خوب چرا از خود دیکشنری مکینتاش استفاده نمیکنی
خوب چرا از خود دیکشنری مکینتاش استفاده نمیکنی
میشه به English to فارسی تبدیلش کرد؟
آره فقط یه فایل رو باید دانلود کنی اگر خواستی برات میزارم تو تاپیک به همراه اموزش نصبش
دوستان من یک لب تاب سونی مدل cs110 دارم. قبلن که ویستا روش بود دوربینش کار می کرد. اما الان که وین سون روش است این دوربین فاقد عملکرد است. من درایور دوربین رو از سایت سونی دان کردم و اسمش هم اینه Picture Motion Browser Update (version 5.2) و از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته ام. اما متاسفانه روی سیستم من نصب نمیشه ..دوستان کسی میدونه علت ماجرا چی است. من به دوربین نیاز شدد دارم. کمک کنید.
اسپم ندین
این اخرین تذکر بود در صورت دیدن چنین مواردی به دلیل به انحراف کشیدن تاپیک گزارش تخلف کاربر به مدیران داده میشود
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
این لینک فایل انگلیسی به فارسی
اینم لینک فایل فارسی به انگلیسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اموزش نصبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش طریقه استفاده از فایل ها :
۱- ابتدا فایل ها را دریافت کنید و سپس آنها را از حالت فشرده خارج نمایید.
۲- به صورت همزمان در محیط Finder دکمه های Commad+Shift+C را بزنید، تا پنجره فایندر باز شود، سپس بر روی هارد اصلی (هاردی که سیستم عامل مک بر روی آن نصب شده است) خود وارد شوید و نهایتا پوشه Library وارد شوید و پوشه ی Dictionaries را بیابید.
۳- فایل های دریافتی را در داخل این پوشه قرار دهید.
۴- در این مرحله باید نرم افزار Dictionary را اجرا نمایید.
۵- وارد Preferences شوید و فایل هایی که در پوشه اضافه کردیم را تیک بزنید.
دلخواه:
- به عنوان دلخواه می توانید در لیست اضافه شده مانند تصویر لیبل های آنها را به صورت فارسی بنویسید و قسمت Contextual menu را مانند تصویر انتخاب نمایید...
دوستانی که از آی تیونز استفاده می کنند لطفن راهنمایی کنید که آیا شما همه ی موزیک ها رو توی itunes library میگذارید؟ و برای اینکه آلبومها از به هم ریختگی در بیاید چه طوری اونها رو ویرایش می کنید؟
XinePlayer:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ، ۱۶۰۰ تا اهنگ رو دونه ، دونه ، ادیت کردم!
و الان به بهترین شکل ممکنه!
woooow خیلی کارت درسته پس من هم رفتم سراغشون
سوال دیگرم این است که من از اسکنرم نمیتونم استفاده کنم ، فکر می کنم مشکل از اسکنر باشد چون نرم افزارش رو هم نصب کردم ( روی ویندوز و یک کامپیوتر ویندوز دار دیگر هم امتحان کردم اسکنر رو نمیشناسند )
راهکار چیه که بفهمم دقیقن مشکل از چیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)