بیخیالمین MSI همین طوریه به دل نگیر
![]()
بیخیالمین MSI همین طوریه به دل نگیر
![]()
به نظر شما امتیاز msi 770-c45 از 20 چنده ؟
به نظر شما مین خوب توی رنج قیمت 100 واسه انلاک amd چیه ؟
من اصلا خوشم از مین MSI نمیاد نمرش صفر هست چون یه مشکلات خنده داری ازش دیدم که شاخ دربیاریحالا :
GIGABYTE 770T-USB3 عالیه قیمتش 110 تومنه![]()
روش فعال کردن کش سوم X4 630 با مین 785GT-UD3H چگونه است ؟
1- استفاده از بایاس آخر
2- رفتن به ستاپ مین و قرار دادن ACC روی AUTO یا ALL CORE یا CORE4
3- ( COOL N QUIET غیر فعال باشد )
4- سیو و خارج شدن
حرف سوم استپینگ پردازنده باید C باشد در غیر اینصورت آنلاک نمیشه( روی CPU نوشته شده)
Last edited by TREASURES; 06-06-2010 at 20:05.
با تشکر از دوستان بابت پاسخ به سوالات من.
من دیشب یه چیزی متوجه شدم که واسم عجیب بود . من قبلا توی اینترنت مشحصات مادربورد من(msi 770-c45 )چیپست 770 و sb710 بود ولی وقتی دیشب با برنامه amd overdrive و sisofsandra تست کردم چیپست رو 770 , sb750 زد . خیلی عجیبه ؟ فکر کنم مشکل از اینه که انلاک نمیکنه . شاید سری جدید اینجور شده .
نظر دوستان چیه ؟
اشتباه تو نرم افزار ها زیاده مثلا چیپ جنوبی منو تو سی پی یو زد مینویسه AMD که ATI SB750 هست
![]()
Last edited by TREASURES; 07-06-2010 at 11:13.
بله اشتباه که زیاد هست ولی چیپ SB شما همون AMD SB750 هست که نرم افزار توانایی تشخیصش را ندارهاشتباه تو نرم افزار ها زیاده مثلا چیپ جنوبی منو تو سی پی یو زد مینویسه AMD که ATI SB750 هست![]()
با تشکر از دوست خوبم .
من ازشما پرسیدم مین خوب واسه انلاک چیه ؟ شما هم GIGABYTE 770T-USB3 رو معرفی کردید . ولی این مین توی لیست اول تاپیک نبود و GIGABYTE 770T-UD3P بود . آیا باهم تفاوتی دارند ؟ به نظر شما ازنظر انلاک یکی هستند؟ میخوام حالا برم بخرم
سیستمشون فرقی نداره فقط USB3 رو کم داره فاز سی پی یو UD3P بیشتره ( برق بیشتر ) در کل UD3P بهتره ( ولی اگه آنلاک نکرد مشکل سی پی یو هست )من ازشما پرسیدم مین خوب واسه انلاک چیه ؟ شما هم GIGABYTE 770T-USB3 رو معرفی کردید . ولی این مین توی لیست اول تاپیک نبود و GIGABYTE 770T-UD3P بود . آیا باهم تفاوتی دارند ؟ به نظر شما ازنظر انلاک یکی هستند؟ میخوام حالا برم بخرم
UD3P تو آنلاک هم خوب کار کرده من چندین مورد آنلاک موفق ازش دیدم
Last edited by TREASURES; 08-06-2010 at 14:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)