اره
ولی فک کنم میگه صبر کنین![]()
اره
ولی فک کنم میگه صبر کنین![]()
TEKNO GODS.COM
حذف شد!
Last edited by mirtalasan; 30-11-2009 at 23:09.
Hello,
First of all, there won’t be any release today, but an update on the progress. The Q&A will be udpated tomorrow morning.
Things done:
- Console for any version of the game (mp/sp/updates)
- Research related to Steam-less mode
- Dedicated server mode for iw4mp.exe (kind of), with kick/ban/map rotation
Please stop coming to irc to hang around waiting for the release, it’s NOT coming anytime soon, there’s still a lot of work to do.
PS. Some screen shots will be posted tomorrow morning. Cya!
فردا صبح میگه آمادست ! من اون موقع مدرسم ساعت 3 میام خونه براتون می ذارم
در ضمن اگه مایل باشید می خوایم یه سرور راه اندازی کنیم هزینش ماهیانه 150 تومن تقریبا میشه اگه تعداد زیاد (مثلا 20-30) نفر باشیم که بعد 2 ماه هم زیرش نزنیم می تونیم یه سرور برا خودمون بزنیم با سرعت و پینگ عالی
Last edited by Bs_panzer; 30-11-2009 at 23:04.
فکر خوبیه.درضمن تو این نوشته ها یه چیز گفتن میگه که دیگه نیازی به استیم نیست پس میشه اینو لن بازی کرد؟
بله 100%
پدر مادر این تیم هکر رو دعا کنید وگرنه تو کفش مونده بودیم هنوز![]()
نه خیر ! 30 نوامبر یعنی امروز (دو شنبه) !![]()
قضیه رو نگرفتیچند ساعتی از ما عقب تشریف دارند پس موقعه ای که صبح سه شنبه ی ما میشه تازه شب دوشنبه ی اوناست...
آقا Rank Hacking اين بازي رو هم ميذارن يعني آزاد كردن LvL 70 كه بشه با همه اسلحه ها بازي كرد تو Multi![]()
بابا دلتون رو خوش نکنید کرکی که دارن میدن مال CO OP هست برای مولتی نیست متاسفانه !!! از یکی از خودشون پرسیدم گفت که اینی که میدیم مال CO OP هست برای MULTIPLAYER چون به IWNET وصل میشه احتمال اینکه کرکش رو بزنن خیلی ضعیف هست !!! ولی بازم مطئن نیستم کرک CO OP باشه چون با اونی که صحبت کردم بازم کاربر فرومش هست و از دوستای یکی از هکر های تیم و خودش هم اطلاعات دقیق نداشت ولی اونطوری که من فهمیدم این طور میگفت که کرک CO OP آماده هست و این کرک هم گفتن که برای هر دو هست اگه وقت باشه روش کار کنیم ! حالا دیگه خودم هم نفهمیدم منظورش چیه![]()
نخیر عزیز.اینا کاری کردن که بدون نیاز به استیم و IWNETبتونی mp بازی کنی پس شایعه درس نکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)