تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 32 اولاول ... 18242526272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تصویر G10 برای من هم روی م ا ه و ا ر ه خیلی خوبیه و دقیقاً مثل Terry Bogard تصویرش را به کل LCD های موجود ترجیح میدم:

هم دوربینم موبایلم خوب نیست هم نور از پشت تلویزیون هست با این حال تصویرش روی یک کانال SD با ر س ی و ر ماله 4-5 سال پیش و خروجی کامپوزیت خوبه

2. 7 کاربر از kiyani_behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.
    اما راجب g10 که خیلیارو دیدم اینجا ازش حرف میزنن!!
    بدون هیچ شکی اگه کسی خوراکش فیلم بلوری و hd از اینجور چیزاسو به کیفیت تصویر از همه چی بیشتر اهمیت میده باید این tv بره اول لیست خریدش چون قیمتشم خدائیش واسه این کیفیت و سایز تو ایران خیلی خوبه ولی اینو حتما حتما دقت کنید که پاناسونیک این قیمتو در عوض حذف چندتا چیز روی این tv گذاشته تا یه جوری هم کیفیت پاناسونیکو داشته باشه هم قیمت سامسونگو ال جی نمیگم کار بدیه ولی واسه همون آمریکاییا و ژاپنیا خوبه!! چرا؟
    چون کارت فلش این tv هیچ فرمتیو نمیخونه فقط عکس نشون میده و بعضی فایلای avchd که فقط باید با دوربینای شرکت انحصار طلب پاناسونیک ضبط شده باشه
    واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.
    نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.
    نکته سه g10 روی تبدیل رزولوشنای ed مثل dvd به hd زیاد خوب کار نمیکنه واسه همین حتما باید یه dvd به درد بخور بخرید که این کارو بهتر از g10 انجام بده حتما حتما باید این dvd خروجی hdmi داشته باشه تا آقا بهشون بر نخوره چون با کمتر از hdmi اصلا حال نمیکنه واسه همین حداقل یه xb 360 یا ps3 افتادین.
    به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.
    خلاصه سرتونو درد آوردم من اگه پولدار بودم میخواستم یه tv بخرم صد در صد میرفتم دنبال g10 فقط به عشق کیفیت و رنگاش روی hd ولی این tv وقتی کمتر از 720p باهاش نگاه کنید اصلا اون tv نیست که انتظارشو داشتین با همین پول میتونید یه سام b6 یا c6 اندازه 40 بگیرید که بدون هدیه هم قیمت g10 در میاد و برید با همین dvd و ماهواره خودتون حال کنید.
    آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!
    اینا نظر من بود.

خوب منم دیدگاه این دوستمون رو از دید خودم نقد می کنم.( امیدوارم مفید باشد )
    قبلش یک نقد اولیه از دید خودم بزارم که شاید مفید باشد برای تعدادی از دوستان
    اول اینکه من از crt به سمت پلاسما امدم و قبلش هم در رابطه با براقیت تلویزیون ها و مسائل lcd ها تحقیق کردم ( و همچنین در چند جا از خانه فامیل و مغازه ها تلویزیون هارو دیدم ) و در اخر g10 رو گرفتم.

حالا بررسی نظر ایشون از دیدگاه من:
    سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.
    اولین مشخصه
    ایشون بازدهی پلاسمای 40 اینچشون رو با 32 اینچ lcd انجام دادن که از لحاظ سایز بنظر من اشتباه است چون هر چی سایز تلویزیون کوچکتر باشه بازدهی در تصاویر sd ( که شامل کانال های ایران میشه )بیشتر هست و حتی در یک مدل مشابه از یک مارک در سایز های مختلف سایز کوچکتر تصویر بهتری میده.
    ( و برعکس باسه تصاویر hd و full hd هر چی سایز بزرگتر باشه کیفیت تصویر و جزئیات مشخص تر خواهد بود.)

اما راجب g10 که خیلیارو دیدم اینجا ازش حرف میزنن!!
    بدون هیچ شکی اگه کسی خوراکش فیلم بلوری و hd از اینجور چیزاسو به کیفیت تصویر از همه چی بیشتر اهمیت میده باید این tv بره اول لیست خریدش چون قیمتشم خدائیش واسه این کیفیت و سایز تو ایران خیلی خوبه ولی اینو حتما حتما دقت کنید که پاناسونیک این قیمتو در عوض حذف چندتا چیز روی این tv گذاشته تا یه جوری هم کیفیت پاناسونیکو داشته باشه هم قیمت سامسونگو ال جی نمیگم کار بدیه ولی واسه همون آمریکاییا و ژاپنیا خوبه!! چرا؟
    چون کارت فلش این tv هیچ فرمتیو نمیخونه فقط عکس نشون میده و بعضی فایلای avchd که فقط باید با دوربینای شرکت انحصار طلب پاناسونیک ضبط شده باشه
    واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.
    دوست عزیز از لحاظ ویژگی ها پاناسونیک اروپا هم از لحاظ پخش مشابه مدل اسیایی است.( لطفا قبلش یک بررسی بفرمایید)
    تنها تفاوت هایی که داره امکانات اینترنتی است که به لطف مسئولین کشور و مسدود شدن بیشتر سایت های مرتبط با ان امکانات حتی اگر مدل اروپاییش هم می امد هیچکدام از ان قابلیت هایی که داشت رو نمی شد استفاده کرد.(همانطور که مدل اروپایی سامسونگ هم قابلیت های اینترنتی اش قابل استفاده نیست.)
    در مدل های اروپایی و امریکایی همان تعداد فرمتی رو ساپورت می کنه که مدل اسیایی می کنه و از لحاظ فرقی نمی کنه

از لحاظ خرید من هم نظر شما رو دارم و باید یک پخش کننده hd یا htpc باید هزینه کنین که برای همیشه از مسئله پخش فرمت ها راحت باشیم ولی سری b سامسونگ هم تعدادی مسئله در زمینه پخش داره
    از جمله اینکه در این سری مدل690 یا همان 650 اروپایی امکان پخش ویدیو که دارای کدک صدای dts هست رو نداره و تصویر بدون صدا پخش میشه و باید تبدیلات کاربرا انجام بدن.( که بیشتر فیلم های HD ریپ شده کدک صداشون dts هست )که در این صورت یا باید مثل بالا باز هزینه کنید. یا باید مثل تعدادی از دوستان کانورت کنین ویدیو هاتون رو که بتونین پخش کنین.
    (البته سری C ظاهرا ساپورت از کدک صدای dts رو داره باسه پخش از usb که در ان صورت هم باز سری C باید مدل های 20 پاناسونیک مورد بررسی قرار بگیرن. )
    نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.
    دوست عزیز کسی که پلاسما می خره دیگر براقیت براش مهم نیست بلکه اشباع رنگ ها و همچنین عمق سیاهی اش باسش مهمه و بیشتر دیدگاه استفاده از crt های قدیمی رو اگر داشته باشد دیگر براقیت زیاد امتیاز از دیدش محاسبه نمی شه.
    در ضمن وقتی کسی که HDTV می خره یک هدف اصلی داره رفتن به سمت تصاویر hd و دیگر با سایز های 40 اینچ به بالا دیدن تصاویر sd چیزی جز کشیدگی نداره و کسی که میاد سمت این تلویزیون ها باید بدونه دیر یا زود باید هزینه باسه دیدن hd بده.
    اگر کسی می خواد تصاویر sd ببینه بهتره از تلویزیون های این گروه و سایز های کوچکتر استفاده کنه ( مثل مدل های B سری های 4 و 5 در سایز های کوچیک یا خرید مدل های lcd صنام و شهاب و .... که البته به لطف hd فکر نکنم دیگر اثری ازشون پیدا شه )که بهترین بازدهی رو باسه دیدن sd دارن.
    در این مورد وقتی از تصاویر sd استفاده میشه وقتی روی hd ها پخش میشه افت انها و کاهش کیفیت انها عادی است
    که باسه کانال های ایران عوض کردن از انتن های انالوگ به گیرنده ای ----t یا همان دیجیتال ها شاید 10 درصد کیفیت تصویر رو بیشتر کنه ولی ذات تصاویر sd روی تلویزیون های hd همین است.وقتی کسی می یاد hd می گیره اینو باید بدونه که باید دیر یا زود باسه دیدن تصاویر hd هزینه ماهانه یا سالانه بپردازه و از sd کوچ کنه.( امیدی هم باسه صدا سیما باسه ایجاد کانال های hd رو نداشته باشین چون هنوز زیر ساختش رو هم نداره )
    در ضمن
    واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره!
    اول که ----t مدل اسیایی نداره که بخواد چیپ در این رابطه داشته باشه.
    اگر منظورتون چیپ پردازشی است ......با اینکه این چیپ در تصاویر sd نسبت به رقیب دیگرش b690 ضعف داره( که بخاطر سرمایه گذاری سامسونگ در این چیپ باسه بازدهی بیشتر در پردازش تصویر ) ولی همین چیپی که در پاناسونیک هست و شما به ان چیپ ارزون لقب دارین وقتی در مکان واقعی خودش که پخش hd هست وارد بشه ( که پاناسونیک هم در این بخش سرمایه گذاری کرده باسه این تلویزیون ها ) کیفیتی بهتر از سامسونگ خواهد داد.

نکته سه g10 روی تبدیل رزولوشنای ed مثل dvd به hd زیاد خوب کار نمیکنه واسه همین حتما باید یه dvd به درد بخور بخرید که این کارو بهتر از g10 انجام بده حتما حتما باید این dvd خروجی hdmi داشته باشه تا آقا بهشون بر نخوره چون با کمتر از hdmi اصلا حال نمیکنه واسه همین حداقل یه xb 360 یا ps3 افتادین.
    توضیحات این بحث تقریبا بالاشده و فقط دو نکته اضافه می کنم :
    وقتی از dvd پلیر استفاده می کنین کیفیت dvd همان کیفیت sd هست و حتی اگر از کابل hdmi انتقال بدین در تنظیمات پیشفرض تصویر در پخش کننده در حالت پیشفرض به صورت sd می فرسته و باز باید تلویزیون پردازش کنه.کاربرا حتما باید در مدل هایی که امکان تغییر روزروشن باسه کشیدن تصویر در پخش کننده رو انجام بدن که در تمام تلویزیون ها بازدهی بیشتری پیدا کنه.
    بعد برای بازی دوست ها فرقی نمی کنه چه xbox360 استفاده کنین چه ps3 چه pc باسه فقط مهم هست که بتونن از تمام جزئیات بازی در تلویزیون لذت ببرن که انتخاب بازی های مناسب در این مورد مهم است.

به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.
    کسی که تلویزیون HDTV می خره چه سامسونگ چه پاناسونیک چه هر مارک دیگری باید بدونه که بزودی یک هزینه ماهانه هم باید باسه دیدن تصاویر HD کنار بزاره و گرنه نباید سراغ این تلویزیون ها در سایز های بزرگ بیاد و باید از سایز های کوچک استفاده کنه

خلاصه سرتونو درد آوردم من اگه پولدار بودم میخواستم یه tv بخرم صد در صد میرفتم دنبال g10 فقط به عشق کیفیت و رنگاش روی hd ولی این tv وقتی کمتر از 720p باهاش نگاه کنید اصلا اون tv نیست که انتظارشو داشتین با همین پول میتونید یه سام b6 یا c6 اندازه 40 بگیرید که بدون هدیه هم قیمت g10 در میاد و برید با همین dvd و ماهواره خودتون حال کنید.
    خرید HDTV پولداری نیست دوست عزیز . اگر قضیه پولداری است که باید به تمام کسایی تلویزوین های HTDV می خره باید بگیم خر پول هست .....( حالا هر مارک و مدلی باشه از جمله خرید همین b690 که در همین رنج قیمت هست )
    خرید تلویزیون های HDTV و دیدن تصاویر HD در مقابل استفاده از تلویزیون های sdtv و تماشای sd
    مثل خرید ماشین های جدید در مقابل استفاده از پیکان های قدیمی است که در ماشین های جدید ما از امکانات راحتی و از قدرت و لذت بیشتر هزینه می کنیم.
    یا همین خرید اتوبوس جدید در مقابل اتوبوس های بنز قدیم که ایمنی و راحتی بیشتری رو فراهم می کنه
    یا همین خرید تریلر های جدید در مقابل استفاده از تریلر های قدیمی که مصرف سوخت کمتر و کشش و ایمنی بیشتر دارن
    یا مثل خرید خونه جدید با امکانات و ایمنی بیشتر در مقابل خونه های قدیمی که بدون امکانات هستن
    یا مثل خرید قطار های جدید در مقابل قطار های قدیمی که سرعت و ایمنی و امکانات بیشتر دارن
    یا مثل خرید هواپیما های جدید در مقابل هواپیما های قدیم که ایمنی و امکانات بیشتر و مصرف سوخت کمتر دارن
    یا مثل خرید سیستم کامپیوتری جدید در مقابل قدیمی که قدرت و تکنولوژی های بیشتر در اختیار می زارد.
    یا....
    اگر اینگونه خرید تلویزیون خر پولی است پس تمام موارد بالا و بسیاری موارد دیگر اگر هزینه بشه میشه خر پولی .
    لطفا این دیدگاهتون رو وقتی یکی باسه هر موردی که احتیاج بیشتر داره هزینه می کنه رو خر پولی می دونین رو اصلاح کنین که بسیاری از مشکلات کشور به این خاطر هست.....
    ما داریم باسه کیفیت بیشتر داریم هزینه می کنیم.

بعد این تلویزیون طبق بررسی سایت های معتبر چه در720P چه در 1080 از سامسونگ b690 بهتر هست( منابع به اندازه کافی در این تاپیک و تاپیک های مقایسه ای در گذشته زیاد هست )و تنها در وضوح sd بخاطر قدرت بیشتر چیپ مدلb690 در این مورد ضعیف هست .البته وقتی کسی تلویزیون های hdtv رو می خره صرف تماشاکردن کانال های sd مثل شبکه های داخلی جز هدر دادن سرمایه امتیاز دیگری نداره باسش .

پ ن :
    هنوز از بازدهی سری c خبری نرسیده ولی در صورت رسیدن باید با مدل های 20 پاناسونیک مقایسه بشن....مگر اینکه قیمت های غیر واقعی تعدادی از مدل ها در ایران پیدا کنن که داستان به کل عوض خواهد شد.

آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!
    هر کس hdtv چه سامسونگ چه پاناسونیک چه شارپ چه lg چه هر مارک دیگری می خره اینو باید بدونه که باید باسه یک هزینه دوره ای حساب باز کنه در غیر این hdtv ها تلویزیون هایی نیستن که بخواین فقط باسه دیدن شبکه های ایران خریده باشین ( که از دیدن من اسراف کردن سرمایه و هدر رفتن امکانات است )

اینا نظر من بود
    و این تحلیل دیدگاه شما از دید بنده

یک مورد هم من در اخر باسه خریداران هر مدل hdtv اضافه کنم هر تلویزیونی می خرین قبلش بررسی کنین ببین ایا واقعا قابلیتی که تلویزیون داره همانی است که می خواین یا اینکه ارزشی براتون نداره....فکر نکنین که وقتی خریدن استفاده می کنین که از دید من این یک اشتباه محض است.....تجربه من بهم ثابت کرده که نوع استفاده خودم با تلویزیون قبلی که داشتم همان است که با تلویزیون بعدی خواهم داشت حالا هرچی امکانات اضافی داشته باشه که ممکنه استفاده نکنم ( مثل پخش فیلم که من سیستم جدا داشتم باسه اینکار داشتم و هنوز هم با این روش می خوام برم و استفاده از امکانات usb سامسونگ نفعی باسم نداشت)....عوض کردن عادت ها و دیدن تصاویر اسان نیست.... مخصوصا اگر روش شما کاملا متفاوت با امکاناتی که تلویزیون میده باشه...اگر چیزی رو بخرین و از امکاناتش استفاده نکنین بعدا این بحث رو خواهید داشت که هزینه ای رو کردین که ازش استفاده نمی کنین.

یک مورد دیگر اینکه به جایی که می خواین تلویزیون رو بزارین دقت کنین .پلاسما ها و lcd بر عکس تلویزیون های قدیمی به نور محیط یکم حساس هستند. اگر جایی که می خواین تلویزیون رو بزارین روشن و افتاب گیر باشه و یا شب ها در محیط پر نور که تعداد لامپ زیاده و یا نور نزدیک به تلویزیون هست معمولا تماشا می کنین lcd باسه این مکان ها کیفیت رنگ بهتری داره و پلاسماها یکم افت رنگ پیدا می کنن.
    برعکس اگر محیطی که تلویزیون رو می زارین افتابگیر یا همیشه در سایه است و شب ها هم در تاریکی یا در نور کم و غیر مستقیم که نورش به نورش مستقیم به تلوزیون نمی خوره نگاه می کنین پلاسما ها باسه این مکان ها بهتر است و lcd ها در این مکان ها یکم افت رنگ پیدا می کنن.
    در محل های بین این دو گروه فرقی بین پلاسما و lcd نیست
    علت این موضوع فناوری و ذات صفحات پخش کننده ی lcd و پلاسما است. در پلاسما چون خود هر پیکسل نور رو تولید می کنه تمام روشنایی لازم رو خودش ایجاد می کنه در صورتی که نوری به سطح صفحه بتابه یکم از کیفیت رنگ هارو میگیره و برعکس در lcd ها چون پیکسل ها از یک منبع نور در پشت تلویزیون نور رو گرفته و با فرایندی رنگی می کنن خودشون شامل نور نیستن و به همین خاطر نور محیط می تونه در بهتر کردن کیفیت تصویر مفید باشه.

اصلاحیه 2:
    مدارکی رسیده که یکی از کدک هایی ویدیویی که گفتم ساپورت میشه بخاطر همین ان را از مطلب حذف کردم تا باز بررسی بیشتر کنم

پ ن:
    باز فکر کنم زیاد نوشتم
    پوزش
    Last edited by zed2; 15-07-2010 at 13:45.

4. 15 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه مضوعی که خیلی مهمه اینه که خیلیا برای براقیت میگن السیدی بهتر از پلاسما در صورتی که این براقیت fake هست چون تو السیدی نور از پشت میاد مثل اینه که از یه تلق رنگی رد میشه بعد رنگ میگیره پس نور پیکسلا تو السیدی native نیست واسه همین جایی که محیط پرنور باشه تصویرشون براقو خوبه ولی تو جایی مثل خونه دیگه اون براقی به چشم نمیاد پلاسما زیر نور خونه براقتره چون نوره پیکسلو خودش درست کرده واسه همینه که تو این سایتای خارجی خیلی به این قضیه براقی اهمیت نمیدن فقط میگن این برای پشت ویترین خوبه.
    کسایی که السیدی میخرن گول براقیشو تو محیط مغازه میخورن وقتی میان خونه ازش میمونه یه چیزی که دیگه اون براقیو نداره چون زیر نور کم نور بک لایت رنگارو شلو بی حال میکنه مشکل زاویه داره مشکل رسپانس داره و کنتراستش پائینه.
    حالا من نمیدونم چرا اصلا من دارم این حرفارو میزنم چونکه هرچی به کسی این حرفارو بزنی تا خودش نره 2-3 میلیون پولو نفله نکنه به این نتیجه نمیرسه.

6. 8 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد فایل های تصویری قابل پخش روی G10 اطلاع داره؟
    یک دموی پاناسونیک گرفتم با پسوند m2ts که همون AVCHD میشه ولی وقتی روی مموری میریزم میزارم فایلی نمیشناسه!!

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از خواندن مطالب این قسمت من هم متقاعد شدم g10 بگیرم هدف اصلی گیم و فیلم با کیفیت (xbox 360 دارم)
    1.با توجه به ظهور پدیده 3d چه در عرصه فیلم و بازی ممکن است که بازی های 3d با این تلویزیون های معمولی جوابگو نباشد؟
    2.با توجه به عمر کنسول های حال حاضر که رو به اتمام است ممکن است نسل آینده کنسول ها با تی وی های حاضر همخانی نداشته باشد؟ مثل ps2 و کابل AV و ps3 کابل hdmi.
    3. در نهایت اگر پاناسونیک تلویزیونی بهتر از این g10 در همین رنج قیمت g10 بیرون داده نیز اعلام بفرمایید.
    از دوستان صاحب نظر تقاضامندم نظرات خود را بفرمایید.
    با تشکر

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بعد از خواندن مطالب این قسمت من هم متقاعد شدم g10 بگیرم هدف اصلی گیم و فیلم با کیفیت (xbox 360 دارم)
    1.با توجه به ظهور پدیده 3d چه در عرصه فیلم و بازی ممکن است که بازی های 3d با این تلویزیون های معمولی جوابگو نباشد؟
    2.با توجه به عمر کنسول های حال حاضر که رو به اتمام است ممکن است نسل آینده کنسول ها با تی وی های حاضر همخانی نداشته باشد؟ مثل ps2 و کابل AV و ps3 کابل hdmi.
    3. در نهایت اگر پاناسونیک تلویزیونی بهتر از این g10 در همین رنج قیمت g10 بیرون داده نیز اعلام بفرمایید.
    از دوستان صاحب نظر تقاضامندم نظرات خود را بفرمایید.
    با تشکر
    سلام دوست عزيز
    1-مسلمل براي 3d شما بايد hdtv‌تون هم 3d باشه
    2-معمولا تمامي نسل هاي كنسول ها رابط هاي خروجي متفاوتي دارند تا هيچ كدوم از user‌هاشون رو از دست ندن همين 360 و ps3 هم خروجي 3 فيش معمولي دارند باي crt ها هنوز
    3-در مورد مدل بهتر خوب v20 ميتونه باشه كه رنج قيمتش متفاوت هست
    ولي پيشنهاد شخصي من اينه كمي صبر كنيد وروي مدل هاي v و vt هزينه كنيد

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد فایل های تصویری قابل پخش روی G10 اطلاع داره؟
    یک دموی پاناسونیک گرفتم با پسوند m2ts که همون AVCHD میشه ولی وقتی روی مموری میریزم میزارم فایلی نمیشناسه!!
    مموريتون چه فرمتيه؟FAT يا NTFS ؟فكر ميكنم بايد FATباشه

بهزاد عزيز گويا فقط AVCHD و MPEG-2 رو ميتونه اجرا كنه

و همينطور بايد با ورژن ( 8.3 m2ts)باشه با كدك H.264

البته دوستان اينجا G10 دارند وبيشتر ميتونند كمكتون كنند اگه اشتباه ميكنم بگيد ممنون
    Last edited by t_tanhayam; 09-08-2010 at 15:46.

12. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فرمت مموری من FAT هست فایل هم M2TS که میشه همون MPEG-2 Transport Stream
    البته بیت ریت فایلم 40Mbps هست ولی اصلاً فایل رو نمیشناسه میزنه فایلی موجود نیست
    دموی پاناسونیک هست، زیر 5 دقیقه 1.7GB حجمش هست
    با این حال ممنون بابت این جدول

14. 2 کاربر از kiyani_behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با اجازه از alucard عزیز عکسایی که ایشون تو یه تاپیک خارجی گذاشتن قبل و بعد کالیبره کردن اینجا میزارم:

محتوای مخفی: قبل کالیبره 

بعده کالیبره:

محتوای مخفی: بعد از کالیبره 

جزئیات که وحشتناک رفته بالا مثل پرده اون پشت که تو عکس اول کلا سیاهه ولی تو بعد کالیبره شدن عالیه رنگ پوست بدن آدما بعد کالیبره شدن خیلی طبیعی شده رنگ چوب کف زمین و بقیه چیزا دقیقا مثل واقعیت شده فقط یکمی تصویر بی رمقه من شنیدم که میگن پایونیر kuro هم میتونه رنگارو دقیق کنه هم کنتراستو مثل عکس اول بالا نگه میداره البته اینو یه جا از نوشته های خودشون خوندم حالا میخوام بدونم توی v10 یا پلاسماهای جدید پاناسونیک میشه مثل پایونیر kuro هم رنگارو دقیق کرد هم جذابیتو بالا نگه داشت؟

16. 7 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه از alucard عزیز عکسایی که ایشون تو یه تاپیک خارجی گذاشتن قبل و بعد کالیبره کردن اینجا میزارم:

جزئیات که وحشتناک رفته بالا مثل پرده اون پشت که تو عکس اول کلا سیاهه ولی تو بعد کالیبره شدن عالیه رنگ پوست بدن آدما بعد کالیبره شدن خیلی طبیعی شده رنگ چوب کف زمین و بقیه چیزا دقیقا مثل واقعیت شده فقط یکمی تصویر بی رمقه من شنیدم که میگن پایونیر kuro هم میتونه رنگارو دقیق کنه هم کنتراستو مثل عکس اول بالا نگه میداره البته اینو یه جا از نوشته های خودشون خوندم حالا میخوام بدونم توی v10 یا پلاسماهای جدید پاناسونیک میشه مثل پایونیر kuro هم رنگارو دقیق کرد هم جذابیتو بالا نگه داشت؟
    مرسی
    بعد کالیبره جزئیات بیشتر شده اما جذابیت تصویر خیلی کم شده
    به نظرم بعد کالیبره باید یه ذره غلظت رنگشو بالا میبرد
    من قبل کالیبره رو بیشتر میپسندم

18. 3 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •