بله اما باید براکت دیواری برای نصب به دیوار بخرید.
بله اما باید براکت دیواری برای نصب به دیوار بخرید.
ممنون که راهنماییم میکنی .
این براکت رو از همین فروشگاه های میز السیدی باید بگیرم یا جای دیگه؟
راستی کلا الان نصب دیواری رو بورس و با کلاس تره یا میز السیدی بگیرم؟
اکثر فروشگاههای میز lcd براکت دیواری هم دارن . ولی به نظر من میز lcd قشنگتره. یه مدل میز lcd ساخت ترکیه هست با مارک آرچلیک واقعا ارزش داره من خودم گرفتم یه جلوه دیگه ایی به lcd میده .
![]()
براکت دیواری را از نماندگی ها بگیری خیلی بهتره چون یک مدل از براکت ها هستن که با فشار به انها خم می شوند .
دوستان نظرتون در مورد lh600 چیه. غیر از اسپیکرهای قویتر چه مزیت هایی داره.
قیمتش 720 هست. به نظرتون میرزه؟
بچه ها تو این تاپیکها 3-4 مورد پست هست واسه تنظیم رنگ و کالیبره کردن lh500 اما به هر حال بهترین تنظیمات واسه کالیبره کردن و تظیم رنگ lh500 جوری که تصویر شفاف تر با مشکی عمیق تر بده چی هست خلاصه؟
(ببخشید دوستان من این پست رو اشتباها تو تاپیک (Lh 500 یا B690) هم زدم اما دیدم جاش اینجاست . )
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Last edited by best; 01-07-2010 at 00:42.
درهمین تاپیک، در پست های 173 و 210 مطالبی نوشتم که خوندنش می تونه برات مفید باشه و در تنظیمات کمکت کنه. بخصوص پست 173
و نکته ای که لازم می دونم روی اون تاکید کنم، تنظیم تروموشن هستش:
در کل ، بهترین حالت تروموشن ، حالت low هست (100 فرم بر ثانیه). ولی اگه تصویر (در بعضی از مواقع) تیک داشت یا نویز یا بلور می شد یا دون دون یا ... ، تروموشن را off کن .
به عبارت صحیح تر، وقتی تصویر شروع می کنه به تیک زدن یا دون دون شدن... ، شما باید حالت های مختلف تروموشن را ( off و low و High) ، تست کنی و ببینی رو کدوم حالت لرزش تصویر (تیک زدن) یا دون دون شدن ... ، کم می شه و تروموشن را متناسب با تصویر تنظیم کنی.
• وقتی تروموشن رو off می کنی، ال سی دیت می شه مثل CRT ! یعنی 50 فرم بر ثانیه نشون می ده.
• مشکلات مربوط به تیک زدن، لرزش و دون دون شدن و ... در حالت های خاصی از تصاویر و در همه ال سی دی ها ، از هر مدل و هر مارکی که باشند پیش میاد و علتشو در پست 173 نوشتم.
برای سیستم Pal
Trumotion off مفدار 50 فرم بر ثانیه
Trumotion low مفدار 100 فرم بر ثانیه
Trumotion High مفدار 200 فرم بر ثانیه
برای سیستم NTSC
Trumotion off مفدار 60 فرم بر ثانیه
Trumotion low مفدار 120 فرم بر ثانیه
Trumotion High مفدار 240 فرم بر ثانیه
بچه ها راست میگه ؟ سرم کلاه رفته ؟ رفت تو پاچم؟
بابت میز هم ممنون شاید اگه زود تر این راهنماییت رو میدیدم دیواری نصب نمی کردم ، اما دیروز که از طرف خود گلدیران اومدن با براکت برام رو دیوار نصب کرد که 50 تومن پول براکت گرفت . به نظرم خیلی گرونه 50 تومن واسه یه براکت ساده که تازه حالا دسترسیم به فیش های پشت السیدی خیلی هم سخت شده . اما به هر حال زد رفت دیگه .
واسه میز زیرشم همون دیروز از همین کرج یه میز 100cm که تقریبا شبیه همین میزی هست که عکسش رو گذاشتین خریدم که ارزونتر از قیمتی که تو این سایتهایی که لینک داده بودی شد . تو این سایت بدون براکتش 170 قیمتش بود اما من 145 تومن خریدم با مارک آرچلیک .
ممنون . از اون تنظیماتی که گذاشتی استفاده کردم خوب بود اما وقتی از تنظیماتی که omidnejat توی اولین پست این تاپیک گذاشته استفاده کردم تصویر یکم زیادی کم نور می شد .
راستی در کل کار این ترموشن چی هست؟ اگه اشتباه نکنم روشن بودنش باعث میشه تو تصاویری که سرعت حرکت بالاست مثل فوتبال ، تصویر نرم تر حرکت کنه آره؟
بعدم چرا شرکت الجی و کلا برند های دیگه خودشون رو بهترین تنظیمات نمیزارن که مجبور به کالیبره کردن دستی نباشیم؟
Last edited by EhsanEricsson; 26-05-2010 at 13:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)