تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 33 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من lcd b690 دارم. مشکلی که دارم اینه که اکثر فایلهی ویدویی رو که از روی شبکه play میکنم. دکمه های حرکت به جلو و عقب کار نمی کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من lcd b690 دارم. مشکلی که دارم اینه که اکثر فایلهی ویدویی رو که از روی شبکه play میکنم. دکمه های حرکت به جلو و عقب کار نمی کنند.
    فکر نمی کنم این مشکل از شبکه باشه. همون فایلها رو از طریق USB امتحان کردین که ببینین امکان جلو و عقب بردنشون هست یا نه؟ من خودم هنوز شبکه اش رو امتحان نکردم ولی برای فرمتهایی که تا حالا تست کردم امکان برگشت به عقب مقدور نبوده.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

ba salam va arz khaste nabashid
    bande ye ked samsung series 7 daram , baraye vasl shodan be internet moshkel service not support to daram , hata tanzimat menu makhfi ro ham anjam dadam vali moshkelam haal nashod dar zemn ye router smc ham daram baraye vasl be Tv az cable cross bayad estefade konam ya paralell
    agar soal tekrariye bayad bebakhshid :(
    فارسی تایپ کنید دوست من
    برای شما همه گزینه های TEST NETWORK تیک میخوره ؟
    تنظیمات منو مخفی دو تاست یکی INFOLINK > ON و یکی هم Infolink Country که باید یک کشور رو انتخاب کنید
    کابل هم اگه مخواید از PC به TV وصل کنید باید کراس باشه
    شما TV رو مستقیم به مودم وصل کن اگه تنظیمات مودم bridge هست (یعنی توی ویندوز کانکشن adsl نداری و وقتی مودم رو روشن میکنی اتوماتیک به اینترنت وصل میشه) تنظیمات ip تلوزیون رو اتوماتیک بزار بعد اگه توی TEST NETWORK همه گزینه ها صحیح بود ببین میتونی به اینترنت وصل شی . اگه هم تنظیمات مودم pppoe هست باید در رنج ip مودم به tv هم ip بدی (پست 269 همین تاپیکو یه نگاه کن)

درسته این یکی از ضعف های این شبکه هست که عقب جلو بردن فیلم به سختی انجام میشه البته به نوع کارت شبکه سرعت هارد سیستم و مهمتر متراژ کابل هم بستگی داره ولی با usb به جز در مواردی اغلب فایلها مشکلی ندارن

4. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستانم من عضو جدید هستم
    pmax عزیز کابل های شبکه انواع مختلفی دارن مثلا cat 5,cat 6,... که سرعت و قیمتشون تفاوت داره اما عموما cat 5e رو استفاده میکنن و پاسخگو نیاز شما هم هست و قیمت بسیار کمی داره ولی اگر قراره کابل شبکه شما از مسیزی بره که کناره کابل های برق هست از کابل stp استفاده کنید که قیمت بالاتری داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    من lcd b690 را با کامپیوتر share کردم و تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نبود ولی جدیدا lcd به اینترنت وصل نمی شود
    و وقتی وضعیت را بررسی می کردم متوجه شدم که Broadband connection از حالت share خارج شده است و هرچه
    سعی کردم نشد که نشد واین Error را نمایش می داد:
    cannot enable connetion share.
    Error 0x80004005.unspecified error.
    دنبال این Error هم گشتم ولی از آجاییکه یک errror غیر اختصاصی است و صدها علت می تواند داشته باشدبه نتیجه ایی نرسیدم
    لذا این موضوع را با شما دوستان مطرح کردم شاید به نتیجه برسم.
    در ضمن من از windows 7 استفاده می کنم ودر طی این مدت نیز همیشه آنرا update کرده ام .
    اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم.
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان من یه led مدل ua40c7000wr دارم با sharing مشکلی ندارم تو تست اینترنت هم بدون مشکل تست با موفقیت انجام میشه tv مستقیم به یکی از 4 پورت مودو linksys وصله فایروال رو مودم رو هم خاموش کردم تنظیمات اینترنتم رو روی مودم انجام دادم ولی internet tv فعال نمیشه فقط مینویسه "این ویژگی ممکن است در بعضی از کشورها فعال نباشد" البته تو service menu هم که میرم media link نیست تو لیست اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان من یه led مدل ua40c7000wr دارم با sharing مشکلی ندارم تو تست اینترنت هم بدون مشکل تست با موفقیت انجام میشه tv مستقیم به یکی از 4 پورت مودو linksys وصله فایروال رو مودم رو هم خاموش کردم تنظیمات اینترنتم رو روی مودم انجام دادم ولی internet tv فعال نمیشه فقط مینویسه "این ویژگی ممکن است در بعضی از کشورها فعال نباشد" البته تو service menu هم که میرم media link نیست تو لیست اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
    تنظیمات منو سرویس روی B650 که اینطوریه حالا پنل شما رو نمیدونم :
    برای ورود به منوی سرویس
    باید تلویزیون درحالت STANDBY باشد سپس این کلیدها روی ریموت بدنبال هم فشار دهی
    info----->menu----->mute----->power

در منوی سرویس در بخش Options پارامتر MediaLink Type باید دارای مقدار InfoLink On باشد
    سپس به منوی Control و سپس SubOptions رفته
    پارامتر Infolink Country باید هرچیزی بجز None باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تنظیمات منو سرویس روی B650 که اینطوریه حالا پنل شما رو نمیدونم :
    برای ورود به منوی سرویس
    باید تلویزیون درحالت STANDBY باشد سپس این کلیدها روی ریموت بدنبال هم فشار دهی
    info----->menu----->mute----->power

در منوی سرویس در بخش Options پارامتر MediaLink Type باید دارای مقدار InfoLink On باشد
    سپس به منوی Control و سپس SubOptions رفته
    پارامتر Infolink Country باید هرچیزی بجز None باشد.
    ممنون گفتم منو سرویس این فرق داره اون گزینه توش نیست زیاد سرچ کردم به نتیجه نرسیدم
    فیرم ویرشم ارتقا دادم به آخرین ورژن(1008.1) متاسفانه بازم نشد
    در مورد پیغام خصوصیتون هم من چون کمتر از 10 تا پست دارم نمیتونم جوابتون رو بدم :43:
    یه ایمیل بدین جوابتون رو بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بچه ها.من يه LA32B690T1R از تهران گرفتم.مثل خيلي از شما ها مشکل MAC invalid و تو منو سرويس MAC fail و استفاده از Internet TV و DNLA دارم.تله تکس فارسي رو هم نميتونم ببينم.تمام تنظيماتي که دوستان گفته بودن تو سرويس منو و بيرون رو انجام دادم حتي حالت هاي ديگه رو هم ولي جوابي نگرفتم.فکرم به تعويض firmware رفت و به سايت دانلود سامسونگ رفتم Samsung Download Center
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اونجا براي مدل LA32B650T1R سه ورژن مختلف ديدم.2005و2005.0و2006
    که به ترتيب:
    LA32B650T1R Upgrade File (ver.2005) ENGLISH (THAILAND) 2009-11-13
    LA32B650T1R Upgrade File (ver.2005.0) ENGLISH (INDONESIA) 2009-11-14
    LA32B650T1R Upgrade File(USB type) (ver.2006.0) ENGLISH (MALAYSIA) 2010-05-21
    داخل توضيحاتشون بود.مشخصات ورژن خودم هم اينه:
    T-CHEAEAC-2002.5 2009/07/02_002002
    T-CHL7DEUS-1005
    T-CHELEU-0103
    البته نميدونم اطلاعات خطهاي پاييني مربوط به چيه ولي فکر ميکنم مثل فيرمور گوشي هاي موبايل که بغير از فايل سيستم يه فايل هم مربوط به زبان و امکانات داره باشه.
    حالا از شما ميخوام هر کسي که مشخصات من رو داشته و به يکي از اين ورژن ها آپگريد کرده بگه که چه تغييراتي کرده،آيا امکان network , MAC درست شده،چيزي اضافه شده ،تله تکس درست شده،يا اصلا چيزي هم از دست رفته؟مثلا من رو امکان زير نويس فارسي روي Divx حساس هستم و ميخوام باشه،يا پخش فايلهاي HD MKV,.... يا منوي فارسي مونده يا رفته؟
    ممنون ميشم اگه منو راهنمايي کنين و اين مشخصات رو بهم بگين و همچنين تغييرات اون سه خط مشخصات بالا چون فکر ميکنم همه اونا با آپگريد تغيير نکنه.
    شرمنده که زياد نوشتم و سرتون رو درد آوردم.منتظر جواب شما عزيزان هستم.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بچه ها.من يه LA32B690T1R از تهران گرفتم.مثل خيلي از شما ها مشکل MAC invalid و تو منو سرويس MAC fail و استفاده از Internet TV و DNLA دارم.تله تکس فارسي رو هم نميتونم ببينم.تمام تنظيماتي که دوستان گفته بودن تو سرويس منو و بيرون رو انجام دادم حتي حالت هاي ديگه رو هم ولي جوابي نگرفتم.فکرم به تعويض firmware رفت و به سايت دانلود سامسونگ رفتم Samsung Download Center
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اونجا براي مدل LA32B650T1R سه ورژن مختلف ديدم.2005و2005.0و2006
    که به ترتيب:
    LA32B650T1R Upgrade File (ver.2005) ENGLISH (THAILAND) 2009-11-13
    LA32B650T1R Upgrade File (ver.2005.0) ENGLISH (INDONESIA) 2009-11-14
    LA32B650T1R Upgrade File(USB type) (ver.2006.0) ENGLISH (MALAYSIA) 2010-05-21
    داخل توضيحاتشون بود.مشخصات ورژن خودم هم اينه:
    T-CHEAEAC-2002.5 2009/07/02_002002
    T-CHL7DEUS-1005
    T-CHELEU-0103
    البته نميدونم اطلاعات خطهاي پاييني مربوط به چيه ولي فکر ميکنم مثل فيرمور گوشي هاي موبايل که بغير از فايل سيستم يه فايل هم مربوط به زبان و امکانات داره باشه.
    حالا از شما ميخوام هر کسي که مشخصات من رو داشته و به يکي از اين ورژن ها آپگريد کرده بگه که چه تغييراتي کرده،آيا امکان network , MAC درست شده،چيزي اضافه شده ،تله تکس درست شده،يا اصلا چيزي هم از دست رفته؟مثلا من رو امکان زير نويس فارسي روي Divx حساس هستم و ميخوام باشه،يا پخش فايلهاي HD MKV,.... يا منوي فارسي مونده يا رفته؟
    ممنون ميشم اگه منو راهنمايي کنين و اين مشخصات رو بهم بگين و همچنين تغييرات اون سه خط مشخصات بالا چون فکر ميکنم همه اونا با آپگريد تغيير نکنه.
    شرمنده که زياد نوشتم و سرتون رو درد آوردم.منتظر جواب شما عزيزان هستم.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •