تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 253 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام رفقا. چند تا سوال داشتم:

1. آیا WM 6.5.3 یا 6.5.5 برای این گوشی اومده؟
    2.این همه رام برای گوشیهای دیگه(امنیا و انواع و اقسام htc و اکسپریا و....) هست ولی فقط 1 رام کوک شده پیدا کردم.دلیلش چیه؟
    3.دوربین جلویی این گوشی چطوری فعال میشه؟ یه key از تو رجیستری بود که رو امنیا 2 جواب میداد اما رو این جواب نداد.(منظورم همون supportfront camera =1 هست) اگر کسی راه حل دیگه ای داره لطف کنه بگه.
    4. کسی تا حالا روی این گوشی Manila نصب کرده؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كسي از دوستان تونست اطلاعات دقيقي مبني بر وجود يا عدم وجود امكان اتصال به TV رو به دست بياره در بسياري از سايت هاي خارجي جزو قابليت هاي اين گوشي ذكر شده حتي در ebay براي اين دستگاه كابل هم ميفروشند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فكر ميكنم اگر خروجي TV هم نداشته باشه عاقلانه نيست كه يك گوشي اين چنيني خريده بشه تنها به جهت داشتن ويندوز موبايل
    چون در مقايسه با 5800 فقط همين حسن رو داره در عوض فلاش نداره كه باعث افت شديد كيفيت دوربين ميشه (احتمالا خروجي TV نداره) كيفيت و رزلوشن صفحه نمايش پائين هست جك 3.5 ميليمتري نداره محل دائمي براي قلم وجود ندارد كارت حافظه در داخل جعبه نيست و حدود 30 هزار تومان هم گرونتره ....
    البته اين نظر شخصي منه دوستان يه وقت ناراحت نشند فقط چون در يكي از پست ها يكي از دوستان با سابقه اين گوشي رو رقيبي براي 5800 مطرح كردنداين مطلب رو عرض ميكنم
    Last edited by Amir_Niknam; 29-03-2010 at 01:57.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام رفقا. چند تا سوال داشتم:

1. آیا WM 6.5.3 یا 6.5.5 برای این گوشی اومده؟
    2.این همه رام برای گوشیهای دیگه(امنیا و انواع و اقسام htc و اکسپریا و....) هست ولی فقط 1 رام کوک شده پیدا کردم.دلیلش چیه؟
    3.دوربین جلویی این گوشی چطوری فعال میشه؟ یه key از تو رجیستری بود که رو امنیا 2 جواب میداد اما رو این جواب نداد.(منظورم همون supportfront camera =1 هست) اگر کسی راه حل دیگه ای داره لطف کنه بگه.
    4. کسی تا حالا روی این گوشی Manila نصب کرده؟

با تشکر
    سلام
    من فقط به سوال 3 پاسخ میدم چون برای اونا پاسخ قاطعی ندارم
    منم اون روش رو امتحان کردم کار نکرد ولی میتونی با این کد که برای تست سخت افزار گوشی هست دوربین جلویی رو فعال کنی ستاره مربع صفر ستاره مربع

4. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

كسي از دوستان تونست اطلاعات دقيقي مبني بر وجود يا عدم وجود امكان اتصال به TV رو به دست بياره در بسياري از سايت هاي خارجي جزو قابليت هاي اين گوشي ذكر شده حتي در ebay براي اين دستگاه كابل هم ميفروشند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فكر ميكنم اگر خروجي TV هم نداشته باشه عاقلانه نيست كه يك گوشي اين چنيني خريده بشه تنها به جهت داشتن ويندوز موبايل
    چون در مقايسه با 5800 فقط همين حسن رو داره در عوض فلاش نداره كه باعث افت شديد كيفيت دوربين ميشه (احتمالا خروجي TV نداره) كيفيت و رزلوشن صفحه نمايش پائين هست جك 3.5 ميليمتري نداره محل دائمي براي قلم وجود ندارد كارت حافظه در داخل جعبه نيست و حدود 30 هزار تومان هم گرونتره ....
    البته اين نظر شخصي منه دوستان يه وقت ناراحت نشند فقط چون در يكي از پست ها يكي از دوستان با سابقه اين گوشي رو رقيبي براي 5800 مطرح كردنداين مطلب رو عرض ميكنم
    با سلام
    کابل h156 که در لینک شما بعنوان کابل TV برای این گوشی معرفی شده است یک ایراد عمده برای بکار گیری در B7300 دارد که باعث می شود این لینک و تبلیغ قرار گرفته در eBay را کار یک سودجو بنامیم مشکل اینجاست که این کابل دارای فیش 3.5 میلیمتری ست که در B7300 اصولا وجود خارجی ندارد و اگر عبارت h156 TV Out AV Cable را در گوگل جستجو کنیم تنها گوشی های به نمایش در می آیند که به خروجی 3.5 میلیمتری مجهزند (مثل سری N نوکیا، XPERIA X1، HD2 و ...) پس مطمئنا این کابل فارغ از وجود یا عدم وجود این قابلیت در این گوشی برای B7300 طراحی نشده است. در این مورد که فکر نمی کنم دیگر بحثی باقی مانده باشد.
    در مورد مقایسه ای که بین این گوشی با 5800 کردید همانطور که قبلا هم بارها گفته ام این مقایسه اصولا از بن اشتباه است و تنها به این علت صورت گرفته است که کاربری که تا بحال از یک PPC استفاده نکرده است تنها به صرف اینکه این هر دو گوشی دارای صفحه نمایش لمسی هستند و یا اینکه هر دو دارای دوربین 3.15 مگاپیکسلی هستند پیش خود چنین محاسبه می کند که خب 5800 تا حدودی ارزان تر است، فیلمبرداری آن بهتر است، صفحه نمایش آن بزرگتر و با کیفیت تر است و مطمئنا از همه مهمتر اینکه 5800 یک نوکیاست پس به همین ترتیب پیش خود نتیجه می گیرد که بدون هیچ شک و شبهه ای 5800 از یک PDA آنهم از نوع سامسونگی بهتر است. در اینجاست که یک نکته مهم فراموش می شود و آنهم همانا سیستم عامل این گوشی ست که شما با گفتن یک جمله آن را به دست فراموشی سپرده اید. دوست عزیز قطعات سخت افزاری یک اسمارت فون مثل 5800 تا هر اندازه که بهتر باشند در دایره محدودیت های سیستم عامل گوشی (در اینجا Symbian سری 5) کاملا اسیرند به بیان دیگر یک اسمارت فون در لحظه خرید و دو سال بعد هیچ تغییری عمده ای را تجربه نمی کند در حالیکه یک PPC امکان آپدیت سیستم عامل (که البته با آپدیت های سیمبینی قابل مقایسه نیست و درست مثل نصب کردن یک ویندوز جدید است) و یا حتی نصب یک سیستم عامل دیگر (مثل آندروید یا حتی Mac آیفون) را در اختیار شما قرار می دهد که نگفته پیداست که چه برتری فوق العاده ای به حساب می آید. لطفا این سنخ مقایسه ها را بدلیل آماتوری بودن آن کنار بگذارید و یک PPC را تنها با یک PPC دیگر مقایسه کنید.
    در ضمن چون دوربین در یک پاکت پی سی اهمیت آنچنانی ندارد ایراد نداشتن فلش چندان وارد نیست. با ایراد پورت 3.5 میلیمتری هدست موافقم و نبود محلی برای اتصال قلم را چندان نکته مهمی نمی دانم چون اصولا تا این لحظه که در خدمت شما هستم هیچ گاه به قلم احتیاج پبدا نکردم و نیازی به همراه داشتن این وسیله (که به راحتی امکان گم شدن آن و ناقص شدن ظاهر گوشی وجود دارد) نمی بینم. نبود کارت حافظه هم ایراد چندان بزرگی نیست جائیکه می شود یک نمونه 8 گیگ را زیر 30 هزار تومان و یک نمونه 4 گیگ را زیر 17 هزار تومان پیدا کرد.
    موفق باشید
    Last edited by ssasan; 29-03-2010 at 10:51.

6. این کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در مورد سوالات دوستان:
    در مورد نصب Manilla من نصب کردم کامل و جواب داد.باید مانیلا برای خود Omnia رو سرچ کنید.

در مورد مقایسه ی با 5800 هم آقا آرش قشنگ توضیح دادن.نکنید این مقایسه رو.

در مورد کمبود رام کوک شده به خاطر 2 مورد هست:1-جدید بودن گوشی و این که هنوز زیاد نشده تو دست حرفه ایها. 2-این گوشی خودش جدیدترین WM 6.5 رو داره.چی براش کوک کنن؟ (البته خودم چند تا مورد رو مد نظر دارم که میشه تو رام های کوک شده واسه این گوشی انجام داد)

برای دوربین جلویی این گوشی تو این رامی که MODACO کوک کرده اون فعال شده.

در مورد کابل TV از آقا آرش سوال دلرم که الان که من تبدیل 3.5 دارم میتونم از این کابلی که گفتید استفاده کنم یا خیر؟(البته بازم میگم زمان خرید طرف اصرار داشت یه کابل TV بهم بفروشه من عجله داشتم سریع پیچیدم رفتم نگاه نکردم چیه کابله)
    Last edited by farzin_silver; 29-03-2010 at 11:32.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    کابل h156 که در لینک شما بعنوان کابل TV برای این گوشی معرفی شده است یک ایراد عمده برای بکار گیری در B7300 دارد که باعث می شود این لینک و تبلیغ قرار گرفته در eBay را کار یک سودجو بنامیم مشکل اینجاست که این کابل دارای فیش 3.5 میلیمتری ست که در B7300 اصولا وجود خارجی ندارد و اگر عبارت h156 TV Out AV Cable را در گوگل جستجو کنیم تنها گوشی های به نمایش در می آیند که به خروجی 3.5 میلیمتری مجهزند (مثل سری N نوکیا، XPERIA X1، HD2 و ...) پس مطمئنا این کابل فارغ از وجود یا عدم وجود این قابلیت در این گوشی برای B7300 طراحی نشده است. در این مورد که فکر نمی کنم دیگر بحثی باقی مانده باشد.
    در مورد مقایسه ای که بین این گوشی با 5800 کردید همانطور که قبلا هم بارها گفته ام این مقایسه اصولا از بن اشتباه است و تنها به این علت صورت گرفته است که کاربری که تا بحال از یک PPC استفاده نکرده است تنها به صرف اینکه این هر دو گوشی دارای صفحه نمایش لمسی هستند و یا اینکه هر دو دارای دوربین 3.15 مگاپیکسلی هستند پیش خود چنین محاسبه می کند که خب 5800 تا حدودی ارزان تر است، فیلمبرداری آن بهتر است، صفحه نمایش آن بزرگتر و با کیفیت تر است و مطمئنا از همه مهمتر اینکه 5800 یک نوکیاست پس به همین ترتیب پیش خود نتیجه می گیرد که بدون هیچ شک و شبهه ای 5800 از یک PDA آنهم از نوع سامسونگی بهتر است. در اینجاست که یک نکته مهم فراموش می شود و آنهم همانا سیستم عامل این گوشی ست که شما با گفتن یک جمله آن را به دست فراموشی سپرده اید. دوست عزیز قطعات سخت افزاری یک اسمارت فون مثل 5800 تا هر اندازه که بهتر باشند در دایره محدودیت های سیستم عامل گوشی (در اینجا Symbian سری 5) کاملا اسیرند به بیان دیگر یک اسمارت فون در لحظه خرید و دو سال بعد هیچ تغییری عمده ای را تجربه نمی کند در حالیکه یک PPC امکان آپدیت سیستم عامل (که البته با آپدیت های سیمبینی قابل مقایسه نیست و درست مثل نصب کردن یک ویندوز جدید است) و یا حتی نصب یک سیستم عامل دیگر (مثل آندروید یا حتی Mac آیفون) را در اختیار شما قرار می دهد که نگفته پیداست که چه برتری فوق العاده ای به حساب می آید. لطفا این سنخ مقایسه ها را بدلیل آماتوری بودن آن کنار بگذارید و یک PPC را تنها با یک PPC دیگر مقایسه کنید.
    در ضمن چون دوربین در یک پاکت پی سی اهمیت آنچنانی ندارد ایراد نداشتن فلش چندان وارد نیست. با ایراد پورت 3.5 میلیمتری هدست موافقم و نبود محلی برای اتصال قلم را چندان نکته مهمی نمی دانم چون اصولا تا این لحظه که در خدمت شما هستم هیچ گاه به قلم احتیاج پبدا نکردم و نیازی به همراه داشتن این وسیله (که به راحتی امکان گم شدن آن و ناقص شدن ظاهر گوشی وجود دارد) نمی بینم. نبود کارت حافظه هم ایراد چندان بزرگی نیست جائیکه می شود یک نمونه 8 گیگ را زیر 30 هزار تومان و یک نمونه 4 گیگ را زیر 17 هزار تومان پیدا کرد
    موفق باشید
    در مورد لينك ebay و كابلي كه شما ميگيد اگر به توضيحات پائين صفحه دقت كرده باشيد ميگه عكس item با خود پكيج متفاوت هست علاوه بر اون اين يكي از بهترين فروشندگان ebay هست و تقريبا با 50 هزار فروش فيدبك نزديك به 100 داره و بعيد ميدونم به خاطر 4 پوند اعتبار بالاي خودش رو خراب كنه به هر حال من اميدوارم خروجي TV در اين گوشي وجود داشته باشه
    در مورد بقيه توضيحات شما ضمن تشكر به خاطر وقتي كه گذاشتين ميخواستم عرض كنم كه در مورد تفاوت هاي اسمارت فون ها با پاكت پي سي ها جاي هيچ بحثي وجود نداره اما به هر حال قابليت هاي پاكت پي سي با داشتن اينترفيس هاي مناسب تكميل ميشه كه البته اين گوشي توي اين زمينه نسبتا ضعيفه ولي به هر حال هر كسي تعريف متفاوتي از نيازهاش داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام دوستان.من میخوام رامم رو آپدیت کنم فقط یه مشکلی هست که میترسم دردسر ساز بشه.ویندوزم Seven هست و چند جا خوندم گفته شده بود بهتره از این ویندوز استفاده نشه.آیا این حرف صحت داره؟ به نظرتون دست نگه داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    بچه ها چند صفحه قبل فرزین یه مطلبی درمورد مشکل جی سنسور تو امنیا لایت و روش حل این مشکل نوشته بود می خواستم بدونم که شما ها امتحان کردین؟ مشکلی نداشته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من میخوام رامم رو آپدیت کنم فقط یه مشکلی هست که میترسم دردسر ساز بشه.ویندوزم Seven هست و چند جا خوندم گفته شده بود بهتره از این ویندوز استفاده نشه.آیا این حرف صحت داره؟ به نظرتون دست نگه داره؟
    اقا با 7 اپدیت نکن که اگه مثه من دل شیر نداشته باشی سکته رو شاخته.من اول با سون این کار رو کردم بوت لودرم به فنا رفت. یعنی به قول بچه های خفن گوشیم DEAD شد.

بعد با اکس پی زندش کردم زبون بسته رو.

روش کار همونی هست که قبلا گفته شده.

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

سلام
    بچه ها چند صفحه قبل فرزین یه مطلبی درمورد مشکل جی سنسور تو امنیا لایت و روش حل این مشکل نوشته بود می خواستم بدونم که شما ها امتحان کردین؟ مشکلی نداشته؟
    والا بیشتر بازیها که با جی سنسور کار میکنن بر اساس سنسورهای HTC نوشته میشن.

من به شخصه دو تا بازی SHOT ME و RESCO BUBBLES رو تست کردم و جواب داد.قبل نصب اون فایلها جی سنسور توشون کار نمی کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

والا بیشتر بازیها که با جی سنسور کار میکنن بر اساس سنسورهای HTC نوشته میشن.

من به شخصه دو تا بازی SHOT ME و RESCO BUBBLES رو تست کردم و جواب داد.قبل نصب اون فایلها جی سنسور توشون کار نمی کرد.
    مرسی راستی شما هم مشکل روتیت تو بازی رو دارین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •