تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 428 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه eai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج-فردیس

پيش فرض

سلام من می خوام با چند تا از دوستام یه گروه 10 نفری بسازیم که هرکسی یه چیزایی بلده اگه میشه راهنمایی کنید که به چه چیز هایی غیر از 3d max و برنامه نویسی داریم
    چه نرم افزار های جانبی غیر از udk نیاز داریم و اینکه ارزشش رو داره وقت روش بذاریم ؟
    چطوری باید فایل خروجی بگیریم آیا باید لایسنسش رو بخریم یا کرک داره ؟

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام دوست من. اگر می خوای بازی بسازی به غیر از تری دی مکس باید قوانین نور پردازی محیطی رو بلد باشی منظورم یه سری تکنیک های سینماییه و اصول بازی سازی رو بلد باشی یعنی بدونی که تو کدوم از مرحله کارت باید چه کاری انجام بدی . البته این نظر من بود . در ضمن اگر می خوای یه تیم درست کنی بهتره از موتورهای بازی سازی استفاده کنی که فعلا ایران قدرت لایسنس کردنش رو داشته باشه یا اون موتور یه کرک کامل داشته باشه ولی UDK فعلا نه کرکی براش هست نه هنوز ایران تونسته قدت لایسین کردنش رو بدست بیاره (به خاطر مسائل تحریم و از این جور چیز ها) در ضمن اگر هم شرکت Epic قصد داشته باشه که لایسنسش رو برای ایرانم فعال کنه مطمئنا پولش خیلی زیاده ولی اگر تمرکز تیمتون بیشتر رو موتور هایی مثل Unity3d یا ShiVa3d باشه از نظر من بهتره . خودتم اگه وقتتو بزاری برای یادگیری UDK ارزشش رو داره چون در آینده بدردت می خوره .

3. این کاربر از mohieli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض سلام

سلام دوستان.من UDK رو دانلود کردم آخرین ورژن هم هست و کلا با موتور های بازی سازی کار کردم می خواستم ببینم که چه آموزشی برای UDK خوب است فعلا آموزش های Gnomon Workshop رو دانلود میکنم اما اگه کسی آموزش فارسی و یا فیلم از ساخت مراحل داره ممنون میشم اگه کمک کنند.
    یه سوال چطوری می شه دشمن رو وارد مپی که ساختیم کرد یعنی داخل ادیتور باید چکار کرد و انکه چطوری می شه یه ماشین قابل استفاده در مپ قرار داد.
    خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من چطوری می تونم یه دشمن داخل مپ ایجاد کنم اگه می شه کامل بگید خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه eai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج-فردیس

پيش فرض

ممنون ولی من یه کرکر خوب سراغ دارم شاید بتونه کمکمون کنه اگر کرک نشه میشه ازش خروجی گرفت حالا بدن لایسنس ؟
    در ظمن من نتونستم دانلودش کنم کسی هست که بتونه با آموزش هاش برام بفرسته پولشم میدم (البته بیشتر از 4 هزار تومان نشه )

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام دوستان.من چطوری می تونم یه دشمن داخل مپ ایجاد کنم اگه می شه کامل بگید خیلی ممنون.
    یکی از دوستان سه تا آموزش تو صفحه های قبل زحمت کشیده بود گذاشته بود توی یکی از اون ها توضیح داده بود. اگه بگردی پیدا می کنی !
    ممنون ولی من یه کرکر خوب سراغ دارم شاید بتونه کمکمون کنه اگر کرک نشه میشه ازش خروجی گرفت حالا بدن لایسنس ؟
    پس اگه تونستی کرکش کنی و ازش خروجی exe بگیری به منم خبر بده چون خیلی بهش احتیاج دارم . دستت درد نکنه.
    Last edited by mohieli; 18-02-2010 at 09:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام آقای mohieli این آموزش ها کا نمی کنند با OpenOffice هم باز نمی شه.می شه لطف کنید و یه راهنمائی کنید.خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام آقای mohieli این آموزش ها کا نمی کنند با OpenOffice هم باز نمی شه.می شه لطف کنید و یه راهنمائی کنید.خیلی ممنون.
    سلام . فایل اولی که اسمش Lift یه فایل داره که باید با Internet explorer باز کنی اون دو فایل دیگه رو باید با خود برنامه UDK باز کنی. اگه بازم مشکل داشتی بگو .

10. این کاربر از mohieli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام داخل این آموزش چیزی درباره ی وارد کردن دشمن و نوشتن کیسمت وجود ندارد و خودم هم هر کاری که می کنم نمی تونم بفهمم کمک کنید ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام خودم متوجه شدم.ممنون.راستی کسی شیوه ی ساخت تلپورت رو بلد هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •