هیچی نمیشه . یه عده توهم فانتزی زدن همین![]()
هیچی نمیشه . یه عده توهم فانتزی زدن همین![]()
قیامت چیهگفتن یه اتفاق میوفته کره زمین به چیز میره ...
![]()
قبله قیامت قراره امام زمون بیاد ! پس باید از الان میومده ! پس اگه بخواد قیامت بشه جرقش 2012 میخوره تا چند سال طول لکشه امام زمون بیاد که قیامت بشه
همتون میمیرید ! من قول میدم![]()
بابا قیامت چیه ؟ از نظر علمی پیشبینی کردن یه شهاب سنگی یا هر کوفته دیگه ای میخوره به زمین تو اون سال . قیامت چیه این حرفا چیه باو ؟ : دی
آقای المیرا خانوم ( چون نمیدونم دختری یا پسر اینجوری میگم : دی ) وقتی یه چیزی در سال 2012 تِلِپی افتاد رو میز کامپیوترت میفهمی توهم بوده یا نه : دیهیچی نمیشه . یه عده توهم فانتزی زدن همین
Last edited by resident_evil; 07-01-2011 at 23:56.
هر چی باشه 1 درصد احتمال بدین درست از اب دربیاد..
وای چه حس خوبی داره..کنسولهامو با کیس سیستم انداختم پشتم بدو که رفتیم. بعد از اون ور جنگ بیاد
به من که برسه میگم دستتو بنداز بچه اون موقع که تو توی یه دنیای مجازی بودم نجاتت دادم.
بعد با اون شمشیرش نصفم کنه. وای چه حس خوبی داره ...اما من کنسولام با سیستمم چی میشه
من که پشت همین تشکیلاتم می مونم.
لیلی زنه یا مرد...سال 2012 قراره چي بشه؟![]()
توهمم فانتزی هم در خدمتتون هستیم وقتش که رسید!(باز خوشحال باشید): دیهیچی نمیشه . یه عده توهم فانتزی زدن همین
محمد تو رو آخرای 2012 حساب باز کن نا امید نمیشی!: دیقبله قیامت قراره امام زمون بیاد ! پس باید از الان میومده ! پس اگه بخواد قیامت بشه جرقش 2012 میخوره تا چند سال طول لکشه امام زمون بیاد که قیامت بشه
اتفاقی که قراره بیوفته میوفته
یا خدااااااااااااااااااااااا اااااز نظر علمی پیشبینی کردن یه شهاب سنگی یا هر کوفته دیگه ای میخوره به زمین تو اون سال
فقط یک شهاب سنگ فرود میاد تو زمین؟!حالا اگر این شهاب سنگه اندازه خورشید بود چی ؟!!!!
آقای المیرا خانوم
در هر صورت واسه ما فرقی نمی کنه دنیا امروز تمو شه یا 2 سال دیگه...ما که داریم از روزای خوش جوونی رد میشیم هیچیم نفهمیدیم از زندگی کلآ دست و پا گیر و بی خودمون! شاید اگر تو یه کشور دیگه زندگی میکردم افسوس می خوردم تو هر سنی بودم
آقای المیرا خانوم ( چون نمیدونم دختری یا پسر اینجوری میگم : دی ) وقتی یه چیزی در سال 2012 تِلِپی افتاد رو میز کامپیوترت میفهمی توهم بوده یا نه : دی![]()
صحنه رادیدیم . از اینکه دل میلیونها ایرانی را شاد کردی از تو تشکر میکنم
فکر نکنم تلپی بیوفته . اونم کجا رو میز من![]()
و میبینیم که حامد دوباره حس داستان گویی و تخیلش بالا میگیرههر چی باشه 1 درصد احتمال بدین درست از اب دربیاد..
وای چه حس خوبی داره..کنسولهامو با کیس سیستم انداختم پشتم بدو که رفتیم. بعد از اون ور جنگ بیاد
به من که برسه میگم دستتو بنداز بچه اون موقع که تو توی یه دنیای مجازی بودم نجاتت دادم.
بعد با اون شمشیرش نصفم کنه. وای چه حس خوبی داره ...اما من کنسولام با سیستمم چی میشه
من که پشت همین تشکیلاتم می مونم.![]()
21 دسابر 2012![]()
اما اونطور که داموس جان فرمودند یه سونامی درست میشه و کلا دنیا میره زیر آب
اما مهم نیست چون من شنا بلدم![]()
تاپیک شدیدا منحرف شد !!پست های کل این 2 صفحه ی اخر رو ببینید ...متوجه عمق انجراف میشید
!!
دوستان لطفا بحث اخرالزمان رو بزارید کنار !!
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 08-01-2011 at 06:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)