تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 54 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 539

نام تاپيک: پژو روآ Roa

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اولا كه اينكه كاملا مشخصه كه روا 405 نمي شه (من خودم 405 دارم و كاملا موافقم) ولي قيمت 405، 13 14 ميليونه و روا زير 10 ميليون
    دوما خوش شانسي و بدشانسي كه تو خريد تمام خودروهاي ايراني هستش! ربطي به مدلش نداره! من عموم سوزوكي گرفت از ايران خودرو ! از پاركينگ كه در آورد تو اتوبان آزادگان موتور سوزوند!
    باباي يكي از دوستام از سايپا زانتيا گرفته بود روز دوم ماشين كج شده بود. جالب اينه كه برده بودن تعميرگاه يارو گفته بود راه بري باهاش درست مي شه! انگار كه كفشه كه باهاش راه بري درست بشه!!
    كلا خودرو سازاي ايراني تو مونتاژ خودرو خيلي خيلي ضعيف عمل مي كنن براي همين شانسيه و يه موقع هايي خودرو واقعا آشغال از آب در مياد
    تایید میشه
    اما بنظرم زیر 10میلیون وکسی که بخواد ماشین صفر داشته باشه بهترین گزینه هست تا ام وی ام و پراید!
    ولی خودروهایی که تازه مونتاژ میشن و به بازار اومدن بهتر از اب در میان یعنی انگار بیشتر زحمت میکشن و اینکه چون اول راه اند تا اونهایی که خیلی وقته مونتاژ میشدن یعنی هرچی میگذره کیفیت افت میکنه
    روای سال درسته خیلی تغییر نکرده اما همین تغییرات نسبتا خوب باعث شده در اول مونتاژ و ساخت بیشتر زحمت بکشن
    و هرکی خریده اونقدرام ناراضی نبوده پس کیفیتش در نوع خودش بد نبوده تا اینجا

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

روای سال درسته خیلی تغییر نکرده اما همین تغییرات نسبتا خوب باعث شده در اول مونتاژ و ساخت بیشتر زحمت بکشن
    دقیقا همین طوره اما این حرف ها در مورد روآی سال صدق نمیکنه! منم مشکلم با این ماشینه همینه !
    هرکی خریده اونقدرام ناراضی نبوده پس کیفیتش در نوع خودش بد نبوده تا اینجا
    این گفتم که شانسیه منم هرکی رو دیدم ازاین ماشین مینالیدن! هم از موتورش و هم از کیفیت پایین قطعات و بدنش!

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اونقدرام کسی این ماشینو نداره که!!فقط 4یا5ماهه اومده هرکیم نالیده شاید روای معمولی بوده یا یکی دو نفر بالاخره زیر10میلیونه دیگه اما از بقیه صفرها بهتره وهرکیم نداشته فکر میکنه هیچ فرقی نکرده نمیخره یا استرس داره تو خریدش...!!!
    از وقتی بدنش 405شد و چند تغییر دیگه سطح کیفیش خیلی بهتر شد حتی بالای لیفان قرار گرفت تو جدول!!پس بدنش و قطعاتش خوبه و ارتقا پیدا کرده....
    روای معمولی همیشه سطح کیفیش چسبیده بود به پراید اخرای جدول!یعنی وضع بد و فاجعه بار بی کیفیت پر مصرف و...بود!
    در کل کم کسی داره وگرنه میومدن اینجا و اطلاعاتی میدادن
    بهرحال باید صبر کرد انقدر زود نباید گفت بده!زانتیای 27تومانیو مردم مینالن این که.......در گذر زمان همه چی معلوم میشه.....
    Last edited by irinn65; 27-06-2010 at 00:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مشخصات و مزیتهای روا سال نسبت به روآ قدیمی:
    افزایش قدرت 1700سی سی- قدرت موتور 88.4 اسب بخار-سیستم ضدسرقت -پخش MP3 -کاور درب موتور - موتور جدید پایه گاز سوز(فناوری جدید بکار رفته در موتور باعث شده است در حالت گاز فقط 8 درصد افت توان رخ دهد که عملا نامحسوس است)-عمر و دوام بالای موتور با تغییر سیستم خنک کنندگی موتور-کاهش مصرف سوخت- افزایش پایداری و نیز توان وسرعت و شتاب موتور- رفع صدا و لرزش گاردان و اتاق و رفع کامل صدای دیفرانسیل -بهینه شدن سیستم کلاچ و تعویض دنده پژویی و رفع لرزش سردنده - اتاق جدید(جلو پنجره طرح جدیدآرم برجسته - تسهیل بارگذاری در صندوق عقب و زیباتر شدن بدنه و درب صندوق و چراغهای عقب ،رینگ14 الومینیومی کاملاً مشابه پژو 405-ارتقاء کیفیت داخل اتومبیل شامل داشبورد و صندلی ها-افزایش قدرت تهویه مطبوع و وجود فیلتر برای رفع بوی نامطبوع کولر-قابلیت نصب ای بی اس-استاندارد یورو3-کمر بند ایمنی 3نقطه ای-قفل مرکزی باکنترل از راه دور(مادون قرمز)-فرمان هیدرولیک-بدنه متناسب با اضافه شدن وزن کپسول-کلید تغییر سوخت مصرفی

در ضمن اتفاقا زیر 10میلیون ام وی ام در صدر با کیفیت ترین خودروهاست که تازه منتشر شده بعد روا سال بعد 132بعد صبا بعد 141

فکر نکنم با این توضیحات کامل حرفی مونده باشه...پس معلوم میشه چقدر نسبت به مدل قبلیش تغییر پیدا کرده
    در مورد سواد نویسنده ی اصلی این مطلب که دوستان توضیح دادن...
    حالا میریم سراغ امکانات:
    کاور درب موتور؟؟؟!!!! آخه این الان یعنی امکانات؟؟!! اساسی ترین چیز روی روآ نصب نمیشد، حالا که نصب کردن شده امکانات؟؟!! تغییر جلو پنجره یعنی یک تغییر اساسی نسبت به مدل معمولی؟! پخش MP3 ؟! الان دیگه MP3 player hu هم داره جاشو به DVD player hu میده!!! کمربند؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! الان دیگه همه ی کمپانیا دارن 15-16 تا کیسه هوا و نمیدونم کلی چیز میز روی محصولاتشون سوار میکنن، اینا اومدن میگن ایمنی ماشین رو با کمربند 3 نقطه ای بردیم بالا و از اون به عنوان امکانات نام میبرن و کلی هم منت میذارن! ریموت قفل مرکزی.......!! وااااااای چه امکاناتی! فرمون هیدرولیک..! خدایاااا! به فرمون هم میگن امکانات! اصلا فرمون باید یا هیدرولیک باشه یا برقی! غیر از این دو هرچی باشه یعنی فحش! اصلا باید همون هیدرولیک شدن فرمونش رو واقعا یه امکان عالی بنامیم! کلید تغییر سوخت رو هم به عنوان یه تغییر اساسی نام بردن!!!! این دیگه یعنی فحش *)^)^)^#%$#@# !!! اونایی که مدل قبلی روآ از نوع دوگانه سوز داشتن چه جوری روی گاز یا بنزین سوئیچ میکردن مگه؟؟!! بقیه ی چیزاشم که دیگه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر نکنم با این توضیحات کامل حرفی مونده باشه...پس معلوم میشه چقدر نسبت به مدل قبلیش تغییر پیدا کرده
    یعنی واقعا مدل قبلی این چیزا رو نداشته؟؟!! فکر کنم پس به جای موتور هم رکاب و زنجیر داشته! آیا واقعا اینا یعنی تغییرات...؟

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا اینقدر سعی میکنید روا رو شبیه 405 کنین؟ اگه مثلا 405 یه ماشین با کلاس و درست و حسابی بود یه چیزی اما 405 هم یه ماشین مسخره ی لگن هست که زمان خودش خوب بود اما الان دیگه افتضاحه.
    این خرج ها رو بکنین برای رینگ اشپرتش بیشتر جواب میگیرین.
    مثل این میمونه که یه نفر 405 داشته باشه چراغ SLX براش بخره.بعد مردم اگه فکر کنن اون ماشین واقعا SLX هست،مثلا چیکار میکنن؟میان میگن وااای اینو نگاه کن!طرف مایه داره SLX سواره!
    به نظر من که روا و 405 از نظر کلاسی فرقی با هم ندارن.2-3 میلیون اختلاف قیمت که به قول معروف چیز نیست!
    [QUOTEیعنی واقعا مدل قبلی این چیزا رو نداشته؟؟!! فکر کنم پس به جای موتور هم رکاب و زنجیر داشته! آیا واقعا اینا یعنی تغییرات...؟ ][/QUOTE]
    متاسفانه اینجا تعویض جای آنتن ماشین از راست به چپ هم تغیر محصوب میشه!
    جدیدا هم قرار شده آنتن وانت باردو ها رو بزارن وسط تا سیاسی نباشه!

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این گفتم که شانسیه منم هرکی رو دیدم ازاین ماشین مینالیدن! هم از موتورش و هم از کیفیت پایین قطعات و بدنش!
    خیلی خیلی عجیبه! منظورتون روای ساله؟ می دونید روای معمولی با روای سال فرق می کنه! خیلی عجیبه که می گی اینهمه آدم می نالن از کیفیتش! اونم از موتور و بدنش که خیلی خیلی بهتر شده! بدنش که همون 405 هستش! موتورش هم خیلی عالیه! مشکلی اگه باشه تو مونتاژ قطعات دیگه هستش نه موتور و بدنه! اینکه شما می گی خیلی عجیبه! خیلی خیلی عجیبه! دارم واقعا شاخ در میارم که می گی هرکی رو دیدی از این دو تا موضوع ناراضی بوده!
    به نظرم یه بازبینی تو اطلاعاتتون بکنید! قطعا اشتباه می کنی!
    تا اونجایی که من بررسی کردم پرفروش ترین ماشین ایران خودرو همین ماشینه! یه پروژه دانشگاهی داشتم باید می رفتم انبار ایران خودرو یه سری داده آماری جمع می کردم! بیشترین ماشینی که ترخیص می شد همین ماشین بود! همه ی مشتری ها هم با رضایت کامل و اطمینان کامل اینو می خریدن! خیلی عجیبه که می گی هرکی رو دیدی با این ماشین مشکل داشته. حالا بگی نصف اونایی که این ماشین رو خریدن بعدا باهاش مشکل پیدا کردن(که غیر ممکنه) ولی از لحاظ علم آمار امکان نداره همه ی کسایی که این ماشین رو با این درصد رضایت خریدن بعدا مشکل باهاش پیدا کنن!!! اونم تو این دوتا موردی که گفتی!!! ببخشید ولی واقعا دارم شاخ در میارم

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد سواد نویسنده ی اصلی این مطلب که دوستان توضیح دادن...
    حالا میریم سراغ امکانات:
    کاور درب موتور؟؟؟!!!! آخه این الان یعنی امکانات؟؟!! اساسی ترین چیز روی روآ نصب نمیشد، حالا که نصب کردن شده امکانات؟؟!! تغییر جلو پنجره یعنی یک تغییر اساسی نسبت به مدل معمولی؟! پخش MP3 ؟! الان دیگه MP3 player hu هم داره جاشو به DVD player hu میده!!! کمربند؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! الان دیگه همه ی کمپانیا دارن 15-16 تا کیسه هوا و نمیدونم کلی چیز میز روی محصولاتشون سوار میکنن، اینا اومدن میگن ایمنی ماشین رو با کمربند 3 نقطه ای بردیم بالا و از اون به عنوان امکانات نام میبرن و کلی هم منت میذارن! ریموت قفل مرکزی.......!! وااااااای چه امکاناتی! فرمون هیدرولیک..! خدایاااا! به فرمون هم میگن امکانات! اصلا فرمون باید یا هیدرولیک باشه یا برقی! غیر از این دو هرچی باشه یعنی فحش! اصلا باید همون هیدرولیک شدن فرمونش رو واقعا یه امکان عالی بنامیم! کلید تغییر سوخت رو هم به عنوان یه تغییر اساسی نام بردن!!!! این دیگه یعنی فحش *)^)^)^#%$#@# !!! اونایی که مدل قبلی روآ از نوع دوگانه سوز داشتن چه جوری روی گاز یا بنزین سوئیچ میکردن مگه؟؟!! بقیه ی چیزاشم که دیگه....
    اگه یه سری به سایت ایران خوردو بزنید این جور معرفی امکانات توی تمامی محصولات ایران خودرو هستش!
    منظورش هم تغییراتیه که نسبت به مدل قبلی کرده! تو اینجور موارد تغییر ایجاد شده! مثلا کمربند در مدل قبلی 2 نقطه ای بوده تو این مدل شده سه نقطه ای! زیاد نباید جدی گرفت این تبلیغات ایران خودرو رو! مثلا تو تبلیغ وانت بارادو نشون می ده داره یه کامیون 18 چرخ رو بکسل می کنه!!!
    حالا از سیاست های تبلیغاتی بی خود ایران خودرو بگذریم ولی این ماشین تو قیمت زیر 10 میلیون بهترین ماشینه!!! شکی توش نیست!
    فکر هم نکنم این تاپیک جای بحث در مورد سیاستها و مشکلات ایران خودرو باشه! در مورد روای ساله لذا توضیح بیشتر در این مورد رو به صلاح نمی دونم

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

یعنی واقعا مدل قبلی این چیزا رو نداشته؟؟!! فکر کنم پس به جای موتور هم رکاب و زنجیر داشته! آیا واقعا اینا یعنی تغییرات...؟
    تغییرات اساسی این خودرو تو موتور و تجهیزات موتور و بدنه اش بوده نه چیز دیگه!! بهتره رو اونا تمرکز کنید
    Last edited by shadows_funeral; 27-06-2010 at 10:02.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اونقدرام کسی این ماشینو نداره که!!فقط 4یا5ماهه اومده هرکیم نالیده شاید روای معمولی بوده یا یکی دو نفر بالاخره زیر10میلیونه دیگه اما از بقیه صفرها بهتره وهرکیم نداشته فکر میکنه هیچ فرقی نکرده نمیخره یا استرس داره تو خریدش...!!!
    از وقتی بدنش 405شد و چند تغییر دیگه سطح کیفیش خیلی بهتر شد حتی بالای لیفان قرار گرفت تو جدول!!پس بدنش و قطعاتش خوبه و ارتقا پیدا کرده....
    روای معمولی همیشه سطح کیفیش چسبیده بود به پراید اخرای جدول!یعنی وضع بد و فاجعه بار بی کیفیت پر مصرف و...بود!
    در کل کم کسی داره وگرنه میومدن اینجا و اطلاعاتی میدادن
    بهرحال باید صبر کرد انقدر زود نباید گفت بده!زانتیای 27تومانیو مردم مینالن این که.......در گذر زمان همه چی معلوم میشه.....
    خیلی خیلی عجیبه! منظورتون روای ساله؟ می دونید روای معمولی با روای سال فرق می کنه! خیلی عجیبه که می گی اینهمه آدم می نالن از کیفیتش! اونم از موتور و بدنش که خیلی خیلی بهتر شده! بدنش که همون 405 هستش! موتورش هم خیلی عالیه! مشکلی اگه باشه تو مونتاژ قطعات دیگه هستش نه موتور و بدنه! اینکه شما می گی خیلی عجیبه! خیلی خیلی عجیبه! دارم واقعا شاخ در میارم که می گی هرکی رو دیدی از این دو تا موضوع ناراضی بوده!
    تا اونجایی که من بررسی کردم پرفروش ترین ماشین ایران خودرو همین ماشینه! یه پروژه دانشگاهی داشتم باید می رفتم انبار ایران خودرو یه سری داده آماری جمع می کردم! بیشترین ماشینی که ترخیص می شد همین ماشین بود! همه ی مشتری ها هم با رضایت کامل و اطمینان کامل اینو می خریدن! خیلی عجیبه که می گی هرکی رو دیدی با این ماشین مشکل داشته. حالا بگی نصف اونایی که این ماشین رو خریدن بعدا باهاش مشکل پیدا کردن(که غیر ممکنه) ولی از لحاظ علم آمار امکان نداره همه ی کسایی که این ماشین رو با این درصد رضایت خریدن بعدا مشکل باهاش پیدا کنن!!! اونم تو این دوتا موردی که گفتی!!! ببخشید ولی واقعا دارم شاخ در میارم
    واقعا حیف که وقتم رو تلف میکنم به کاربری که طرز فکرش اینه! حیف...

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من هیچی نمیگم
    هیچی
    فقط شما بیاین و با دلیل و مدرک ثابت کنین که این موتور نسبت به نمونه قبلی کلی تغییرات داشته
    آخه دوست خوبم شما دیگه چرا؟
    مثلا بدنه بشه 405
    اون زیر بندی افتضاح و فنر شمش هم میشه 405؟
    اون ویبره دیفرانسیل به قول پوریا رو میخوان چیکارش کنن؟
    شاسی رو میخوان چیکار کنن؟
    میدونین درصد تعمیرات و تعویض دیف ها توی آردی ها و روآ ها و روآ های سال چقدر زیاده؟
    کافیه یه سر به نمایندگی های ایرانخودرو بزنین
    صدای موتور هم که طبق ادعای بیشتر خریدار ها زیاد شده
    موتور این ماشین از نظر افزایش حجم و افزایش ضریب تراکم فقط یه افزایش کورس میلنگ داشته که باعث افزایش کورس پیستون و افزایش حجم شده
    با یه محاسبه خیلی ساده هم میشه اثباتش کرد
    گفتم که کافیه به قطر پیستون نگاه کنین که نشون میده هیچ تغییری در پیستون و شاتون و .... این ماشین نشده
    الان رتبه بندی های کیفی رو هم اگه نگاه کنین 405 همیشه دور و بر 110 بود که الان 108 شده از نظر تعداد نمرات منفی
    روآ معمولی هم که 207 بوده
    روآ سال هم که حدود 150 - 151 بوده
    خوب با نگاه کردن به این نمرات منفی میشه فهمید که روآ سال(خدا لعنت کنه کسی که این سال رو آورد توی این اسم ماشین ها) نسبت به روآ معمولی افزایش کیفیت چشمگیری داشت که مقدار خیلی زیادیش رو مدیون کیفیت بهتر رنگ بدنه ، کیفیت بهتر در آینه ها ، سپر ها و تزئینات بدنه هست و باید دید که چه میزان از این بهبود کیفیت رو مدیون سیستم موتور و دیف و ... هست
    خلاصه اینکه روآ سال اگه بخوایم با 405 مقایسش کنیم حالا حالا ها باهاش فاصله داره ولی نمیشه با توجه به آمار سازمان رتبه بندی کیفی خودرو ها(اسمش هر کوفتی هست) افزایش کیفیتش رو هم نسبت به روآ معمولی نادیده گرفت
    ولی خیلی از این تعریف و تمجید هایی که از این ماشین میشه به دلیل مانور های تبلیغاتی هست

11. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •