شما خودت سيستمت چيه؟
لب تاب سوني مگه تا چقدر داغ مي كنه؟
من با lenovo كار كردم در حالتي كه سيستم تحت بار هم نبود در قسمت بالاي فن (روي سطح بقل كيبرد) دست رو تقريبا مي سوزوند.
شما خودت سيستمت چيه؟
من با lenovo كار كردم در حالتي كه سيستم تحت بار هم نبود در قسمت بالاي فن (روي سطح بقل كيبرد) دست رو تقريبا مي سوزوند.
من دمای عادی لپتاپای hp رو گفتم، چیزی که توی کاتالوگش نوشته شده.شما خودت سيستمت چيه؟
ولی کلاً دمای 95 درجه مادربورد رو آب میکنه! یعنی توی PC اینطوره، و دستتون هم نمیسوزه، تاول میزنه!!![]()
سلام آقا حامد 2020 که دیگه تو بازار نیست تو از 2170 راضی هستی؟
داغ نمی کنه؟
فرقی ندارند که اینها.
سری DV6 2000 ها همه یکیست.
مثل این سری FW
همشون دارای مشخصات و کیفیت یکسان هساتند و فقط کانفیگشون فرق داره.
ممنون بخاطر جوابتون من الان 1 ماهه که می خوام یه لپ تاپ بخرم hp 2020 رو در نظر داشتم ولی مثل اینکه مشکل بزرگش داغ شدنش هست که تقریبا منو منصرف کرد من تقریبا یک میلیون و نیم پول دارم و چیزی می خوام که زیاد داغ نکنه توی استفاده بلند مدت و الان سونی مد نظرمه .میشه خواهش کنم شما یه چیز خوب بهم پیشنهاد بدید!مدل پیشنهادیتون چیه؟ممنون میشم
منم مدل 2020 رو در نظر داشتم و دنبال ميكردم ولي اصلا منصرف نشدم و هفته ديگه دارم ميرم مشهد بگيرم، راستي واقعا اين مدل گير نمياد ديگه؟
يعني اگه فروشنده ها نداشتن چه مدلي به جاش بگيرم كه همون كانفيگ و كيفيت رو داشته باشه؟![]()
يعني همه لب تاب هاي HP غ مي كنن يا فقط سري dv6 يا فقط سري dv6-2000?
دیگه اینقدر هم داغ نمی کنه که
نصف بحث های این تاپیک رفته به موضوع داغ کردن![]()
Biostar عزيز و دوستان ديگه اگه ممكنه سوال بالايي من رو جواب بدين.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)