بچه ها یکی زحمت میکشه جدیدترین نقشه هارو با فایل صدا بذاره برا دانلود ؟
فقط لطفا نقشه ها خیلی جدید باشه
بچه ها یکی زحمت میکشه جدیدترین نقشه هارو با فایل صدا بذاره برا دانلود ؟
فقط لطفا نقشه ها خیلی جدید باشه
دوستان من گوشیم N78 و آخرین ورژن فلشش کردم.
از نرم فزار OVI هم تمام چیزها رو گرفتم مثل نقشه و صدا و همه چیز هم مرتبه. یعنی نقشه میاد و منو نشون میده.
فقط وقتی میخوام تا مکان مورد نظر برام مشخص کنه مسیر رو گوشی بعد از چند لحظه پیغام میده که باید به Shop وصل شه و License و این چیزا.
کسی نمیدونه جریان چیه؟ این سیستم Navigator پولیه؟
نه دوست من
شما از ورژن هایی استفاده کردی که مجانی نیست
از ورژن های مجانی استفاده کن
خب آخرین ورژن مجانیش رو از کجا بیارم؟ هستش برای دانلود؟ فکر میکنم ورژنش 5 و خورده ای باشه.نه دوست من
شما از ورژن هایی استفاده کردی که مجانی نیست
از ورژن های مجانی استفاده کن
سلام دوست عزیز
از اینا استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها کسی نبود نسخه جدید نقشه ها رو همراه با صدا آپلود کنه تا ما هم داشته باشیم؟
برای دانلود نقشه ها و صدا چرا از Ovi Suit استفاده نمیکنید؟ من که راحت دانلود کردم.بچه ها کسی نبود نسخه جدید نقشه ها رو همراه با صدا آپلود کنه تا ما هم داشته باشیم؟
یکبار امتحان کردم همه کش.را رو داشت الا ایرانو
شما با کرون نسخه اش کار میکنی ؟
آخرین ورژنش رو از سایت دانلود کردم. ورژن 2.2.1.23یکبار امتحان کردم همه کش.را رو داشت الا ایرانو
شما با کرون نسخه اش کار میکنی ؟
توی سایتش حتما ثبت نام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایران رو نمیزاره برای همین باید موقع ثبت نام از پـراکـسی استفاده کنید.
بعدش دیگه مشکلی نیست میتونید معمولی وارد بشین.
توی نرم افزار اطلاعات ثبت نام رو بزنید تا تمام امکانات براتون باز شه. مخصوصا آپدیت کردن نرم افزارهای گوشی.
ایران رو هم داره و همچنین صدای ایرانی هم برای دانلود داره.
Last edited by ebicross; 20-11-2010 at 08:39.
سلام دوست عزیز،من دانلود و اینستال کردم ولی نمی تونم نقشه ها رو بگیرم پیام میده که باید وارد سایت بشم. حالا چه جوری ثبت نام کنم؟هر چی تلاش کردم ایمیل و پسورد دادم قبول نکرد،حالا شما یک بزرگواری کنید نحوه کار وثبت نام در ovi suite رو برام بزارید.متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)