به به تو: اگر من جاي دونگا بودم، رونالدينيو و پاتو را انتخاب مي كردم
مهاجم سابق تيم ملي برزيل به موفقيت اين تيم در جام جهاني خوش بين است.

سايت گل - به به تو، ستاره سابق تيم ملي برزيل كه با اين تيم در سال 1994 عنوان قهرماني جام جهاني را به دست آورد معتقد است شكست دادن شاگردان دونگا كار بسيار دشواري است.
به به تو در جام جهاني 1994 به همراه روماريو يك خط حمله زهر دار تشكيل داده بود و البته بسياري او را به خوشحالي ويژه و جالبش پس از گلزني مي شناسند.

او در مصاحبه با سايت گل گفت: "شكست دادن تيمي كه دونگا ساخته بسيار دشوار است. آنها جام كنفدراسيون ها را به دست آوردند، قهرمان كوپا آمريكا شدند و بدون مشكل به رقابت هاي جام جهاني راه پيدا كردند. آيا مي توانيد شكايتي نسبت به چنين تيمي داشته باشيد. "
با اين وجود او با تمام انتخاب هاي دونگا موافق نيست و اعتقاد دارد كه رونالدينيو و پاتو نيز مي توانستند در فهرست منتخب سلسائو براي جام جهاني حضور داشته باشند.
"اگر من سرمربي تيم ملي برزيل بودم، رونالدينيو و پاتو را نيز با خودم به آفريقاي جنوبي مي بردم. اما مهمترين مسئله پيروزي برزيل است. برزيل همواره تيمي پيروز بوده است. اگر آنها شكست بخورند، بسياري احساس سرخوردگي خواهند كرد. برزيل براي قهرماني به جام جهاني مي رود."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/5/28
مسي: انگليس، اسپانيا و برزيل شانس هاي اصلي قهرماني هستند
بهترين بازيكن جهان اميدوار است آرژانتين در جام جهاني نتايج خوبي كسب كند.

سايت گل - ليونل مسي، ستاره تيم بارسلونا و تيم ملي آرژانتين، معتقد است كه تيم ملي انگليس در كنار اسپانيا و برزيل، قدرتمندترين تيم هاي حاضر در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي هستند.
اين مهاجم جوان اعتقاد دارد كه اين سه كشور از شانس بيشتري براي قهرماني در اين تورنمنت بزرگ برخوردارند.
او در مصاحبه با شبكه سي ان ان گفت: "من در حال حاضر فكر مي كنم كه قوي ترين تيم هايي كه به جام جهاني رسيده اند، انگليس، برزيل و اسپانيا هستند. آنها تيم هايي بسيار قدرتمند و منسجم هستند و به راحتي به اين مسابقات راه پيدا كردند."
آرژانتين 20 سال است كه به جمع چهار تيم نهايي جام جهاني رسيده است و مسي اميدوار است كه تيم ملي كشورش در اين رقابت ها نتايج خوبي كسب كند.
"من دعا مي كنم. اميدوارم كه اين جام جهاني براي من و آرژانتين خوب پيش برود و بتوانيم با قهرماني در اين جام، انتظارات مردم را برآورده كنيم.
براي من پوشيدن پيراهن تيم ملي بسيار ارزشمند است. فكر مي كنم بازي كردن با اين پيراهن مسئوليت زيبايي است. به ويژه با اين هواداران ديوانه فوتبالي كه ما داريم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/5/28
بازيكنان اسپانيايي در طول برگزاري بازيهاي جام جهاني ناچارند از استفاده از سايتهاي شبكه اجتماعي مانند فيس بوك و توييتر چشمپوشي كنند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كادر مربيگري تيم فوتبال اسپانيا با برشمردن اين سايتها بهعنوان سرگرمي غيرضروري، از بازيكنان درخواست كرده از آنها دوري كنند.
خوان ماتا، مهاجم اين تيم، اظهار كرده است: من اين مساله را رعايت ميكنم و ما بايد برروي هر مسابقه و رقبايمان تمركز كنيم و كارلوس پويول، مهاجم بارسلونا نيز در پيامي از هوادارانش در توييتر تا پايان جام جهاني فوتبال خداحافظي كرده است.
ويسنته دل بوسكه، مربي اين تيم نيز پيش از جمع شدن بازيكنانش براي تمرين عنوان كرده بود كه بهمنظور تمركز بر اين رقابت كه در آفريقاي جنوبي از يازدهم ماه ژوئن تا يازدهم ماه ژوييه برگزار ميشود، نبايد از سايتهاي شبكه اجتماعي استفاده كنند.
ایول کاپیتان هجومی.