سلام من بازی resident evil 6 رو دانلود کردم اما وقتی میخوام بازی رو رایت کنم میگه حجمش از حجم DVD9 چند مگابایت بالاتره!!!
لطفا راهنمایی کنید
سلام من بازی resident evil 6 رو دانلود کردم اما وقتی میخوام بازی رو رایت کنم میگه حجمش از حجم DVD9 چند مگابایت بالاتره!!!
لطفا راهنمایی کنید
سلام من درایو lite on 224 دارم برنرمکس هم شده مثلا بازی pes 2013 رو با روش برنرمکس رایت کردم و 100% شد اما روی هارد نصب نمیشه از دیسک tgate استفاده کردم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام به همگی یه سوال مهم دارم!
من میخوام بازیهای جدید مثل ac3 رو ۹۷% رایت کنم !
ولی نمیدونم که layer breker رو به img burn چی بدم ؟؟؟؟ و نمیدونم باید بازی رو با abg360 پچ کنم یا نه ؟؟؟؟؟ و چه فایلی رو باید به img burn برای رایت بدم !
اگه باید پچ کنم با چه تنظیماتی و اگر نه باید فایل note بسازم ؟
اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم!![]()
ممنون . سوال منم همینه . بعضی عکسای پست اول حدف شدن !
سلام داداشم
من یه رایتر liteon 524B
دارم dvdخام t-gate خریدم با این media id
FTI-R08-65
واسه رایت به فایل iHAS-524B-AL2A-FTI R08-065 نیاز دارم
تنظیمات optionمربوط به eeprom utilityهم فقط over speed رو تیک
نزدم. سرعت رایت هم میخام 2.4 با imgburnبزنم
میشه فایل مربوط رو واسم بفرستین
تنظیماتم اگه مشکلی داره، را هنماییم کنین
از لطف شما خیلی ممنونم
با تشکر بسیار
دوست عزیز ظاهرا تنها راهی که میتونی بازی رو بدون دیسک از روی هارد کنسولت اجرا کنی تبدیل کنسولت به جی تگ هست که صد و پنجاه هزار تومن هزینه داره البته خیلی فواید دیگه هم داره اگه کنسولت رو جی تگ کنی فقط تنها بدی که داره دیگه نمی تونه آنلاین بازی کنی
سلام یک سوال داشتم این که من ایکس باکسم به lt3 آبدیت کردم و باری های lt 2 روشون اجرا نمیشن برای این بتونم اون بازی های lt2 رو روی lt3 اجرا کنم چه کار باید بکنم با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز دی وی دی رایتر من Pioneer DVD-RW DVR-218L مشکلی نداره واسه رایت نباید تنظیم خاصی داشته باشه تو برنامه image burn در ضمن پچ هم میکنه بازی رایت میشه ولی تو هارد نمیتونم بریزم دیسک بازی رو داخل کنسول میزارم فقط ایکون بازی رو میاره اجرا نمیشه مشکل از کجاست ممنون میشم داهنمایی کنید
سلام دوستان
من الان دارم بازی Oblivion GotY رو دانلود میکنم میخوام خودم رایت کنم. الان دستگاه من LT3 هست و آخرین آپدیت هم نصب شده (دیروز). میخوام بدونم الان این بازی که خیلی قدیمی هست روش خاصی میخواد واسه رایتش یا فقط کافیه این فایل iso رو رایت کنم؟؟؟
خواهشا اگه میدونین راهنمایی کنین.
ممنون.
از دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)