تو کریسمس امسال منتشر میشه...یعنی اواسط دی تقریبادوستان تاریخ انتشار دقیقش کی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2 0:
تو کریسمس امسال منتشر میشه...یعنی اواسط دی تقریبادوستان تاریخ انتشار دقیقش کی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2 0:
اینطور که معلومه، تو کرایسیس دیگه خبری از جنگلهای انبوه و مناظر خیره کننده نیست، درسته؟
من فارکرای1 و کرایسیس رو خیلی دوست داشتم، سوای همهی ویژگیهای خوبشون، جنگلها و طبیعت خیلی جذبم میکرد، کلا دیگه خبری نیست از اینجور چیزا؟
اتفاقا این شلوغی تو کریسیس 2 باعث هیجان بیشتری حین بازی میشهمخصوصا سر و صداهای بینش که خدا کنه همش همینجوری باشه
به نظر من اصلا تو جنگل حال نمیداد خیلی خفه بود
کرایسیس هرچی باشه کرایسیه........گرافیکش خداس
باید ببینیم این نسخه چی کار میکنه...........![]()
دقیقا همینطوره .
ولی توی جنگل هم حال میداد.![]()
من دیشب خواب دیدم که pshyco در حوادث بین 1 و 2 (همون جا که با nomad می رن به سمت جزیره تا prophet رو پیدا کنند ) فوت می کنه!!و با توحه به این که در تریلر ها هیچ خبری ازش نبود ، ممکنه واقعیت داشته باشه
![]()
حتی تصور کرایسس بدون pshyco هم ممکن نیست!
یکی نیست به من بگه : آخه تو بی کاری که خواب این ها رو می بینی؟!!
کسی در این مورد خواب ندیده؟!![]()
منم یه خواب سینمایی دیدم ولی این نبودکسی در این مورد خواب ندیده؟!![]()
![]()
یکی از مزیت های جهان جدید همین است .مرز بین خواب وواقعیت ازبین میرود. خیلی چیزها که تادیروز خوابی وخیالی بیش نبود امروز واقعیست .شایدفردا خواب شماهم تبدیل به واقعیت شد![]()
این روزها همه خواب میبینند شما چطور؟؟؟؟؟؟یکی از مزیت های جهان جدید همین است .مرز بین خواب وواقعیت ازبین میرود. خیلی چیزها که تادیروز خوابی وخیالی بیش نبود امروز واقعیست .شایدفردا خواب شماهم تبدیل به واقعیت شد![]()
دوستان بی خیال خواب از بحثش بیاین بیرون..........
ببینم این کرایسیس 2 برای PS3 هم عرضه مشه ؟؟؟ یا فقط X360 و PC ؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)