من هم منطقه 7 (مخابراتی ) هستم و دقیفا همین جواب رو گرفتم ..
فکر کنم اگر سرویس اینترنتی رو فعال کنید به جز مزایای اون می توانید همان جا درخواست ADSL بدید و منتظر فعال سازی بشید تا اینکه هر چند وقت یک بار برید سر بزنید
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
من هم منطقه 7 (مخابراتی ) هستم و دقیفا همین جواب رو گرفتم ..
فکر کنم اگر سرویس اینترنتی رو فعال کنید به جز مزایای اون می توانید همان جا درخواست ADSL بدید و منتظر فعال سازی بشید تا اینکه هر چند وقت یک بار برید سر بزنید
ما که مرکز باهنریم با پیش شماره226 ؛که از همه ثبت نام میکنه ولی کی وصل شه هنوز خبری نیست!
سلام دوستان یه سوال مهم داشتم
من از صبانت 128اشتراک دارم با اینکه بعضی وقتی ها قطعی داره و اکانت 3 تا 7 صبحش که مثلا رایگان هستش اصلا قابل استفاده نیست اما سرعت دانلودش روی معمولا 30~40 هستش، من برام یه چیز مهم هست ارتباط صوتی بدون قطع صدا خوب می خواستم بدونم اگه از مخابرات بگیرم ، با همین سرعت 128 که می گن دانلودش 10 هست وضعیت چیه ؟؟
یه مقایسه یکی می کنه ؟
موقع ارتباط از اسکایپ یا NIMBUZZ یا CALL VOICE YAHOO چجوریه کیفیت ؟؟
می شه بهم کامل جواب بدید خیلی مهم برام مرسی.
پهنای بانداشون چقدره ؟؟ نامحدوده ؟؟؟
بله نامحدود هست
از کجا بفهمیم فعال شده ؟مرکز مخابرات ما که جواب درست حسابی نمیده شماره پشتیبانیشم که قطعه . این تنظیمات configهم که معلوم نشود اخر چی باید گذاشت؟
مخابرات هم اينترنتش شيرينگه؟
يا پهناي باند هر كسي مال خودشه؟
گفتن ضریب شیر بستگی به منطقه داره از 6 شروع میشه تا 10
فعلا هم که یارو برگشت بهم گفت به خونه بالاتر از 128 نمیدیم
خیلی حالم گرفته
خیلییییی
عزیزم ! همون رو میگم !
هنوز که هنوزه نوشته
هوالمحبوب !
مشترک گرامی درخواست شما در حال برررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررررررسی است !
فقط مونده بود آخرش بنویسه به نام پیوند دهنده قلبها!![]()
Last edited by KING_DESIGNER; 31-01-2010 at 21:28. دليل: ی
پس کی قراره وصل شه ؟ از 4شنبه هست که منتظریماز کجا میشه فهمید وصل شده پشتیبانیشم که قطعه برای اونایی که وصل شده تنظیمات مودمو چی گذاشتن؟
خبر داغ امروز-ملاقات با رییس کل دیتای مخابرات !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)