ما یه سینمای خانگی سونی fw900kw 1280 w real داریم واقعا عالیه.به اصافه باند بیسیم.قیمت الانشو نمیدونم.نظرتون راجع به این مدل چیه؟
ما یه سینمای خانگی سونی fw900kw 1280 w real داریم واقعا عالیه.به اصافه باند بیسیم.قیمت الانشو نمیدونم.نظرتون راجع به این مدل چیه؟
ایافیلیپس سینماخانکی داره که 5تا سی دی جا داشته باشه
سلام
یه سوال داشتم.
LG هیچ کدوم از سینماهاش HD ساپورت نمیکنه؟
سلام
من یه تلویزیون sony 46x450 سفارش دادم
حالا میخوام یه dvd player هم بگیرم
نظرتون راجع به sony dvp-ns728 چیه؟
ممنونم
سلام دوستان
اگه ممکنه یکی از بچه ها که Pioneer HTZ787 DVD رو داره چندتا عکس واضح اینجا بذاره، من هرچی توی نت گشتم عکس سایز بزرگ که جزئیات ظاهریه این سینمای خانگی رو نشون بده پیدا نکردم !
در ضمن این مدل توی ساپورت فرمتهای مختلف تصویری از USB چیزی از Philips HTS-3578W کم نداره ؟؟؟
ممنون![]()
با سلام خدمت دوستان و اساتید.
دوستان من قصد خرید یه سینمای خانگی دارم تا سقف 900 هزار تومن.
و این نکات برای من مهمه:
دیزاین فوق العاده ای داشته باشه،رنگش هم ترجیحا مشکی براق باشه.
تفکیک صدای عالی و همینطور واسم خیلی مهمه که بیس نرم و فراگیری داشته باشه.دوس دارم بیس لرزشی داشته باشه و اصلا خشک و یا قابلمه ای نباشه.
بلندگوهای عقب ترجیحا بی سیم باشه.
فضای اتاقیی که می خوام ازش استفاده کنم تقریبا 15 متره به همراه یه ال ای دی سامسونگ 40 بنابراین زیاد دنبال قدرت خروجی بالا نیستم بلکه بیشتر کیفیت خروجی واسم مهمه.
حتما هم با گارانتی باشه.
فرمت های بالایی پشتیبانی کنه.
یه نوع زیرنویس فارسی هست که اسمش یادم نیست،فقط میدونم تو هر دستگاهی پخش نمیشه و بیشتربر روی کامپیوتر قابل اجراست،می خوام اونم پخش کنه.
usb هاست و بلوتوث هم داشته باشه و حتما full hd.
دوستان خواهشا منو یه راهنمایی کنن.من هر جایی رفتم هر فروشنده ای فقط از برند و مدل هایی که داره تعریف می کنه و فقط دنبال فروش خودشه.
اساتید که تجربه بالایی دارن،چه نظری و چه تجربی لطفا منو راهنمایی کنن.
پیشاپیش ممنون.
با سلام خواستم بدونم نظرتون در مورد سینمای خانگی samsung TZ-325 چیه ؟
در ضمن دوستان به مدل های مثل pioneer و دیگه راهنمایی کردن ولی تو شهرمون از این مدلها خبری نیست فقط سامسونگ و سونی و ال جی و بقیه هم چینی و مارک های عجیب و غریب خلاصه راهنمایی کنید چون می خواستم LED 46 سامسونگ سری 7 رو بگیرم و این سینما خانگی روش هدیه است خواستم بدونم ارزش داره گرفتن با هدیه اش داره یا جداگانه سینما خانگی بگیرم با سپاس ؟
سلام ممنون می شم به من یه راهنمایی در خرید سینمای خانگی پاناسونیک بدید که با حدود قیمت 300 تا 400تومان کدوم مدل این مارک بهتره البته خروجی صدا هم جز فاکت.رهای اصلی
دوست عزیز
پایونیر 787 از هر نظر خوبه ولی بیسیم نیست اینو واقعا میگم اگر می خوای کیفیت صدا بالاتر و قدرتش هم بیشتر باشه
میتونی یک مدل بالاتر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم لینک 787
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این عکس آواتار خودتی؟
اگر خودتی هم خیلی خوشتیپی هم خیلی هنری![]()
سلام
اصل مطلب
یه سینمای خانگی ارزون و با کیفیتکه این ها رو ارضا کنه :
ورودی HDMI حتما
خروجی HDMI
ورودی optical حتما ( واسه کنسول )
َکیفیت وتفکیک خوب صدا بدون تاخیر ( شنیدم lg تاخیر صدا داره )
بتونم به کامییوتر وصلش کنم بد نیست
خیلی خیلی دوست دارم ipod dock داشته باشه یعنی قابلیت اتصال به آیفون مگر این که قیمتش از حد توانم بالاتر بره ( یه توضیح هم بدین من باید داک و پایه رو جدا بخرم یا مستقیم رو دستگاه وصل میشه ؟)
بلندگو های ایستاده ( بدون وایرلس هم مشکل ندارم )
البته اینطور که معلومه LG چندان محبوب نیست ولی من یه مدل دیدم بد نیست امکاناتش ( ظاهرش اهمیت نداره )
LH-T 1075 HTS
بودجه هم حدود 300 ایده آل ولی سقف 400 ( متاسفانه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از وقتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)