یکمی پر رنگ تر کن خودت را![]()
یکمی پر رنگ تر کن خودت را![]()
مواد اولیه رو چطور ببرم بالا؟
میشه بگین هر ساختمون برای چی هست؟
تعداد افرار شهر چه تاثیری داری؟؟
تقصير من نبود كه يه حمله ميكردم از هر كدوم نيم كيلو مياورد ولي 20 تا مود رو مياورد پايين
لامصب تا ساعت امروز صبح اوضاع خوب بودش فقط اطراف رو غارت ميكردم ولي مود خيلي پايين اومد انقدر فارم كردم كه رسيدم به دور ترين روستا هاي جزيره و اونارو هم فارم كردم
من كه با اكانت خودم بازي نميكنم ...
ميتوني ريپورت بدي !!
وست با اين فرق ميكنه
اتفاقا من وقتي پسورد علي رو گرفتم اول از همه اكانت هارو شير كردم ( اكانت خودم با علي ) تا يه وقت اكانت علي بن نشه
صبر كن تا علي بياد جواب بده من حال ندارم![]()
داداش این اصلا ربطی به وست نداره اگه تریبال بازی کردی برات خوبه . در ضمن ما همه فعلا نوبیم . تو هم بیا یاد می گیری .
Last edited by black.assassin; 29-01-2010 at 20:24.
اتفاقا از روی همین مود فهمیدم چه بلایی سر جزیره آوردی . ته دیگشو میذاشتی ملت گشنه نموننتقصير من نبود كه يه حمله ميكردم از هر كدوم نيم كيلو مياورد ولي 20 تا مود رو مياورد پايين
لامصب تا ساعت امروز صبح اوضاع خوب بودش فقط اطراف رو غارت ميكردم ولي مود خيلي پايين اومد انقدر فارم كردم كه رسيدم به دور ترين روستا هاي جزيره و اونارو هم فارم كردم
چرا ؟!!من كه با اكانت خودم بازي نميكنم ...رفتی تریبال ؟
جدي فكر ميكردي دارم هنوز بازي ميكنم ؟چرا ؟!!رفتی تریبال ؟
فعلا ايروپابليك و ستيز و اي جهان بازي ميكنم ... همشون روزي 5 دقيقه وقت بزاري كافيه !!
جديدا مشغله هام زياد شده ، از طرفي هم دارم فرار از زندان ميبينم كه خيلي توپه و وقت نميكنم به اينم سر بزنم
اگه تو روستا هاي توي جزيرت رو غارت نكني ، مردم روستاهاي توي جزيرت رو غارت ميكنن !!اتفاقا از روی همین مود فهمیدم چه بلایی سر جزیره آوردی . ته دیگشو میذاشتی ملت گشنه نمونن![]()
( گزيده اي از سخنان گهربار فرخ !! [طنز مسافران] )
آره فکر کردم باز رفتی امپراتوری گوگوریو رو بازسازی کنی
میگم چرا آواتار مایکل رو گذاشتی ! من عاشق الکس ماهونم
دیگه به روستاهای اون طرف جزیره هم رحم نکردی !! همه مود ها زیر بین 60 تا 75 ه
پس اگه شیر کردی هر چند وقت یه بار اکانت رو به فیض برسون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)