[QUOTE=Ameer Taghavi;4813518]من دیروز از سرزمین قیمت کردم 1480 (بدون گارانتی)
مدل 991
چه خوب. 990 با گارانتیش این قیمته. به نظر شما ریسک نیست بدون گارانتی بخرم؟
راستی سرزمین کجاست؟
[QUOTE=Ameer Taghavi;4813518]من دیروز از سرزمین قیمت کردم 1480 (بدون گارانتی)
مدل 991
چه خوب. 990 با گارانتیش این قیمته. به نظر شما ریسک نیست بدون گارانتی بخرم؟
راستی سرزمین کجاست؟
حدودا 1,830,000 تومن!![]()
یه سوال
وقتی مدل جدید مک بوک عرضه بشه(چند ماه دیگر) تولید مدل های قبلی مثلآ همین MB991 قطع میشه؟؟
مك بوك وايت ( حدود 1250)
میشه کانفیگشو بزاری؟
بفرماييد :
Apple MacBook MC207LL/A
- Part Number: MC207LL/A
- Processor: Intel® Core 2 Duo 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
- Memory (RAM): 2048 MB DDR3 SDRAM 1066MHz FSB
- Hard Drive: 250+GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
- Optical Drive: DVD-CD±RW Drive
- Battery: 60-Watt-hour lithium-polymer
- Display: 13.3'' Glossy WXGA LCD display (1280x800)
- Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
- LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
- Wireless LAN: AirPort Extreme Wi-Fi
- Speaker: Built in stereo speakers
- BlueTooth: Integrated Bluetooth 2.0 + EDR
- I/O: 2x USB 2.0 (up to 480 Mbps)
- iSight Camera
- Operating System: Mac OS X v10.6 Snow Leopard
- Weight: 2.13 kg
- Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
- Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
- Country of Origin: Made in China
سلام من دارم از ارومیه یه مک بوک پرو میخرم 1950000 و بدون گارانتی
آیا با گارانتی و بدون گارانتی فرقی میکن یا باید داشته باشه در ضمن مدلش هم 991 هست
ممنون میشم من سر دو راهی موندم نمی دونم بخرم یا نه چون واقیتشفعلا وقت ندارم تهران بیام و درضمن از این شرکت دارم شرایطی میخرم
لطفا من رو راهنمایی کنین
در ضمن من از محصولات اپل خیلی خوشم میاد هم آیپاد 32 هم آیفون 3gs رو دارم برا همین میخوام با سیستم عامل مک هم کار کنم چون میبینم واقعا باید چیز جالبی باشه .
Last edited by amirhalgord; 05-04-2010 at 23:38.
با هوا پیما صبح بیاید شب برگردید به نفعتونهچون اقلا 200 تومان داره به شما گرون میفروشه
در ضمن توسیه خود من اینه که از فروشگاه های معتبر وبدون گارانتی خرید کنید
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
من خودم از ...... چند روز پیش گرفتم 1.740 (خیلی لطف کرد 10 تومان تخفیف دااد)
ممنون ، دوست من!
بله 100% ، شک نکنید!پس با این تفاسیر فکر می کنم که ارزششو داره 300 تومن بذارم رو پولمو یه MB991 بگیرم. عوضش می دونم که حالا حالاها برام کار می کنه و خب اپله دیگه. اپل کجا و سونی کجا.
جدی! دیگه اینجوریش رو ندیده بودم!البته من تا مرز خرید سونی رفتم و وقتی که فروشنده رفت جعبه رو بیاره، تو الماس پایتخت چشمم به MacBookPro افتاد دوباره مستم کرد و از خرید سونی صرف نظر کردم.
پیشاپیش ورود شما رو به دنیای مک تبریک میگم!پس تا هفته ی دیگه منم به خانواده ی کوچیک ولی گرم و متفاوت اپل می پیوندم![]()
اما خانواده ی اپل اونقدر هم کوچیک نیست!
این قیمت بدون گارانتیه!فقط چندتا سوال در مورد خریدش:
1) قیمتشو الماس می ده 1/750/000. قیمت بدون گارانتیش چنده و از کجا می شه تهیه کرد و اینکه ارزششو داره رو پولم بذارم و با گارانتی بگیرم. (البته می دونم که اپل هیچ احتیاجی به گارانتی نداره. فقط محض اطمینان گفتم.)
قیمت با گارانتی 3 تا 5 درصد به مبلغ فوق اضافه میشه !
همیشه یادتتون باشه ، هیچ کس دلش برای مال شما نسوخته!2) قبلاً گفتین که اجازه ندین فروشنده روش ویندوز بریزه، می شه بگین چرا ؟
این فروشنده ها معمولا کاری میکنند ، که شما مشتری دائمیشون بشین!![]()
به نظر من ، خودتتون نصب کنید ! هم یک تجربه ست و هم اگر بعدا برای ویندوزتون مشکلی پیش بیاد ، بتونین حلش کنید!
آموزشش رو هم ، می تونید تو تاپیک زیر ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه! هر ویندوزی که دوست داری نصب کن!و اینکه اگه از این ویندوز تقلبیا که 1000 تومنه روش بریزیم، مشکلی پیدا نمی کنه؟
نه ، چه مشکلی مثلا؟؟؟
اگر مودمتون پورت LAN داره ، بهتره LAN رو به مک بزنید!3) من اینترنت ADSL دارم. برای اون از چه مودمی استفاده کنم؟
در مورد نوع مودم هم باید خدمتتون عرض کنم ، که فرقی نمیکنه از چه برندی باشه ولی پورت LAN رو باید داشته باشه!
ببینید کاربران مک روز به روز زیاد می شند!4) فکر کنم برای نرم افزارهای مک هم چیزی مثل KING توی ویندوز وجود داره. چه جوری می تونم نرم افزارهای Mac رو تهیه کنم؟
گر دقت کرده باشید کینگ جدید شرکت پرند ، یک دی وی دی حاوی نرم افزار های مکینتاش رو به مجموعه ی کینگ اضافه کرده! که نرم افزار های خوبی داره! (منظورم کینگ 2010 ویرایش دوم ست!)
البته بسته های دیگه ای هم مثل iBiox و یا بسته ی گروه مداپل و... هم هست!
اما به نظر من ، بهتره Up To Date عمل کنید! به اینصورت که همیشه آخرین نسخه رو دانلود کنید!
بین 60 تا 70 تومن!5) قیمت این کیس های رنگی چنده و اینکه آیا در رنگ خود MacBookPro داره
من از رنگ بیرنگ استفاده میکنم! میدونی چرا ؟
چون رنگ های دیگش ظاهر مک بوک رو هاید میکرد! اما بیرنگ خوبیش اینه که زیاد مشخص نیست!
اگر کیس بیرنگ باشه ، خیر ! هیچ فرقی نمیکنه!و اینکه اگه اونارو بزنم، از نظر ظاهری بدتر می شه. منظورم اینه که قیافه ی با کیسش فرقی با قیافه ی بی کیسش می کنه یا نه؟
ببین ، نصب ویندوز یکی از قابلیت های خود سیستم عامل مک ه!6) من فکر نکنم نیازی به ویندوز پیدا کنم. با این وجود اگه واسه تنوع یا ...، ویندوز بریزم، از کاراییش که پایین نمی یاد؟ یعنی حتی اگه 5% هم پایین بیاد، حاظر نیستم ویندوزو بریزم.
مطمئن باش اگر حتی 0/000000000000000000000000000000000000000000001 درصد قرار بود مشکلی پیش بیاد ، خود اپل این قابلیت رو حذف میکرد!
ببین ،راستی Microsoft24 عزیز، بهت پیشنهاد می کنم به استیو جابز یا کمپانی اپل یه ایمیل بزنی که ببینن چقدر داری برای اپل تو ایران زحمت می کشی.
باز هم ممنون از پاسختون![]()
من فقط به هموطن هام کمک میکنم که درست انتخاب کنند! تا بعدا پشیمون نشند!
من همین الانش هم عضو اپلم! (اما نه بصورت اافتخاری! )فکر می کنم اگه بفهمن، عضو افتخاری اپل می شی.