تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 54 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

در شمن اگر اینطور بود که شما میگید فیلسوفهای گذشته انسان رو تعریف نمیکردن زیرا فیلسوف های زمان حال در تعریف انسان به بن بست رسیدن با این سطح درک و فناوری و...
    دوست عزیز فلسفه و فیلسوفان در تعریف انسان به بن بست نرسیده اند و کلا در هیچ چیزی به بن بست نرسیده اند.
    فلسفه هنوز هم هست و میتواند تا ابد هم خواهد بود . فرق فلسفه با علوم دیگر این است که به کندی پیش میرود چون انیشتین گفت اندیشیدن سخت ترین کار برای بشر است.

به عنوان مثال شما بجای اندیشیدن به اینکه زندگی انسان چگونه باید باشد . اصول اخلاقی جامعه مدرن چه تغییراتی داشته و یا اینکه اینترنت اندیشه انسان مدرن را تا چه حدی تغییر داده ؟
    چرا انسان مدرن سطحی فکر می کند و .... فکر نمی کنید و چسبیده اید به اینکه فرشته چیست ؟ و ایا جن وجود دارد یا .....

پرسش های شما همان پرسش های مردم هزاران سال پیش است که بیشترشان نتوانستند برایشان پاسخی بیابند
    هرچند در فلسفه پرسیدن مهمتر از پاسخ است

اینکه آیا جن وجود دارد یا نه ؟ خودش می تواند بحثی فلسفی باشد.
    اما اگر در تعریف انسان به بن رسیده ایم علت پیچیدگی انسان و انعطافی است که مغز انسان دارد و نسبت به تغییرات زمان تغییر می کند .

اگر انسان زمان سقراط در کاغذ پاپیروس می نوشت تعریفش با انسانی که در اینترنت می نویسد متفاوت است . می توان انسان گذشته را تعریف کرد و با توجه به زمان حال پیش بینی کرد انسان آینده چه تعریفی دارد .
    هرچند تعریف انسان ساده تر شده است ( انسان امروز بیشتر به دستگاه مکانیکی شبیه است تا یک موجود زنده )

مهمترین وظیفه فلسفه این است که فلسفی اندیشیدن را یاد بدهد نه سطحی اندیشیدن را و باید به این اندیشید که ایا انسان امروز زندگی می کند ؟ زندگی چیست ؟ چگونه باید زندگی کرد ؟

2. این کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

بهتره اول فلسفه عبادت (هم عبادت انسان و هم فرشته و جن) رو بدونیم
    یکی از بارزترین صفات خدا صفت غنی بودن و بی نیازی خداست ، در جایی از قرآن اومده که همه ی شما نیازمند خدایید و تنها خداست که بی نیاز و سزاوار هرگونه ستایش هست.
    انسان به خاطر ویژگی های مختلف خودش نیازهای مختلفی داره ، نیاز به غذا نیاز به آب و هر زمان که تشنه میشه با خوردن آب نیازش رو برطرف میکنه و هر زمان که گشنه میشه با خوردن غذا و زمانی که خسته میشه با استراحت و خوابیدن
    علاوه بر جسم انسان ، روح انسان هم پر از نیاز هست ، مثل نیاز به عاطفه و محبت ، (گاهی)نیاز به گریه کردن و ...که اگر هر کدوم از این نیازهای آدم بی پاسخ بمونه اختلالات زیادی تو زندگی انسان ایجاد میشه ، مثلا" کودکی که توی خانواده مورد محبت پدر و مادرش قرار نمیگیره علاوه بر مشکلات روحی و روانی که به اون دچار میشه توی اجتماع هم با مشکلات بزرگی مواجه میشه.
    یکی از نیازهای انسان ، نیاز به پرستش و عبادت هست ، موضوعی که در طول تاریخ همیشه به اشکال گوناگون بوده ، از بت پرستی گرفته تا نقاشی های روی غار توسط انسانهای اولیه .
    خدا به عبادت ما هیچ نیازی نداره و این ماییم که به عبادت نیازمند و محتاجیم ، در تعریف خدا صفت نیاز هیچ جایی نداره وگرنه دیگر نمیشد که به او بگیم خدا .
    با یه نگاه اجمالی میتونیم ببینیم که کسانی که عبادت خالصانه دارن چه آرامشی در چهره اونا و در زندگیشون وجود داره ، کسی که ریسمان خودش رو با عبادت به خدا گره میزنه نه سراغ جرم و جنایت میره و نه سراغ گناه .
    البته این عبادات هم مراتب و درجاتی داره و هرکسی که نزدیکتر و مقرب درگاه خدا باشه بیشتر در او غرق خواهد شد.
    از اونجایی که فرشته ها هم عقل محض هستن و طبق تعریف پست قبلی در مراتب بالایی از کمال هستن هیچ تمایل نفسانی در اونا راه نداره و بدون هیچ مانعی عظمت خدا رو درک کردن و میشه گفت عارف پیشه شدن. به خاطر همین تمام وجود خودشون رو برای عبادت و تسبیح خدا میذارن.
    البته این نکته رو هم باید بدونیم که عبادت فقط خوندن نماز نیست بلکه در دستورات دینی داریم که خدمت به خلق ، کار و معیشت و ... هم در مقام عبادت خدا هستن.
    کل این توضیحات در مورد نیاز ما انسان ها و فرشته ها بود ... ولی جمله ی پایین رو ببینید :

شاید یکی از مهمترین علل و فلسفه وجودی اونا عبادت و تسبیح خدا باشه
    شما میگید شاید مهمترین عللی که خدا اونها رو بوجود آورده این بوده که خدا میخواسته فرشته ها عبادتش کنند ! ( و این یعنی نیاز خداوند )
    Last edited by M i L @ D; 02-05-2010 at 14:16.

4. 2 کاربر از M i L @ D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شمایی که هم به شر باور دارید و هم به صفات خداوند ، چطور برهان شر را توجیه میکنید ؟[/RIGHT]
    مرتضی مطهری جواب داده منبع رو پست قبلی معرفی کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برید بخش فهرست مطالب>مسأله خیر و شر صفحه ۲۲۲ تا آخر.
    A.A.اون نقلی که شما بهش تاکید دارین زیر مجموعه عقل مفسر(که من قبولش ندارم!)هست
    B.منظور اسلام الگو قرار دادن هست نه تقلید کردن!
    C.لطفآ معنی جملات رو بزارید
    به سوالهای عربی پاسخ نمیدم!
    D.کتاب رو به هیچ وجه نمیخونم و دلیلش رو هم گفتم
    یارانش رو میشناسم...احتیاجی به یادآوری نیست
    اتفاقآ فرقی که شبه دین با دین داره اینکه
    شبه دین میگه نه به قران دست نزن،جیزه،گناه داره
    اگه میخوای دست بزنی وضو بگیر و...
    اگه بخونی تو و تو(خودت فقط)نمیتونی تفسیر کنی و...
    خلاصه اونقدر شرطی میکنه که دیگه طرف اصلآ دست نمیزنه به کتاب
    و شما اینبار در نقش شبه دین حاکم بر جامعه این موراد رو دارین دوباره مطرح میکنین
    یکی از مهمترین مطالب قران و نهج البلاقه تاکید به عقل هست!
    E.دیدگاه شما کاملآ غلط هست
    نظر من اینکه اگر چیزی رو نمیدونه باید بره و خودش تحقیق کنه نه اینکه از اطلاعات یک شخصی استفاده کنه که معلوم نیست درست باشه
    در ضمن پزشکی یک امر کاملآ تخصصی هست ولی دین یک عقیده شخصی
    F.آرزوا جوابتون رو داد
    G.در مورد شر و... توضیحات لازم رو دادم
    حرفهای مطهری رو کمی قبول دارم چون با فهم خودش گفته
    بله این مسئله کاملآ مشهود هست که نبود انرژی مثبت رو میگن منفی مثل باطری که فقط قب منفی باید داشته باشه ولی مثبت هم داره که مجازی میشه گفت هست
    ولی منظور من این نبود و شما با اینکه خودتون فهمیدین منظورم چیه بی جهت نقل قول کردین!
    H.بله میتونه
    I.اگر چنین چیزی نگفته باشه
    دین کاملآ باطل هست
    J.جوابتون رو ارزوا دادن
    K.شما چشمهاتون رو بستین و خودتون رو به خواب زدین
    من هر کاری کنم بیدار نمیشین
    تعصب بی جاوتن رو هم هیچوقت زمین نمیزارین!
    A. منقولات: قرآن و روایت
    B. منظور آیه کاملاً واضحه شمایید که دارید تفسیربه‌رأی می‌کنید.
    C. سفسطه! آدرس آیه گذاشته شده که اگر کسی عربی بلد نبود، رجوع کنه به ترجمه.
    D.
    D.کتاب رو به هیچ وجه نمیخونم
    اجباری نیست

یارانش رو میشناسم...
    پس چرا چنین چیزی گفتید؟
    من جداً هیچ پاسخی در این گفته‌های شما نمی‌بینم.

اگه بخونی تو و تو(خودت فقط)نمیتونی تفسیر کنی و...
    اگر علمش رو نداری؛ بله نمیتونی.
    خلاصه اونقدر شرطی میکنه که دیگه طرف اصلآ دست نمیزنه به کتاب
    اون «طرف» مشکلش چیز دیگه‌ست؛ اینکه واقعاً درک نکرده قرآن چیه که سالی یکبار دست نمیزنه و بازش نمیکنه. این‌ها بهانه‌ست برادر.
    یکی از مهمترین مطالب قران و نهج البلاقه تاکید به عقل هست!
    بر منکرش لعنت
    E.دیدگاه شما کاملآ غلط هست
    نظر من اینکه اگر چیزی رو نمیدونه باید بره و خودش تحقیق کنه نه اینکه از اطلاعات یک شخصی استفاده کنه که معلوم نیست درست باشه
    در ضمن پزشکی یک امر کاملآ تخصصی هست ولی دین یک عقیده شخصی
    آفرین، باید خودش تا جای ممکن تحقیق کنه. اما آیا واقعاً برای هر کس ممکنه؟ معلومه نه. قرآن خودش این مسئله رو حل می‌کنه آیه قبلی: «وما کان المؤمنون لیَنفِروا کافةً، فلو لا نَفَرَ من کلّ فرقةٍ منهم طائفةٌ لیتفَقَّهوا فی الدین و لیُنذِروا قومهم إذا رجعوا إلیهم لعلهم یَحذَرون»[۹:۱۲۲]
    F.آرزوا جوابتون رو داد
    مخاطب سوال شما بودید چرا خودتون جواب نمیدید؟
    درمورد جواب:
    پس از اینجا نتیجه می‌گیرید که ۱. ایشون بی‌اعتقاده و لاادریه‌ست ۲. شما بااعتقادید و مؤمن
    خیلی جالبه

G. -
    H. -
    I. شما فرض کنید از نظر من دین باطله. شما سؤال من رو پاسخ بدید: به من بگید کجای دین چنین چیزی گفته شده.
    J.
    در جامعه ای که هیچ کس سراغ دین نمیره وفقط تقلید میکنه بله
    من چنین چیزی در جامعه‌ای نمی‌بینم.
    K. خود خدا میگه تو چه می‌دونی فلان‌کس هدایت‌شده‌ست یا نه. هیچ‌کس از درون دیگری باخبر نیست. این رو نباید فراموش کرد.
    Last edited by danial_848; 02-05-2010 at 15:45.

6. 2 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

یعنی شما هر افسانه ای رو که براتون تعریف میکنند باور میکنید ؟
    من به داستانهایی که داخل وبلاگ ها می نویسن کاری ندارم
    هزاران سال پیش اعراب پدیده هایی رو پیرامون خودشون مشاهده می کردن که جوابی براش نداشتن
    این دقیقا" همون دریافت حسی هست که در مورد حرف زدی:
    ولی جن ، نه اثر آن در زندگی انسان معلوم شده ، نه قابل اندازه گیری میباشد !
    در مورد مشاهده هم که توضیح دادم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

این‌ها بهانه‌ست برادر.
    چه بهانه ای عزیزم واقعیته
    مخاطب سوال شما بودید چرا خودتون جواب نمیدید؟
    شما دوست دارید که دوبار جواب بشنوید
    مردم که بیکار نیستند
    پس از اینجا نتیجه می‌گیرید که ۱. ایشون بی‌اعتقاده و لاادریه‌ست ۲. شما بااعتقادید و مؤمن
    خیلی جالبه
    من کجا گفتم با اعتقادم ها نقل قولش کن.
    ازاون جا نتیجه میگیرم که به صراط کج هدایت شده
    یعنی تباهی یعنی شبه دین یعنی چند نفر دیگر هم به حرف او عمل میکنند یعنی این به خدایی که من سراغ دارم اعتقاد نداره یعنی........

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

به من بگید کجای دین چنین چیزی گفته شده
    اینجا
    در جامعه ای که هیچ کس سراغ دین نمیره وفقط تقلید میکنه بله
    درضمن درباره ی
    من چنین چیزی در جامعه‌ای نمی‌بینم.
    چشم ها را باید شست جور دیگر بایددید
    تا وقتی پشت سیستم بشینی جامعه را نخواهی دید برو تو جامعه اگه ندیدی
    یه پست بزن که ندیدم اون وقت با مدرک بهت نشون میدم
    خود خدا میگه تو چه می‌دونی فلان‌کس هدایت‌شده‌ست یا نه. هیچ‌کس از درون دیگری باخبر نیست. این رو نباید فراموش کرد.
    شما دوست داری از یه قسمت حرف های خدا استفاده کنی
    تو همون حمدی که میخونی به خدا میگی من رو از گمراهان قرار نده
    فکر میکنی گمراه یعنی چی بسته دیگه تو تفسیر هامون مینویسیم که گمراهان منظور مسیحی ویهودی است
    الضالین ماییم و خبر نداریم

10. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تو همون حمدی که میخونی به خدا میگی من رو از گمراهان قرار نده
    چه تناقضی دارد با حرف‌های بنده؟
    بسته دیگه تو تفسیر هامون مینویسیم که گمراهان منظور مسیحی ویهودی است
    کدوم تفسیر؟! همین الآن آدرس بدید
    الضالین ماییم و خبر نداریم
    کافر همه را به کیش خود پندارد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

نظر انيشتن درباره وجود خدا:گفت خداي من پشت 8 ميليون سال نوري هست
    بعد از پسر عموش پرسيدن گفت خداي من پشت همين كوه جولانه
    هر كسي به قدر دانشش و دركش ميتونه خدا رو بشناسه

13. 2 کاربر از Old_Chater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

خدا را نه میتوان اثبات کرد و نه انکار.
    به همان اندازه که برای اثبات خدا ادله وجود دارد برای انکار او نیز دلایلی وجود دارد.
    اگر در این تاپیک بجای 30 صفحه، 3000 صفحه هم مطلب نوشته شود نه میتوان او را اثبات کرد و نه انکار.
    اگر خدا را می شد اثبات کرد آنوقت همه خدا پرست می شدند و اگر میشد نبودن خدا را اثبات کرد همه ی خداپرستان بیخدا می شدند.
    خدا را تنها خود شخص باید تجربه کند آنوقت خواهد فهمید که آیا هست یا نه.
    بودا: «درباره خدا از من سوال نکنید، تنها بدانید چیزی هست که ما از آن آمده ایم و به آن بازمی گردیم.»

15. 4 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

الف)من بااساتیدحوزه ودانشگاه وحتی طلاب زیادی بحث کردم واینطوری تونستم یادبگیرم که چطور میشه گذشته ازخداوپیغمبرحتی ازامام خمینی هم ایرادگرفت وکسی نتونه بهم بگه بالای چشمت ابروست. من آدمی نیستم که ازکسی تعریف کنم ونمیخوامم باهات احساسی برخوردکنم که فکرکنی هندونه میذارمو این حرفا دیگه اینقدم اح...ق نیستم که کسی مثل شمارو زبونم لال ساده فرض کنم. به من افتخار میدی دوست عزیز. ممنونم میشم.
    این فاکتور رو هم شما تا یه حدی می تونی روش حساب کنی، ولی شما سیستم مورد بحثمون رو هم ساده انگاشتی، همینطوری در مقام یک کنفرانس دهنده بحث کردن، زمین تا آسمون با در مقام یک استاد صحبت کردن فرق داره، حالا بخوای همون حرف ها رو در سطح آمفی تئاتر دانشگاه تون مطرح کنی 1 میلیون و 1 نفر باهات مقابله می کنن. تازه اینها تحصیلکرده های جامعه بحساب میان، متن جامعه مخصوصا اگر تحت تاثیر عامل خارجی قرار بگیرن ...
    اینطور ها هم که می گی نیست، از شریعتی چی باقی مونده؟ 100 نفر گرفته ان اندیشه های این بابا رو تفسیر کردن، من یک روزی داشتم بحث امام زمان رو از دیدگاه شریعتی دنبال می کردم چون هیچکدوم از دوستام اصل فایل صوتی سخنرانی اش رو نداشتن، به ناچار رو آوردم به خوندن نظرات عده معدودی موافق، با کمال تعجب در عین شگفتی دیدم نویسنده مطلبی که داشتم می خوندم آقای مصباح یزدی ه!
    تازه شریعتی که وضعیت اش خیلی خوبه اثرات اش هنوز موجوده و وجود فیزیکی اش رو نمیشه انکار کرد، از طالقانی چی مونده؟ البته به غیر از اسم یک خیابون منظورمه!
    تازه شما اینها رو داخل آدمیزاد بحساب میارید، آدم هایی مثل بنی صدر که خود شما بن بست هم بنام شون نمی کنید، شک دارم نقد اش به منطق صوری رو حتی براتون اسم برده باشن.
    ب)منظورم این بودکه برای حرف اولمون مثال بیارم که بگم رجال سیاسی هم به این چیزافکرمیکنن ولی واقعا ایشون تونست مردم رو قانع کنه؟ فکرنکنم.البته حج هم ماجراهایی داره که سرفرصت باهم صحبت میکنیم. راستش من توحرف زدن خیلی تنبلم چه برسه بخوام تایپ کنم. منوببخش.
    من متن جامعه رو خیلی قدرتمندتر از رجال سیاسی و حتی پیامبرها می دونم، حتی اگه اونا آدم های کاملی باشن، تا جامعه حرکت نداشته باشه پیامبر چی رو می خواد هدایت کنه؟ جمود جامعه رو؟ حالا فکر نکنین بنای من بر اینه که به ملت دیکته کنم حج برن یا نه، کاملا اتفاقی این مثال رو زدم.

و)خوب اونها دوتا داداش بودن موسی هم حتما بزرگه بوده خواسته ادبش کنه... ببخشیدبه شوخی گفتم... متاسفانه بعضی مذهبیهای سرشناس ماتلاششان اینست که بگویندخشونت درمتن اسلام است درحالیکه عیسی ومحمد تاجایی که من میدانم قلبهای رئوفی داشتند.
    متاسفانه خودآنهاهم نتوانستندجلوی خیلی از خشونتهارابگیرند.بطورمثال محمدی که یک چوپان بیسواد بودوقتی رسالتش رااعلام کرداول ازهمه برده هابه او ایمان آوردنداما درنهایت عرب جاهل که حتی به دخترنوزادش رحم نمیکرد اورامجبوربه پذیرش برده داری کرد. من فکرنمیکنم محمدآنچنان هم درمیان عرب محبوب بوده باشدوگرنه علی جسدفاطمه رامخفیانه دفن نمیکرد.
    اونجا من نظر شخصی خودم رو گفتم، در جایی که بحث خشونت در اسلام مطرح باشه حتما از قرآن و کسانی که شما قبول داشته باشی نقل قول می کنم که سوتفاهم پیش نیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •