تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 51 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 507

نام تاپيک: ADSL Asretelecom / شرکت عصر انتقال داده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز سرویسهای دیگه بنظرمیاد محدودیت بیشتره من 128 هم داشتم اون دیگه افتضاح بود دقیقا 1به8!!!یعنی بیشتر از16 یادم نمیاد زمان شبانه رایگان سرعت داده باشه

2. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behzad1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز

اگه امکانش هست به این سؤال‌ها جواب بدین:

1.شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟
    2. چه سرویسی از عصر تلکام دارین؟
    3. وضعیت پینگ و وبگردیش چه طوره؟
    4. این محدودیت 1مگ شبانه برای سرورهای خارجی و داخلی یکسانه؟

البته سؤالام زیاد شد. اما برای تصمیم‌گیری انتخاب ISP برام مهمه. راستش من الآن پارس‌آنلاین دارم تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران. دنبال تعویض ISP هستم. اغلب شرکت‌ها اینجا پورت خالی ندارن. عصرتلکام جزو معدود شرکتاییه که پورت داره. اما این محدودیت شبانه رایگانش نگران کننده است.
    1. تهران - کاشانی
    2. سرویس 2Mb
    3. پینگش تعریفی نداره خیلی ثابت نیست ولی راضیم از سرعت دانلودش
    4. محدودیت شبانه؟؟؟ من همین دیشب 12Gb از سرورهای مختلف دانلود کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

1. تهران - کاشانی
    2. سرویس 2Mb
    3. پینگش تعریفی نداره خیلی ثابت نیست ولی راضیم از سرعت دانلودش
    4. محدودیت شبانه؟؟؟ من همین دیشب 12Gb از سرورهای مختلف دانلود کردم
    ممنون.

جالبه. منم همین مرکز مخابراتی هستم. متأسفانه دنبال پورت خالی می‌گردم که بد گیر می‌آد. فعلن خطم رو از پارس‌آنلاین تخلیه کردم. دیگه معلوم نیست 1 هفته دیگه، 1ماه دیگه، کی بتونم دوباره یه سرویس بگیرم.

حالا که هم مرکزیم، چند تا سؤال دیگه هم بپرسم:

1. خطت رو روی چند بسته برای این سرویس؟ می‌تونی یه عکس از صفحه status مودمت برام بذاری؟
    2. پینگت از 8.8.8.8 روز و شب میانگین حدودن چنده؟
    3. سرعت شبانه بین سرورهای خارجی و داخلی فرقی داره یا تفاوت چندانی نمی‌کنه؟
    4. با ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها مشکلی نداری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

حالا نمیدونم از ترس اپراتورهای دیگه و یا شاتله،دو سه شبه که سرویس هایپر کمبو مثل قبل شده و محدودیت نداره
    سوال دارم
    من تا حالا سرویس هایپر 3 ماه و هایپر کمبو 12 ماه گرفتم ولی حالا بخواهم سرویس جدید بگیرم اصلا توی لیست انتخاب سرویس نیست،چرا اینطوریه؟برای سایرین هم اینطوره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی 8 مگ بسته شده فک کنم

پینگ هم بین 150 تا 200 میده

سرعت شبانه اش رو هیچ سروری فرق نداره

فقط یک دو بار از Hotspot استفاده کردم که بالای 100k نمیده.

7. این کاربر از behzad1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

روی 8 مگ بسته شده فک کنم

پینگ هم بین 150 تا 200 میده

سرعت شبانه اش رو هیچ سروری فرق نداره

فقط یک دو بار از Hotspot استفاده کردم که بالای 100k نمیده.

خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی

از روی عکسی که گذاشتی معلومه که خطت روی حدود 7.7مگابیت (7926کیلوبیت) بر ثانیه سینک شده. البته تو عکس، خط بالای اونجایی که نوشته Annex_A معلوم نیست. اما حدس من اینه که مدولاسیونت رو حالت G.dmt باشه. این یعنی شما داری از تکنولوژی ADSL استفاده می‌کنی. احتمالن اگه بتونی مدولاسیون مودم رو عوض کنی بذاری روی ADSL2Plus دیتاریت خطت بالاتر هم بره. به شرطی که البته ISP اجازه این کار رو بده.

با توجه به این که Attenuation خطت روی 28.5db اه، اگه مشکل نویز نداشته باشی قاعدتن خطت باید تا 15 - 16 مگابیت پهنای باند رو بکشه اما الان مودمت مقدار حداکثر ریت خط رو حدود 8.5 مگابیت (8564 کیلوبیت) بر ثانیه نشون می‌ده. به هر حال نویزت یه مقدار بالاست.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی

از روی عکسی که گذاشتی معلومه که خطت روی حدود 7.7مگابیت (7926کیلوبیت) بر ثانیه سینک شده. البته تو عکس، خط بالای اونجایی که نوشته Annex_A معلوم نیست. اما حدس من اینه که مدولاسیونت رو حالت G.dmt باشه. این یعنی شما داری از تکنولوژی ADSL استفاده می‌کنی. احتمالن اگه بتونی مدولاسیون مودم رو عوض کنی بذاری روی ADSL2Plus دیتاریت خطت بالاتر هم بره. به شرطی که البته ISP اجازه این کار رو بده.

با توجه به این که Attenuation خطت روی 28.5db اه، اگه مشکل نویز نداشته باشی قاعدتن خطت باید تا 15 - 16 مگابیت پهنای باند رو بکشه اما الان مودمت مقدار حداکثر ریت خط رو حدود 8.5 مگابیت (8564 کیلوبیت) بر ثانیه نشون می‌ده. به هر حال نویزت یه مقدار بالاست.
    دمت گرم بابت اطلاعاتی که دادی. باز خوبه یه مقدار بالاس. اینجا انقد سیم افتاده رو هم که همینشم عالیه. فقط یه نمونه اش دو تا خط تلفن از رو هم رد شده

11. این کاربر از behzad1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دمت گرم بابت اطلاعاتی که دادی. باز خوبه یه مقدار بالاس. اینجا انقد سیم افتاده رو هم که همینشم عالیه. فقط یه نمونه اش دو تا خط تلفن از رو هم رد شده
    به هر حال اگه بتونی نویز سمت خودت (یعنی داخل ساختمان رو رفع کنی) حتمن کیفیت ارتباطت و همین‌طور سرعتی که می‌گیری بالاتر می‌ره.

من کمتر از یک هفته است که از همین عصر تلکام سرویس 2مگ حجمی (فلایر الماسی) گرفتم. به نظرم می‌آد که عصر تلکام برای سرعت کاربرا محدودیتی اعمال نمی‌کنه و احتمالن اگه خط جواب بده تا 24مگابیت هم خط رو باز می‌ذاره.

من بنا به دلایلی مشکلات مرکز مخابراتی، کیفیت خطم در حد خط شماست. یعنی atten من هم حدود 29dbاه. ولی با همین خط من الآن بین 10 تا 12مگابیت رو گرفتم. یعنی اولش زیر 10مگابیت سینک شده بود مودم. اما تو تنظیمات مودم دستکاری کردم، الآن به طور معمول روی 12مگابیت سینک می‌شه. پارس‌آنلاین هم که بودم خطم روی 12مگابیت بسته شده بود.

تو ساعت‌های خلوتی کیفیت خطم بهتر از پارس‌آنلاین نباشه، هم‌سطح پارس‌آنلاینه که قبلن داشتم. اما شبا یه مقدار پینگ می‌ره بالا. یعنی حتی گیت‌وی خود عصرتلکام هم پینگ بالا 130 می‌ده که خوب نیست. خوش‌بختانه روی وب‌گردی اثر بدی نذاشته. پینگ از سرورهای خارجی هم شبا دور و ور 300 میلی‌ثانیه است. البته با اون دستکاری که تو تنظیمات مودم کردم از حدود 350 اومده به بین 250-300.

راستی، این رو هم بگم که وضعیت من هم بهتر از شما نیست. ما تو مجتمعی هستیم که معلوم نیست کابل‌کشی‌ها چه طوری انجام شده. ولی چیزی که معلومه کلیه کابل‌های تلفن و برق از کنار هم رد شدن و کابل‌کشی مجزا هم نیاز به مجوز هیأت مدیره ساختمان داره که ارزشش رو نداره.
    Last edited by bilmazlar; 25-01-2016 at 15:30.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شمااز کجا سرویس نت داری که اینقدر بالاست

داره خودمونی میشه Dr.smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام. دوستانی که عصر تلکام دارند خیلی ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدید:

1. در ساعات عادی (غیر از ساعات رایگان)، از نظر سرعت تفاوتی بین سرویس های مختلف حجمی وجود دارد یا حداکثر سرعت برای همه سرویسها باز است؟
    2. در ساعات رایگان شبانه، سرعت دانلود شما چقدر است؟ (نوع سرویس و سرعت دانلود)
    3. دانلود رایگان محدودیت داره؟ یعنی اگر از حجم خاصی بیشتر بشه افت سرعت پیدا میکنه؟
    4. سرعت دانلود از سرور داخلی و خارجی تفاوت محسوسی دارد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •