تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 296 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    M@$hH@D

پيش فرض

چی بگم دوست عزیز الان لیگ راه افتاده فعلا که همه دوست دارن بازیها رو ادامه بدن اما اگه یکی از بچه ها نتونست ادامه بده شما حاضری بجاش بیای ؟ اگه حاضری من توی پیام خصوصی حتما بهتون میگم در ضمن شما میتونی تا آخر فصل لیگو ادامه بدی و وقت آزاد برای مسابقات داری ؟

حاضرم!!!
    وقت تا دل بخواد...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا 1 ساعت دیگه بیشتر نمیتونم این جا باشم به من دیگه بازی فکر کنم نرسه.
    راستی حسین جان فردا ساعت 7:30 بی خیال شو چون بازی چلسی و آرسنال هست که خیلی حساس هستش

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من تا 1 ساعت دیگه بیشتر نمیتونم این جا باشم به من دیگه بازی فکر کنم نرسه.
    راستی حسین جان فردا ساعت 7:30 بی خیال شو چون بازی چلسی و آرسنال هست که خیلی حساس هستش
    بازی میخوای ببینی بازیهای منو توی این لیگ ببین دیگه چرا راه دوری میری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب بعد اون بازی بچه ها انگیزشون صد چندان میشه .
    امشب که دیگه فکر نمیکنم نوبت بازیت بشه راستی نهایتا تا هفته بعد سعی کن دسته گیر بیاری چون باز ممکنه به یکی دیگه از بچه ها بخوری بعد دوباره دو گله میشیا از ما گفتن .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

وحید حیف که همینجوری صفحه ها تعدادشون تصاعدی میره بالا وگرنه من تو کل کل کم نمیارم.به قول یه بنده خدا:ما حرفامون رو تو زمین میزنیم!

آقا یه راه حل ساده برای مشکل کیتها پیدا کردم.فقط چند دقیقه صبر کنید...
    مشکل رو حل کردم.حسین مشکل از پچی بود که شما نصب کردید.و سازندش زحمت کشیده روی ادیت فایل کیتها رو تغییر داده.عجب حوصله ای داشته بخدا.من یه آپشن فایل اورجینال از ورژن 1.0 گرفتم و با برنامه ped editor فقط کیتها رو ریپلیس کردم.فایل میذارم اگه چیزیش مشکل داشت بگید.
    این اینترنت هم بخاطر همون مسایل 22 بهمن فعلا همینجوریه و تا آخر هفته بدتر هم خواهد شد(البته دندونمو گاز گرفتم ها!!)پس فعلا باید با این شرایط کنار بیایم.
    این بالایی پست قبلیم بود که رفت صفحه قبل.
    حسین نام همه گیمرها رو با تیمشون صفحه اول بنویس.من هی قاطی میکنم.الان خودم و خودتو خودشو(مسعود)می دونم.
    ضمنا درباره ساعت من از ساعت 8:30 شب به بعد میتونم قطعی بگم که میام.البته بجز روزهای تعطیل.
    در باره مشکل لباسها دوباره توضیح میدم:
    بازی رو بدون هیچ پچ و کیت سرور و... نصب کنید.این آپشن فایل و سیو لیگ رو استفاده کنید و در جریان لیگ هیچ پچ دیگه ای نصب نکنید زیرا بعلت تغییر ورژن بازی در اکثر پچ ها،ادیت فایل و سیو لیگ قابل استفاده نخواهند بود.ولی استفاده از کیت سرور در صورتیکه فقط برای ویرایشهای گرافیکی مثل لوگوها،اسکوربردو.. باشه اشکالی نداره.
    این هم آپشن فایل با کیتهای درست:
    وحید حیف که همینجوری صفحه ها تعدادشون تصاعدی میره بالا وگرنه من تو کل کل کم نمیارم.به قول یه بنده خدا:ما حرفامون رو تو زمین میزنیم!

آقا یه راه حل ساده برای مشکل کیتها پیدا کردم.فقط چند دقیقه صبر کنید...
    مشکل رو حل کردم.حسین مشکل از پچی بود که شما نصب کردید.و سازندش زحمت کشیده روی ادیت فایل کیتها رو تغییر داده.عجب حوصله ای داشته بخدا.من یه آپشن فایل اورجینال از ورژن 1.0 گرفتم و با برنامه ped editor فقط کیتها رو ریپلیس کردم.فایل میذارم اگه چیزیش مشکل داشت بگید.
    این اینترنت هم بخاطر همون مسایل 22 بهمن فعلا همینجوریه و تا آخر هفته بدتر هم خواهد شد(البته دندونمو گاز گرفتم ها!!)پس فعلا باید با این شرایط کنار بیایم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان تست کنن ببینن از لحاظ لباس درسته؟تغییراتی که حسین داده اعمال شده؟برای من که همه چیز اوکی بود.
    ضمنا جدای کل کل و این حرفها از حسین بخاطر پیگیری لیگ و ویرلیش صفحه اول تشکر میکنم.مرسیاما منتظر بازی با اون آنچلوتی دفاعی که چندین سال مارو زجر داد هستم ها....
    Last edited by mohammad_87; 06-02-2010 at 23:11.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی میخوای ببینی بازیهای منو توی این لیگ ببین دیگه چرا راه دوری میری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بازی های تو آخه پخش زنده ندارهحداقل بعد از 4 روز دوست دارم این دربی رو چلسی ببره.اگه اون موقع نوبت من بود بزنه بره 4 بخوره هم عیب نداره ولی تیم تو چون چلسی هست من دلم نمیاد ببرمش

این هم آپشن فایل با کیتهای درست:
    یعنی محمد جان من حالا آپشن فایل شدم مثل اینکه منچستر برده جوگیر شدی ها
    حالا جدا از اینا محمد جان اگه تهران میشینی می تونم باهات قرار بذارم چلسی و منچستر یه دست بزنیم.من نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی با چلسی هر تیمی حتی منتخب جهان رو هم میبرم.من الان هر شماره که میاد حداقل یه 200-300 ساعتی با چلسی میرم.جدی من الان مربی چلسی میشدم می تونستم راحت قهرمانش کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محمد جان ای کاش یک کم زود تر میومدی توی تاپیک که مسعود بود .
    خب حالا در مورد زمان مسابقات چیکار کنیم .
    بنظرتون این قانون چطوره ما براساس قول و وعده کاربران بهشون یک زمان بدیم مثل مسابقات رسمی کونامی توی pesranking اگه توی اون زمان مثلا زمان سه ساعته اون کاربر اومد و بازیشو انجام داد که هیچی وگرنه بازیو به کامپیوتر واگذار میکنیم ( البته باسیستم و تاکتیکهای مورد نظر خودش )

اما امشب رو چیکار کنیم قبل از بازی شما و عادل عزیز آرمینبازی داره و امشب نمیتونه بیاد حالا تکلیف چیه ادامه بازیها رو بزاریم برای فردا یا همین امشب بازی آرمین رو به کامپیوتر بدیم تا بقیه کاربران بتونن بازیشونو انجام بدن ( البته فقط شما و عادل میتونین امشب بازی کنین چون بازی بعد شما دوباره آرمینه )

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیه آرمینو بدیم کامپیوتر بهتره.
    اونوقت من میزبانم یا میهمان.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بازیه آرمینو بدیم کامپیوتر بهتره.
    اونوقت من میزبانم یا میهمان.
    شما میهمانی .
    خب اینجوری 45 دقیقه تا یک ساعت دیگه نوبت شما میشه تا اون موقع هستی و میتونی بازیتو انجام بدی ؟

من یکبار دیگه برنامه رو بزارم :
    ترتیب ادامه مسابقات به این شکله :

فولام----------------------------چلسی************** ( من این مسابقه رو امشب برگزار میکنم )
    آرسنال--------------------------ولوورهمپتون **********( آرمین الان سر کاره گفت فردا ساعت 4-5 بعد از ظهر میتونه بیاد )
    تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد********* ( محمد فقط شبا میتونه بیاد )
    ساندرلند-----------------------لیورپول****************( عادل ساعت 1 بعد از ظهر به بعد میتونه بیاد )

هفته سوم :

آرسنال------------------------چلسی
    Last edited by 4039; 06-02-2010 at 23:32.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

وحید ببخشید اونجا دوتا پست با هم قاطی شدن شدی آپشن فایل!!
    نمی دونم حسین تصمیم با خودته.چون الان بهتر از هرکسی میدونی چندبار از هر گیمر بازی رو به کامپیوتر دادی.این اسمهارو با تیمها لطف کن بذار پست اول من بفهمم با کیا طرفم!
    من میگم زیاد بازی رو به کامپیوتر ندیم مگر در مواقع ضروری یا نظر طرف.اما الان همونطور که قبلا خودت گفتی چون اول لیگ هست بچه ها و مثلا خودم از لحاظ زمانبندی مشکل داریم و همه سر یک ساعت معین نمی تونن بیان.من میگم اول هرکس بگه چه ساعتی میتونه بیاد بعد کلا تصمیم گیری کنیم.برای بازیهای امشب من عجله ای ندارم و میگم این آپشن فایل رو تست کنیم و بقیه هم زمانهای آزادشون رو بگن.
    الان هرکس آنلاین هست ساعت آزادشو بگه تا اگه شد امشب یه زمانبندی بکنیم و هرکی تکلیف خودشو بدونه.
    خودم روزهای عادی 8:30 شب به بعد.روزهای تعطیل 24 ساعته میتونم بیام.(رییس سازمان لیگ برتر،جناب آقای حسین !این ساعات رو جنابعالی یجایی سیو کن تا یه برنامه در حد لیگ برتر انگلیس بتونیم پیدا کنیم.الان دقیقا شدیم مثل لیگ برتر ایران که زمان بازیهای یه هفته بعد هم معلوم نیست!!)

عادل جان اگه اجازه بدی فردا هر دو بازی قبل شما برگزار میشه.چون من الان دارم با سر میرم تو مانیتور(عملی نیستم ها!!!!!!!خوابم میاد شدید)و فردا شب بازی شما برگزار میشه.صد در صد
    امشب میخوایم یه نتیجه گیری درباره زمانبندی بکنیم.
    Last edited by mohammad_87; 06-02-2010 at 23:43.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه پس من 1 ساعته دیگه انلاینم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •