تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 66 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان آيا امكان اتصال هارد اكسترنال به USB سامسونگ وجود داره؟ چه برند هاردي و چه حجمي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

pmax جان بی خیال این حرف ها رو. اگه یه تلویزیونیو گرفتی بشین حالشو ببر با این افکار فقط خودتو اذیت می کنی. مطمئنم اگه جی10 هم می گرفتی یه دلت پیش بی690 بود.

pmax این رفیق ما که ازش پرسیدم گفت نمی خونم تلتکست اصلا ولی این عمر تصویر یه مسئله دیگست. اول اینکه کیفیت مطمئنی هیچ تغییری نکرد؟ حتی ممکنه با اپگرید کیفیت هم بهتر شده باشه.چیزی احساس نکردین شما؟ دوم اینکه به غیر از تلتکست دیگه هیچ تغییری نکرده؟مثل سریع شدن منوها چون من که کار می کردم یه جورایی حرکت بین منوها کند بود.البته مشکل از کنترل نیست.منظورمو نمی دونم فهمیدین یا نه.
    سلام

حق با شماست . بله من قبلا هم گفتم این یک حس هست که همیشه چشم آدم دنبال اونیکیه . من الان از تنها چیزی که راضی نیستم درحقیقت کیفیت پخش برنامه هاست . منظورم تلوزیون نیست ها . منظورم فرستنده هست . الان در واقع تنها از یک مشکل تکنیکالی که در سایر تلوزیونها اگر بیشتر نباشه کمتر هم نیست ، اونم بزرگ شدن تصویر های کوچک sd هست که در شبکه های بی کیفیت باعث میشه تصویر پیکسل پیکسلی بشه .
    دوباره باید عرض کنم که این مشکل اگر در تلوزیونهای دیگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست . ولی کیفیت رنگ ها بخصوص رنگ مشکی و براقیت اونها و شفافیت تصویر b690 قابل تقدیره . من این رو در قیاس با s10 . w550 تضمین می کنم و همونطور که گفتم x350 هم که اصلا فاجعه هست بلحاظ رنگ و لرزش و مات بودن ...

اما در مورد آپگرید
    نه دوست من
    من متوجه بهتر شدن تصویر نشدم . راستش بعید هم می دونم نرم افزار آپگرید اختصاصی برای ما ساخته شده باشه . این همون نرم افزار تلوزیون هست که مثلا زبان فارسی تلتکست بهش اضافه شده و راستش من نگران این بودم که این دستکاری روی نرم افزار اصلی روی کیفیت تاثیر منفی نگذاره که نگذاشته بود
    تنها فرقی که من الان در منو ها حس می کنم ( شایدم قبلا بوده و من توجه نکردم ) اینه که وقتی مثلا با آنتن هوایی میام روی کانال 3 . اون بالا می نویسه کانال 3 و کنارش یک mono هم می نویسه . شایدم قبلا بوده و من توجه نکردم
    ضمن اینکه من در جابجایی بین منوها مشکلی حس نکردم اصلا
    چه حالا چه قبل

دوستان سلام
    من پس از حدود 1 ماه در لابلای این بحث و گفتگو ها و البته بررسی های دیگر به ابن نتیجه رسیدم که B690 بگیرم . بالاخره دو هفته پیش به بانه رفتم و مدل B690 سایز 46 گرفتم (1610000 تومان). می تونم به جرات بگم از انتخابم بسیار راصی هستم . کیفیت تصاویز بسیار خوب و شفاف است .رنگ مشکی مناسب و رسپانس تایم قابل قبول.
    مبارکتون باشه
    شفافیت تصویرش . کیفیت رنگهاش . بخصوص رنگ مشکی اون خیلی خیلی خوبه
    usb ش که دنیاییه واسه خودش

در رابطه با usb کلیه پنل های سامسونگ به نتیجه ای رسیدم که هیچ سایتی و منبعی بهش اشاره نکرده ! که خیلی جالبه نکته به این مهمی که اصلان بهش اشاره نشده!

نکته جالب توجه که خیلی ها ازش بی اطلاع اند, کلیه پنل های سامسونگ وقتی از usb فایل تصویری پلی میکنی . با تنظیمات دیفالت تصویر و محدود چند مد پلی میکنه فایل رو نه با تصویر دلخواه کالیبره شده یوزر!

به نظر من عملا بیهوده هست این قابلیت usb پنل هاش با این محدودیت بزرگی که داره!

]
    سلام

من متوجه منظورتون نمیشم . همونطور که آقا احسان گفتند موقع اجرای فیلم از روی usb خیلی از امکانات مثل مودهای رنگ و سایز تصویر و صدا و ... دردسترس هست .
    usb سامسونگ بی نظیره و در مورد تصویر هم اگر g10 بهتر باشه ( واقعا باید دید ) فکر کنم حداکثر 10% بهتر باشه اونم در همون روان بودن صحنه ها و زاویه دید والا با تمام براقیت بسیار بعیده که در حد b690 باشه . شاید مساوی باشند خوشبینانه .
    و الیته
    من با اون قسمت حرفتون موافقم که برای گیمرها احتمالا پلاسما انتخاب بهتری باشه

یه چیزیم بگم
    من زمانی که می خواستم تلوزیون بگیرم خیلی روی Cnet حساب کردم اما وقتی قرار شد دوربین بگیرم اونوقت فهمیدم از روی ریویو ها اصلا و ابدا نمیشه قضاوت کرد . حتی می تونم بگم که اینها ریویو نیست اینها توضیح امکانات یک دوربین یا تلوزیون هست . یک دوربینی 5 تا ستاره داره اما یوزرهاش همه درحال گریه زاری هستند ! یک دوربینی حتی توی dpreview نمره ممتاز گرفته اما یوزرهاش توی amazon کلی شکایت دارند ! تازه یوزر هم باید یوزر باشه و صادقانه بنویسه که البته این در دوربین بعلت قیمت نچندان بالاش بیشتر مشهوده و بچه ها صادقانه تر می نویسند
    اما در مورد تلوزیون بقول پسرخاله م می گه اینا 4.5 میلیون دادن x350 خریدن ، دیگه دلشون نمیاد بگن کیفیت رنگش داره اعصابمون رو خرد می کنه یا تصویرش مات و ...

ببخشيد pmax من سئوال زياد دارم من يه ماهواره دارم از همون مدلي كه شما دارييه dvd player سوني دارم كه هم كابل hdmi ميخوره و هم usb داره و هم ميشه از طريق usb فيلم و عكس پخش كرد برايه همين فكر نكنم زياد usb اين b690 بكار من بياد من بيشتر ماهواره نگاه ميكنم و خلاف سنگينم همين dvd نگاه كردنه فعلا هم تو كار hd نيستم تا بعد ببينم خدا چي ميخواد حالا به نظر شما با توجه به نيازهايه من و چيزايي كه دارم كدوم tv برايه من بهتره در ضمن اين g10 يعني چقدر امكاناتش كمه كه شما از100 بش 10 دادين اونم با ارفاق!!!! اصلا تنظيم رنگ داره در ضمن امكاناتي مثل تصوير در تصوير برايه من اصلا مهم نيست يا همين حافظيه داخلي اگه ميشه جواب ما رو بده كه فعلا داريم دعات ميكنيم
    سلام
    از g10 شروع کنم
    یکسری چیزا نداره که برای من مهم نیست اما برای بعضی ها مهمه
    مثلا تصویر در تصویر نداره
    مثلا حافظه داخلی نداره
    مثلا همه دوستان جمع بشن و بگن خیلی براقه اما براقیت b690 رو نداره
    مثلا دکورش خیلی بی ریخته
    مثلا اتصالش به اینرنت و ... فکر نمی کنم در حد b690 باشه
    ولی اینا برای من اصلا مهم نیست
    و توصیه می کنم برای شمام مهم نباشه !

اما b690 جدای جنگولک بازیهایی که گفتم و نگفتم یک عدد USB داره که بنظر من خودش لااقل 200 تومن قیمتشه
    من فیلم های HD که برای تست دوربینهای مختلف از اینترنت می گرفتم رو روش عالی اجرا می کرد
    اغلب فرمتهای تصویری رو پخش می کنه .
    ضمن اینکه کنترلش روی کیفیت رنگ خیلی خوبه
    مثلا ( حالا بعدا کاملتر و دقیقتر می نویسم ) اما X350 اصلا انتخابهای گسترده ای برای بازی با رنگ نداشت و دست یوزر بسته بود . من بهشون گفتم رنگا مردس . اینا ظرف 1 دقیقه کلیه کنترلرهای رنگ رو بررسی کردن اما توی B690 دست شما خیلی بازه

بعد مثلا شما می گی من یک DVD پلیر دارم که USB هم داره . من هیچ اطلاعی از پلیر شما ندارم اما اونها ( همونایی که X350 داشتن ) یک سینمای سونی هم داشتند که 400-500 خریده بودن ولی می گفتن USB ش فقط عکس و MP3 پخش می کنه !

....

شما یه چکی بکن ببین G10 ورودی کامپونت داره یا نه ( احتمالا داره اما مثلا یکی از مشکلات G10 همین تعداد ورودیهاشه که کمتر از بقیه هست که اینم باز برای من مهم نیست . 2 تا از هرکدوم کافیه )
    بعدش دیگه بشین به این فکر کن
    بخصوص اگر گیمر هستی برو G10 بگیر

ولی بعد از اون دیگه واقعا انتخاب سخت میشه

G10
    محاسن :
    کیفیت رنگ خوب
    تصویر روان و بدون لرزش

معایب :
    طراحی نچندان جالب
    تصویر کمی مات
    USB ندارد
    تصویر در تصویر ندارد
    مصرف برق بیشتر

B690
    محاسن :
    تصویر شارپ و رنگهای براق ( ببین چشم و ابرو توی B690 واقعا واضحه )
    USB در حد لیگ برتر ( البته انگلیس )
    تصویر در تصویر
    کنترل رنگ خوب
    طراحی بهتر

معایب :
    در هرحال هیچوقت روانی G10 رو نداره و این بخصوص در گیم ها به چشم میاد

من معتقدم G10 + اون مخلفاتی که قبلا گفتم . انتخاب بهتری نسبت به B690 ( مثلا 10-15 درصد بهتر ) اما
    G10 با این امکاناتی که شما داری ( ----- استرانگ و پلیر سونی ) بنظر من پایین تر از B690 هست .

............
    و همونطور که گفتم من دیگه به ریویو های CNET و سایر ریویو ها اعتقاد خاصی ندارم
    بیشتر باید دید یوزرها چه نظراتی دارند و البته اونم نه هر یوزری . اینو بعد از تحقیقاتم در مورد دوربین متوجه شدم

3. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله
    فرقی نمیکنه
    فقط نباید بیش از 500mA جریان بکشه
    مرسي از پاسخ سريعتون. شما خودت الان از هارد استفاده مي كني؟ اگر جوابتون مثبت لطف بفرماييد بگيد از چه مدلي استفاده مي كنيد و اگرم منفي هست با توجه به اينكه مي دونم اطلاع داريد لطفا يك مدل كه تاييد مي كنيد رو به من معرفي كنيد. متشكرم

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من نمیدونم..ولی فکر کنم هارد اکسترنال جواب نده..کسی تست کرده؟؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

خیلی وقت بود که دنبال شرایطی میگشتم تا بتونم G10 رو با B690 مقایسه کنم خوشبختانه این اتفاق امروز افتاد.

در مورد کیفیت تصویر باید بگم که B690 به طور کلی حرف چندانی واسه گفتن نداره رنگها روی این پنل در حد زیادی سرد و بی روح هستن و با قدرت و اشباع رنگ و شادابی G10 فاصله مشهودی دارن ضمن اینکه حس طبیعی بودن رنگها هم در G10 مثل سایر پلاسما پنلها به چشم میاد این اختلاف در مورد تصاویر SD هم به چشم میاد ولی تا حد ملموسی کمتر.
    Upscaler پنل B690 بهتر از G10 عمل میکنه و جزئیات سیگنالهای SD رو واضحتر نشون میده پنل G10 تصاویر SD رو با یک لایه بلور بیشتر نسبت به B690 نشون میده ولی این مسئله فقط تا اختلاف 1 متری (حداکثر) برای من قابل تمیز دادن بود و در نهایت اون چیزی که من حس کردم این هست که تصاویر SD روی G10 دلپذیرتر و زیباتر از B690 به نمایش در میان و از مزیتهای G10 در قدرت نمایش رنگ سیاه , کنتراست بالا و اشباع رنگ و ... این پنل به خوبی بهره میبرن (به این موضوع البته تقریبا تو اکثر بررسیهایی که از این پنل شده اشاره شده).
    Upscaler جفت پنلها رو در سیگناهای HD با XBOX360 تست کردم روزولوشن 1080i به 1080p و 720p به 1080p توسط پنل G10 و B690 تقریبا یکسان هست.

در تصاویر HD تصویر B690 خیلی شارپ و جالب به نظر میرسه ولی وقتی همون تصاویر روی G10 پخش میشه شانسی رو نمیشد برای B690 قائل شد واقعا نمیخوام هیچ اغراقی بکنم ولی رنگهای شاداب و تصویر فوق العاده زیبای G10 به حدی خیره کننده هستن که چشم برداشتن از روشون سخته قدرت G10 در کنترل حرکات و داینامیسم تصویر عالی هست.

نویز در پنل G10 کمی نسبت به B690 در سیگنالهای SD کمتر به چشم میاد که به نظر من دلیلش بلور بیشتر پنل G10 بود که با کم کردن شارپنس B690 میشد به همون حد G10 رسید و البته جزئیات پنل G10 رو هم میشه با بالا بردن شارپنس پنل تا حد زیادی بالا برد ولی در مجموع به نظر من شارپنس G10 روی حالت دیفالت مناسب بود.
    نکته دیگه اینکه عمق تصویر روی پنل G10 واضحتر هست این مطلب روی تصاویر HD به وضوح قابل تشخیص هست تصاویر B690 کمی Flat هستن توی عکسی هم که امیر قرار داده اگر به آرم شبکه های تلویزیونی دقت کنید تو پنل G10 بر جسته به نظر میرسه و این حس رو میده که با تصویر پشتی فاصله داره ولی B7000 هر دوی هنرپیشه و آرم شبکه و بک گراند رو روی یک خط نشون میده باید بگم که این موضوع بر روی B690 دقیقا مثل B7000 و حتی کمی ضعیفتر هست.

برداشت من از این قضیه این بود که اشیائی که در محدوده Depth Of Field دوربین قرار میگیرن واضحتر از اجسامی که خارج از این محدوده هستن به نظر میرسن و در پنل G10 این محدوده قابلیت تفکیک بیشتری داره و به نظر من این مسئله ممکنه به تفکیک پذیری بالاتر G10 در نمایش رنگهای نزدیک به هم مربوط بشه که در نهایت عمق بیشتری رو به وجود میاره.

به طور کلی حرکات در پنل G10 فوق العاده رون هستن و به هیچ وجه حالت مصنوعی ندارن به نظر میرسه که B690 برای بالا بردن وضوح حرکتی مجبور به بالا بردن رفرش ریت هست که این مسئله روی خیلی سیگنالها با مشکل Overscan همراه هست و به بیشتر فیلمها حالتی شبیه فیلم برداریهای Tele Theater میده و با پائین آوردن رفرش ریت هم وضوح حرکات این پنل در Fast motionها تا حدی از دست میره در کل در مقایسه B690 وضوح حرکاتی چندان جالبی نداره و نرمی و وضوح حرکات در G10 مشهود هست.

در مورد امکانات جانبی پنل B690 امکانات فوق العاده بیشتری نسبت به G10 داره و میشه گفت این پنل خواسته با اضافه کردن این قابلیتها یک مجموعه All IN One ارائه بده که شاید برای بعضی افراد جالب توجه باشه.

منوهای تنظیمات تصویر در B690 گسترده تر هست و در G10 البته کمتر هستن ولی نکته جالبی که من دیدم اضافه شدن وایت بالانس به مدل آسیای پنل G10 نسبت به مدل اروپائی اون هست که شاید برای End user ها بتونه کیفیت تصویر رو Improve کنه.

برداشت آخر من:

کیفیت تصویر تو پنل G10 واقعا یکی دو LEVEL بالاتر از B690 هست شاید روی تصاویر SD این تفاوت کمتر به چشم بیاد در عوض B690 امکانات اضافی و مصرف برق کمتر و شاید دکور عموم پسندتری داره ولی از نظر کیفیت تصویر هیچ حرق برای گفتن جلوی G10 نداره.

8. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10 lcd شارپ چطوره

خیلی وقت بود که دنبال شرایطی میگشتم تا بتونم G10 رو با B690 مقایسه کنم خوشبختانه این اتفاق امروز افتاد.

در مورد کیفیت تصویر باید بگم که B690 به طور کلی حرف چندانی واسه گفتن نداره رنگها روی این پنل در حد زیادی سرد و بی روح هستن و با قدرت و اشباع رنگ و شادابی G10 فاصله مشهودی دارن ضمن اینکه حس طبیعی بودن رنگها هم در G10 مثل سایر پلاسما پنلها به چشم میاد این اختلاف در مورد تصاویر SD هم به چشم میاد ولی تا حد ملموسی کمتر.
    Upscaler پنل B690 بهتر از G10 عمل میکنه و جزئیات سیگنالهای SD رو واضحتر نشون میده پنل G10 تصاویر SD رو با یک لایه بلور بیشتر نسبت به B690 نشون میده ولی این مسئله فقط تا اختلاف 1 متری (حداکثر) برای من قابل تمیز دادن بود و در نهایت اون چیزی که من حس کردم این هست که تصاویر SD روی G10 دلپذیرتر و زیباتر از B690 به نمایش در میان و از مزیتهای G10 در قدرت نمایش رنگ سیاه , کنتراست بالا و اشباع رنگ و ... این پنل به خوبی بهره میبرن (به این موضوع البته تقریبا تو اکثر بررسیهایی که از این پنل شده اشاره شده).
    Upscaler جفت پنلها رو در سیگناهای HD با XBOX360 تست کردم روزولوشن 1080i به 1080p و 720p به 1080p توسط پنل G10 و B690 تقریبا یکسان هست.

در تصاویر HD تصویر B690 خیلی شارپ و جالب به نظر میرسه ولی وقتی همون تصاویر روی G10 پخش میشه شانسی رو نمیشد برای B690 قائل شد واقعا نمیخوام هیچ اغراقی بکنم ولی رنگهای شاداب و تصویر فوق العاده زیبای G10 به حدی خیره کننده هستن که چشم برداشتن از روشون سخته قدرت G10 در کنترل حرکات و داینامیسم تصویر عالی هست.

نویز در پنل G10 کمی نسبت به B690 در سیگنالهای SD کمتر به چشم میاد که به نظر من دلیلش بلور بیشتر پنل G10 بود که با کم کردن شارپنس B690 میشد به همون حد G10 رسید و البته جزئیات پنل G10 رو هم میشه با بالا بردن شارپنس پنل تا حد زیادی بالا برد ولی در مجموع به نظر من شارپنس G10 روی حالت دیفالت مناسب بود.
    نکته دیگه اینکه عمق تصویر روی پنل G10 واضحتر هست این مطلب روی تصاویر HD به وضوح قابل تشخیص هست تصاویر B690 کمی Flat هستن توی عکسی هم که امیر قرار داده اگر به آرم شبکه های تلویزیونی دقت کنید تو پنل G10 بر جسته به نظر میرسه و این حس رو میده که با تصویر پشتی فاصله داره ولی B7000 هر دوی هنرپیشه و آرم شبکه و بک گراند رو روی یک خط نشون میده باید بگم که این موضوع بر روی B690 دقیقا مثل B7000 و حتی کمی ضعیفتر هست.

برداشت من از این قضیه این بود که اشیائی که در محدوده Depth Of Field دوربین قرار میگیرن واضحتر از اجسامی که خارج از این محدوده هستن به نظر میرسن و در پنل G10 این محدوده قابلیت تفکیک بیشتری داره و به نظر من این مسئله ممکنه به تفکیک پذیری بالاتر G10 در نمایش رنگهای نزدیک به هم مربوط بشه که در نهایت عمق بیشتری رو به وجود میاره.

به طور کلی حرکات در پنل G10 فوق العاده رون هستن و به هیچ وجه حالت مصنوعی ندارن به نظر میرسه که B690 برای بالا بردن وضوح حرکتی مجبور به بالا بردن رفرش ریت هست که این مسئله روی خیلی سیگنالها با مشکل Overscan همراه هست و به بیشتر فیلمها حالتی شبیه فیلم برداریهای Tele Theater میده و با پائین آوردن رفرش ریت هم وضوح حرکات این پنل در Fast motionها تا حدی از دست میره در کل در مقایسه B690 وضوح حرکاتی چندان جالبی نداره و نرمی و وضوح حرکات در G10 مشهود هست.

در مورد امکانات جانبی پنل B690 امکانات فوق العاده بیشتری نسبت به G10 داره و میشه گفت این پنل خواسته با اضافه کردن این قابلیتها یک مجموعه All IN One ارائه بده که شاید برای بعضی افراد جالب توجه باشه.

منوهای تنظیمات تصویر در B690 گسترده تر هست و در G10 البته کمتر هستن ولی نکته جالبی که من دیدم اضافه شدن وایت بالانس به مدل آسیای پنل G10 نسبت به مدل اروپائی اون هست که شاید برای End user ها بتونه کیفیت تصویر رو Improve کنه.

برداشت آخر من:

کیفیت تصویر تو پنل G10 واقعا یکی دو LEVEL بالاتر از B690 هست شاید روی تصاویر SD این تفاوت کمتر به چشم بیاد در عوض B690 امکانات اضافی و مصرف برق کمتر و شاید دکور عموم پسندتری داره ولی از نظر کیفیت تصویر هیچ حرق برای گفتن جلوی G10 نداره.
    با تشكر از اطلاعاتتون. در مورد LCD هاي جديد شارپ هم اطلاعاتي داريد؟ ميگن اصل ژاپنه و با سوني رقابت ميكنه. درسته؟ من خيلي تعريفشو شنيدم اگه اطلاعاتي داريد بگيد. البته توسايت ماديران هست محصولاتش و اين lcd رو هم گارانتي ميكنه. ولي دوست داشتم نظر شماها رو بدونم. tnx
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينجاست اين شارپا

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:48.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من نمیدونم..ولی فکر کنم هارد اکسترنال جواب نده..کسی تست کرده؟؟
    من فلش با ظرفیت 8 گیگ رو امتحان کردم مشکلی نبود
    این فلش رو برای ----- خریدم و اشتباه کردم چون نمی دونستم هم ----- و هم تلوزیون هارد رو ساپورت می کنن !
    حالا هفته ی بعد اگر پولی بعد از خرید دوربین اضافه اومد برام
    می رم هارد می خرم و چک می کنم و خبر می دم

چیزی که در مورد ----- بهم گفتند این بود که هارد اکسترنالی که باید بگیرم " پرتابل " باید باشه و آداپتور اینا نخواد
    Last edited by pmax; 09-12-2009 at 20:52.

12. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ظاهرا جواب بعضیا رو دادن فقط باعث میشه که تاپیک منحرف بشه دوستانی که B690 خریدن انشاءالله مبارکشون باشه و میتونن با این تفکر که بهترین خرید دنیا رو انجام دادن ازش لذت ببرن من تو بررسی که انجام دادم چیزی رو که دیدم نوشتم هیچ درصد و نمره ای هم تعیین نکردم حال و حوصله ادامه بحث و گرفتن وقت کاربرای دیگه رو هم برای بحثهای بیهوده ندارم.

اما در مورد اینکه من از پنل G10 خوشم میاد و ...
    بله من از این پنل خوشم میاد برای اینکه از نظر کیفیت تصویر جزو 5 پنل برتر دنیاس و از ده ها منبع معتبر و رسمی جوایز مختلف دریافت کرده و مورد توجه قرار گرفته و افتخار هم میکنم به این موضوع که از چیزی که با ارزش هست دفاع میکنم و حقایق رو هم عنوان میکنم چون معتقدم دوستان دارن برای خریدشون پول هزینه میکنن و حق دارن در معرض اطلاعات صحیح قرار بگیرن تا بهترین انتخاب رو داشته باشن.
    من هیچ وقت نگفتم این پنل بهترینه هر چیزی که من عنوان کردم یا منبع رسمی داشته یا اینکه تجربه شخصی خودم بوده دوستان هم احتیاج نیست اینقدر خودشون رو به آبو آتیش بزنن از سود فروش هیچ کدوم از این پنلها 5 ریالش رو هم به کسی نمیدن پس سعی کنید حقایق رو عنوان کنید. و اگر نظر کسی با نظر شما متفاوت هست سریع عکس العمل عجیب نشون ندین.
    Last edited by *Alucard*; 09-12-2009 at 21:58.

14. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •