تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 38 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 374

نام تاپيک: اس ام اس عاشقانه و عارفانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض عشق پاک

من دراين شهرغريبم ودراين خاك فقير، به كمندتوگرفتار وبه دام تواسير، آتش عشق چنان دردلم افروخته است، كه ديده ام گرآب نريزدجگرم ميسوزد

دفتري كه بسته شدبازش نكنيد، دلي كه شكسته شدنازش نكنيد،ياران شمارابخدابه عشق بيوفايي نكنيديااينكه وفاكنيدتاآخرعمريا اينكه ازاول نباشيد

متين ترين كلمه عشق است، جذابترين كلمه آشنايي است، پاك ترين كلمه وجدان است، تلخترين كلمه جدايي است، زشت ترين كلمه خيانت است، سختترين كلمه تنهايي است بدترين كلمه بيوفايي است، بهترين كلمه تويي كه عشقمي

خداياگرتوهم دردعاشقي ميكشيدي، توهم زهرجدايي رابه تلخي ميچشيدي، توهم چون من به مرگ آرزوهاميرسيدي، پشيمون ميشدي ازاينكه عشقوآفريدي خدا

دل هيچكس نميسوزد براي حال غمناكم مگرسوزدهمان شمع عاشق كه ميسوزدسرخاكم

آنهاكه به جرم وفاسنگ به اين دل زدند، براي اين دل نيازي به سنگ نبود، اين شقايق بانگاهي سرد نيز، پرپر ميشد

منم آن شعله آتش كه ازهرشمع برخيزم، تمام هستيم رافقط به پاي تو ريزم، درون قلب من فرمانروايي كن، كه ازموي توبرخيزدهمه عطردل انگيزم

بگوچندكوزه طلا بيارم نازتوبكشم امشب ميخوام روآسمون عكس چشاتوبكشم اگرنگاهم نكنى نازنگاتوبكش

دوستت دارم چون تنهاترين فكرتنهايي مني دوستت دارم چون زيباترين لحظات زندگي مني دوستت دارم چون زيباترين روياي خواب مني دوستت دارم چون زيباترين خاطرات مني دوستت دارم چون به يك نگاه، عشق مني دوستت دارم

اینقدرساده نروومگذر لااقل نگاهي به پشت سرت كن شايدكسي درپي توميدودونامت راباصداي بيصدايي فريادميزندوتوهيچ وقت نخواهي فهميد

اگرروزي دلت لبريزغم بود، گذارت برمزاركهنه ام بود، بگواين بينصيب خفته درخاك يه روزگاري عاشق وديوانه زارم بود

صدايم دربرابرصدايت بيصداست، چشمانم دربرابرچشمانت نابيناست، خنده هايم دركنارخنده هايت خاليست، پس بدان بيتوهيچم، تنهايم نگذارتاباتوهم آوازشوم

اينوبدون که عشق فراموش كردن نيست بخشيدن است، كوش كردن نيست درك كردن است، ديدن نيست احساس كردن است، جازدن نيست صبركردن است

نگوهرگزخداحافظ كه ازتنهايى بيزارم، زپيش من نروهرگز كه من تنهاتورودارم

خواستم برايت هديه اي بفرستم نسيم گفت مرابفرست تامويش رانوازش كنم باران گفت مرابفرست تاصورتش رابشويم واشكهايش راپاك كنم ناگهان قلبم گفت مرابفرست تادوستش داشته باشم وتوهمه وجودم شدي وجودي كه بيكران بود

ارزش تو به اندازه آن چيزي است که به آن دل مي بندي پس مواظب باش که به کمتر از بي نهايت عشق ، دلبند نشوي

هروقت دلتنگ شدي قلبتودايورت كن روقلب من تاتوي غصه شريكت باشم

خواب ديدم زندگي دردوغم است/زخم راامانام تومرحم است/ازتوآسان ميشودهرمشكلم/اگرشادنماني ازتوميگيرددلم

يه حکايت قديمي ميگه آدمها از اول خلقت جفت افريده شدند ولي با اومدن به زمين هر کس جفتشو گم ميکنه بايد روي زمين بگرده تا اونو پيدا کنه خدا را شکر ميکنم که زود جفتمو پيدا کردم

گاه ساکت باران به روي صورتم دزدانه ميلغذدولي ياران نمي دانند که من دريايي ازدردم به ظاهرگرچه مي خندم ولي اندرسکوتي تلخ مي گريم

2. 8 کاربر از ahsanx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BaD DeStiN@ti0N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جای نزدیک

پيش فرض

قلب تو با قلب من آکنده است / دوستی من و تو تا ابد پاینده است
    نوشتم پیامی با شوق خنده / که باشی با خبر از حال بنده
    نوشتم این پیام از دل برایت / جوابش را بده جانم فدایت . . .

عشق یعنی پاک ماندن بسیار / آب ماندن در مسیر انجماد
    در حقیقت عشق یعنی سادگی / در کمال برتری ، افتادگی . . .

برای به تو رسیدن دنبال باد دویدم / آبی نبود تو راهم ، اما سراب میدیدم . . .

4. 3 کاربر از BaD DeStiN@ti0N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جای نزدیک

پيش فرض

غروب است و دلم از غم گرفته / دلم از دوریت ماتم گرفته
    برای قلب من خورشیدی اما / مرا قلب تو دست کم گرفته . . .

فرقی نمیکنه من اول اومدم یا تو ، مهم اینه که کی تا آخرش میمونه . . .

در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار / کرده ام خاطر خود را به تمنای تو خوش . . .

6. این کاربر از BaD DeStiN@ti0N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جای نزدیک

پيش فرض

دلت آینه ایثار عشق است / نگاهت معنی بیدار عشق است
    تو در آبادب دل خانه داری / تو را دیدن همان دیدار عشق است . . .

میخوام که عاشقت بشم ، گل شقایقت بشم / دلم واست تنگ شده بود ، گفتم مزاحمت بشم !

8. 2 کاربر از BaD DeStiN@ti0N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جای نزدیک

پيش فرض

اونی که عاشقش بودم از دست دادمش ، حالا اونی که منو داره دوستش دارم . . .

تنهاییم را با تو قسمت میکنم ، سهم کمی نیست
    گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست . . .

دوستت دارم نه در هوس / دوستت دارم نه در قفس
    دوستت دارم تا آخرین نفس . . .

تقدیم به آن که دوری اش غمم ، خانه اش قلبم و فراموشی اش مرگم است . . .

10. 2 کاربر از BaD DeStiN@ti0N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض عشق پاک

براي هزارمين بارپرسيد تاحالا شده من دل تو رابشكنم؟من هم براي هزارمين بار به او دروغ گفتم نه! هيچوقت تامبادادلش بشكند

هر موقع خواستي ازكسي جدابشي يادت نره بهترين راه اينه كه بهش بگي براي هميشه خدانگهدار،شايد طرف مقابلت ناراحت بشه وقلبش بشكنه ولي بهترازاينه كه منتظربمونه

آنگاه که ضربه هاي تيشه زندگي رابرريشه آرزوهايت حس مي کني, به خاطر بياورکه زيابيي شهاب ها ازشکستن قلب ستارگان است

سکوتی بود برقلبم که با آن میزدم فریاد اگرازشهرغم رفتی مراهرگزمبر ازیاد

محبت مثل سکه میمونه که اگه بیفته تو قلک قلب نمیشه درش آورد. اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکنی

بی قرار توام و در دل تنگم گله هاست بی تاب شدن عادت کم حوصله هاستمثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست

جان چه باشد که فدای قدم دوست کنم این متاعیست که هر بی سر و پایی دارد

شهاب یادتو درآسمان خاطرمن خط زرکشید بیا ، زغضه تورنگ من ورنگ شب پریدبیا

درزندگی بارون نباش که فکرکنن بامنت داری خودتوبه شیشه میکوبی ،ابرباش که منتظرت باشن که بباری

کاش میشدباتو بودن رانوشت تاکه زیباراکشم برهرچه زشت
    کاش میشد روی این رنگین کمان می نوشتم تاابد بامن بمان

سرنوشت ننوشت ، گرنوشت بدنوشت اما باورکن سرنوشت رانمی توان ازسر نوشت

توکه یک گوشه چشمت غم عالم ببردحیف باشدکه توباشی ومراغم ببرد

باهزارویک ترفندشاخه گلی مصنوعی رادرمیان گهای شاداب گلدانت،پنهان کردم.وبردفترخاطراتت نوشتم تورادوست خواهم داشت،تازمانی که آخرین گل پژمرده شود

بتوسپرده بودمش به هزارویک اميد وامروزبراي هزارويکمين باردلم راميبرم تاشکستگي اش راگچ بگيرند

يک جام پرازشراب دستت باشد تاحال من خراب دستت باشداين چندهزارمين شب بي خوابيست اي عشق فقط حساب دستت باشد

هرکي بازمزمه عشق دوسه روزي عاشقم شدعشق اون باعث زجرهمه دقايقم شداون که عاشق بودوعمري ازجداشدن ميترسيد همه هراس وترسش به دروغش نميارزيد

هرگز هيچ حسرتي دردنيا اين چنين يک جاجمع نمي شود که دراين سه واژه کوتاه : اودوستم ندارد

عشقي که تورانثارره کردم درسينه ديگري نخواهي يافت زان بوسه که برلبانت افشاندم سوزنده ترآذري نخواهي يافت

سعي كن تنهاباشي زيراتنهابدنيا امدي وتنهاازدنياخواهي رفت.بگذارعظمت عشق رادرك نكني.زيراانقدرعظيم است كه تورانابودخواهد كرد

درپاسخ نامه ام گل يخ دادي
    هربارمراوعده دوزخ دادي
    يکباربرو کلاس خياطي عشق
    شايدکه خداکردو به ما نخ دادي

خيال ميکردي قلب من تاب شکستن نداره منتظري بازم دلم پيش دلت کم بياره مرام من توعاشقي يکدلي وصداقته وقتي ميگم نوکرتم اين آخررفاقته

سيل درياديده هرگزبر نميگردد به جوي
    نيست ممکن هرکه عاشق شددگرعاقل شود

لبريزتراز هزارپيمانه شديم ديوانه‌تر ازهزارديوانه شديم ديديم گلي به روي مامي‌خندد ازپيله درآمديم وپروانه شديم

وقتي اشكهايم برروي زمين ريخت توهرگز نديدي كه چگونه مي گريم .تو دلم رابا بيكسي تنهاگذاشتي وچشمانم رابه انتظارنگاهت گريان گذاشتي

اي نگاهت رونق فرداي من ، درتو معنامي شوددنياي من
    اي كلامت بهترين اثبات عشق ،‌ با توماندن آرزوي روياي من

پروانه نمي ميرد تاگل به بغل دارد
    اين سينه نمي ميرد تاعشق تورادارد

روساحل سرخ دلت اسم كسي روحك نكن
    به اينكه من دوستت دارم حتي يه لحظه شك نكن

زندگي درك همين امروز است . ظرف ديروزپراز بودن توست. شايداين خنده كه امروزدريغم كردي ، آخرين فرصت همراهي من است

عاشق آن نيست كه عشق تكه كلامش باشد. عاشق آن است كه وفاداري مرامش باشد

اگرباغ نگاهم پر زخار است،‌ گلم تاراج دست روزگار است، به چشمانت قسم بابودن تو، زمستاني ترين روزم بهار است

مي شوداي دوست آيا آن نگاهت را خريد ؟
    يابراي آسمانها روي ماهت راخريد؟
    من دلم لبريزازآشوب وزنگار روغم است
    مي شود آيينه وش يه لحظه آهت راخريد؟

12. 2 کاربر از ahsanx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

دریا چه دل پاک و نجیبی دارد
    چندیست که حالات عجیبی دارد

این موج که سر به صخره ها میکوبد

با من چه شباهت عجیبی دارد . . .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض عشق پاک

قصه عشق منو توبه قشنگي خياله
    منو تو,ماهی وآبیم که جداییمون محاله

دل تواولين روزبهار... دل من آخرين جمعه سال... وچه دورند وچه نزديک به هم

هرزني دو مردرودوست دارد
    يکي ساخته تخيلات اوست، وديگري هنوز به دنيانيامده

چه زيباست بيادتو باچشمهاي خسته گريستن چه زيباست هميشه درتنهايي توراحس کردن چه زيباست درخيال باتوزندگي کردن عزيزم نام توبرقلبم خالکوبي شده تافراموشت نکنم

سکوتي بود برقلبم که باآن ميزدم فرياد اگرازشهرغم رفتي مراهرگزمبر ازياد

مگه ميشه نباشي توحرير خاطرم
    مگه ميشه نگذري ازکنار پنجره ام
    مگه ميشه بي هوات لحظه اي نفس کشيد
    مگه ميشه بي چشات رنگ خوشبختي روديد

بتاب خورشيد من، تاميتوانی بتاب برزمين وآسمان. بدان من درسينه
    خورشيدی بس عظيم دارم، بتاب خورشيدم، باتوهستم وباتو جان ميگيرم

نازنين من همچون نفس کشيدن تورابخاطر مي سپارم. يک روزه ديکه هم بدون توگذشت نمیدانم چراهنوززنده ام

دل غمگین منوباز توکمی آروم میکنی
    میشکنه طلسم غم آخه جادوم میکنی

دل به دلداران سپردن کارهر دلدارنيست. من بتو جان ميسپارم دل که قابل دارنيست

شکسپیر :

1آنان که توان ضربه زدن رادارند به هیچکس ضربه نمی زنند

2عشق حقیقی هرگزیکنواخت وآرام پیش نخواهدرفت

3شکوه محبت بیش ازانتقام است

4آنان که عشق خود راآشکار نسازندمعشوق نخواهندبود

مثل شقايق زندگى كن:كوتاه امازيبا
    مثل پرستوكوچ كن:فصلى اماهدفمند
    مثل پروانه بمير:دردناك اما...عاشق

عشق حقیقی مثل روح است افرادزیادی درباره آن صحبت میکنندولی تعدادکمی محدودی آنرا دیده اند

قلب مهربانت مثلثي رامي ماند دردرياي عشق
    مرا درخود كشيدي برموداي من

گاه يک لبخند آنقدرعميق ميشودکه گريه ميکنم گاه يک نغمه آنقدردست نيافتني است که باآن زندگي ميکنم گاه يک نگاه آنچنان سنگين است که چشمانم رهايش نميکنند گاه يک عشق آنقدرماندگار است که فراموشش نميکنم

درجوانی غصه خوردم هیچکس یادم نکرد.درقفس ماندم ولی صیادآزادم نکرد.آتش عشقت چنان اززندگی سیرم بکرد آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد

تقصیردلم چیست اگرروی توزیبا ست حاجت به بیان نیست که ازروی توپیداست من تشنه یک لحظه تماشای توهستم افسوس که یک لحظه تماشای تورویاست

شمع می سوزدو پروانه به دورش نگران
    ما که می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم

امشب دیگرسکوت رابشکن٬ يگانه ام! ببین این منم٬ این منم که به کلبه عشقمان بازگشته ام! جای توخالی است

ازش پرسیدم چقدردوستم داری؟ گفت به اندازه شکوفه های بهاری
    چه راست میگفت چون شکوفه های بهاری همون دوروز بودن

هجوم خوابها پلک مراازپا نميانداخت؛چه شب هايي طلوعت رابه جانم منتظربودم

من منتظرت شدم ولي درنزدي
    برزخم دلم, گل معطر نزدي
    گفتي كه اگرشود ميآيم اما
    مرداين دل وآخر به او سرنزدي

من چه كنم خيال تومنورها نميكنه/ دلت به وعده هاش يه كم وفانميكنه / من نديدم كسي روكه مثل توموندگار باشه / آدم خودش روكه تودل اينجوري جانمي كنه

آسمان برای گرفتن ماه تله نمیذاره، آزادی ماهه که اونو پایبند میکنه

جایی درپشت ذهنت ، به خاطربسپار که اثرانگشت خداوند برهمه چیزهست

وفاي شمع رابنازم كه بعداز سوختن ..خاكستري دردامن پروانه ميريزد..نه همچوناعاشقان, بعد ازرفتن همدم... گل عشقش درون دامن بيگانه ميريزد

هرچه برمن گذشت حقم بود من ازاين بيشتر سزاوارم توگناهي نداري اي زيبامرگ برمن كه دوستت دارم

ای که دورازمن ودرقلب منی باخبر باش که دنیای منی. شادیت شادی من،غصه ات غصه من

عاشقت گشتم گفتی عاشقان دیوانه اند
    عاقبت عاشق شدی دیدی که خود دیوانه تری

من عشق رادرتو، تورادردل، دل راموقع تپیدن وتپیدن رابخاطرتو دوست دارم

باهزار ویک ترفند شاخه گلی مصنوعی را درمیان گلهای شادابگلدانت پنهان کردم، و دردفتر خاطراتت نوشتم: دوستت دارم

سعی كن مثل خورشید اونقدر نورندی كه همه ازش استفاده كنن ولی كسی بهت نگاه نكنه

گاهی اوقات آرزومی کنم ایکاش تک پرنده عاشقی بودم که میان صدهاهزار پرنده بتوانم به قله بلند سرزمین هستی برسم وپرواز کنان نغمه سردهم که... من شیدای توام وعاشقانه دوستت دارم

اگه من و تودوتا برگ باشيم، هنگام خزان من زودتر ازتوميشكنم تازماني كه مي‌افتي درآغوشم بگيرمت

ترس ازعشق، ترس اززندگي است، آنان كه ازعشق ميگريزند، مردگاني بيش نيستند

اگه بعد از 120 سال رفتي اون دنياگفتن يكي حلالت نكردآخه سرپل صراط منتظرته اون منم كه به اين بهونه مي خوام يه بارديگه ببينمت

وقتي خاطره هاي آدم زيادميشه ديوار اتاقشون پرعكس ميشه اماهميشه دلتواسه اوني تنگ ميشه كه نميتوني عكسشوبه ديوار بزني

اگه عشق نباشه مولکول‌هاي اکسيژن وهيدرژن نمي‌تونن اينقدرمحکم همديگر روفشار بدن که اشک جفتشون دربياد

مشترک گرامی! اعتباردوستی شما رو به اتمام است. لطفا جهت شارژ مجدد یک بوس ارسال نمایید

آسمونوقسمت كردند: تكه اي براي بركه.تكه اي براي رود.تكه اي براي دريا, دلم راقسمت كردند: تكه اي براي تو. تكه اي براي تو. تكه اي براي تو

امشب به قصه دل من گوش ميكني فردا مرا چو قصه فراموش ميكني

عشق است كه به آدمی بال پرواز می دهد. عشق تو را ازاین زندگی واقعی وروزمره جدا می كند و به فضای جدیدی می برد كه پراز هیجان وامید است

بعضی ها گله دارند که چرا؟ گل سرخ خاردارد... دراین فکرم که چرا نمیگویند:عجب... این بوته خار٫ گل سرخ دارد

15. این کاربر از ahsanx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آدما برای هم مثل یه کتابن ، وقتی به آخر میرسن میرن سراغ یکی دیگه ، یادمون باشه برای همه تند تند ورق نخوریم

قسم به شراب که رنگ خون است ، قسم به خون که رنگ قلبه ، قسم به قلب که جایگاه توست دوستت دارم .

هرگز در قلب کسی رو قفل نکن وقتی کلیدش رو نداری .

به که گویم که تو منزلگه چشمان منی / به که گویم که تو گرمای دستان منی / گرچه پاییز نشد همدم و همسایه ی من / به که گویم که تو باران زمستان منی .

عاشق باش تا عاشقانه ببینی و نفس بکشی و زندگی کنی و عاشقانه در خاک آرام گیری ، فاصله ی عشق با هوس در یک قدمیست ، گام هایت را با عشق بردار نه با هوس عشق .

عشق یعنی همچو من شیدا شدن / عشق یعنی قطره ی در دریا شدن / عشق یعنی دیده بر در دوختن / عشق یعنی در فراغش سوختن .

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان از ارسال 1 اس ام اس تو هر پســت خودداري كنيـــد
    موفق باشيد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •