سري TX2 داراي نمايشگر 12 اينچي لمسي هستند و تنها نكته قابل توجهشون همينه. اكثرا داراي پردازنده دو هسته اي AMD با فركانس عملياتي 2.2 يا 2.3 هستند. گرافيكشون هم ati3200 است.
براي مطاله 12 اينچ خيلي كمه. حد اقل 14 بگير.
سري TX2 داراي نمايشگر 12 اينچي لمسي هستند و تنها نكته قابل توجهشون همينه. اكثرا داراي پردازنده دو هسته اي AMD با فركانس عملياتي 2.2 يا 2.3 هستند. گرافيكشون هم ati3200 است.
براي مطاله 12 اينچ خيلي كمه. حد اقل 14 بگير.
خیلی ممنون بابت پاسخ.
من منظورتون رو درست متوجه نشدم. بالاخره شما با این لپ تاپ ها موافقید و میگید که با نمایشگر بزرگترش رو بگیرم یا کلا میگید که یه نوع دیگه بگیدم که مثلا چه مدلی DV6 خوبه؟
در ضمن اگر لطف کنید به سوالای دیگه هم که نوشتم مخصوصا اینکه سرو صداش زیاده یا نه هم اگر میشه جواب بدید؟
یه لب تاب خوب حدود یه تومان برام معرفی کنید
سلام دوستان
اگه ميشه منو يه راهنمايي بكنيد چون بدجوري گير كردم ،بعد از كلي گشتن بالاخره يه مدل پيدا كردم برم بخرم مدل
hp-dv6-1205 اما نميدونم مودم داره يه نه چون برام مهمه راستي قيمت بدون گارانتي 900 تومن اگه ميشه راهنمايي كنيد اين مدل مودم داره يا نه و قيمتش چطوره .ممنون
در کل سری TX کیفیت صفحه نمایشش چندان هم خوب و بالا نیست و از طرفی 12 اینچ بیش از حد شاید کوچک باشد.
پردازنده های Amd چندان برای لپتاپ ها مناسب نیستن و بیش از intel تولید حرارت می کنن.
سری DV6 بسیار مناسب تر و بهتر خواهد بود
انتخاب نسبتا مناسبی هست اما بدون گارانتی هرگز نخرید.
الان این نوت بوک با گارانتی رایانه همراه با قیمت 990 تومان ارئه می شود و 90 تومان پول بیشتر ارزش داشتن گارانتی رو دارد.
تا اونجایی که می دونم مودم نداره اما اصلا مشکلی نیست.
یه مودم اکسترنال بسیار کوجک حدود 8 تومان هم قیمتش بیشتر نیست رو می تونید تهیه کنید.
SONY NW130
Intel T6500 2.1Ghz 2mb chache
RAM 4GB
Diplay 15.5 inch WXGA Xbrite
ATI 4570 2GB
HDD 320GB
DVD rW
قیمتش هم حدود 1050 هست.![]()
این لپ تاپ msi با این مشخصات چطوره ؟
msi gx 623
دنبال یه جواب کارشناسی و خوب هستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتش هم با گارانتی 400 روزه ماتریکس حدود 1300کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هارد 500
سی پی یو 2.5
رم 4
گرافیک 4670
Last edited by babialex; 18-10-2009 at 23:47.
خوب این که با این قیمت و کانفیگ از DV6-1225 هم بهتره . پس چرا کسی پیشنهاد خریدش نمیده؟
یعنی Msi ها چه مشکلی دارن؟
فکر کنم قینتش اشتباه گفتی
آخه قیمتش تو همین لینکی که خودت دادی:
نوشته 2700 یورو یعنی حود 4.5 میلیون خودمون!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)