سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.
اما راجب g10 که خیلیارو دیدم اینجا ازش حرف میزنن!!
بدون هیچ شکی اگه کسی خوراکش فیلم بلوری و hd از اینجور چیزاسو به کیفیت تصویر از همه چی بیشتر اهمیت میده باید این tv بره اول لیست خریدش چون قیمتشم خدائیش واسه این کیفیت و سایز تو ایران خیلی خوبه ولی اینو حتما حتما دقت کنید که پاناسونیک این قیمتو در عوض حذف چندتا چیز روی این tv گذاشته تا یه جوری هم کیفیت پاناسونیکو داشته باشه هم قیمت سامسونگو ال جی نمیگم کار بدیه ولی واسه همون آمریکاییا و ژاپنیا خوبه!! چرا؟
چون کارت فلش این tv هیچ فرمتیو نمیخونه فقط عکس نشون میده و بعضی فایلای avchd که فقط باید با دوربینای شرکت انحصار طلب پاناسونیک ضبط شده باشه
.gif)
واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.
نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.
نکته سه g10 روی تبدیل رزولوشنای ed مثل dvd به hd زیاد خوب کار نمیکنه واسه همین حتما باید یه dvd به درد بخور بخرید که این کارو بهتر از g10 انجام بده حتما حتما باید این dvd خروجی hdmi داشته باشه تا آقا بهشون بر نخوره چون با کمتر از hdmi اصلا حال نمیکنه واسه همین حداقل یه xb 360 یا ps3 افتادین.
به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.
خلاصه سرتونو درد آوردم من اگه پولدار بودم میخواستم یه tv بخرم صد در صد میرفتم دنبال g10 فقط به عشق کیفیت و رنگاش روی hd ولی این tv وقتی کمتر از 720p باهاش نگاه کنید اصلا اون tv نیست که انتظارشو داشتین با همین پول میتونید یه سام b6 یا c6 اندازه 40 بگیرید که بدون هدیه هم قیمت g10 در میاد و برید با همین dvd و ماهواره خودتون حال کنید.
آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!
اینا نظر من بود
.gif)
.