تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 63 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 625

نام تاپيک: سریال دلنوازان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این قسمت اونجاش خنده دار بود

که رامین ساک سفر شکوه رو داشت می برد توماشین گفت: عجب اشتباهی کردیم ازدواج کردیم

من و داداشم و مامانم زدیم زیر خنده

2. این کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

ولی خیلی حال کردم با بهزاد وقتی عکس زنشو چسبونده بود به دارت.وقتی هم که کلید و موبایل رو از یلدا گرفت حس غرور بهم دست داد.خفن تر از همه وقتی بود که گفت من دارم میرم .برای شام قرمه سبزی درست کن. اونجا بود که اشک تو چشام حلقه زده بود.

4. 2 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Miss.Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایـــنجــا و هــیـچ کـجـــا

پيش فرض

چه جذبه ایی داره این بهزاد

ولی عجب دختر چش سفیدیه یلداااااا میگه منو کتک میزنه

(یاد طلاق دائی و زندائیم افتادم که زن دائیم هم همینو دروغ گفت)

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیگه واقعا حالـــم داره از یـــلدا بهم میخوره !
    زیاد حالت بهم نخوره!! چون چند شب دیگه میگن یلدا خوب بود و بهزاد فلان فلان شدس!!! آخر فیلمای اخیر با ژانر به اصطلاح اجتماعی و عاطفی تلویزیون ما همینه دیگه!! شخصیت منفیه داستان که خطاهای نابخشودنی کرده و همه از منفی بودنش مطلع هستند، یهو میاد میشه اولاد پیغمبر... و میشه شخصیت مثبت!!!
    البته مجبورن...چون اگه این کار رو نکنن هم به تلویزیون انگ مرد سالاری رو میزنن... نمونش تو سریال یوسف پیامبر، بابای سلحشور رو به خاطر دو زنه بودن پیامبر خدا در آوردند... خوبه کارگردان جواهری در قصر تو ایران نیست مگر نه تمامی زنای آشپزخانه و دربار که صیغه امپراتور بودن رو از شاه میگرفتند!!!

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نه، نه، به نظر من قرار نیست یلدا از بدیهاش مبرا بشه، دیگه حالا از چند فرسخی داد میزنه که چه مارمولکیه.
    قطعا سرنوشت خوبی در پایان داستان نداره، من که شخصا دلم میخواد بمیره (حالا به دست هر کی)
    این داستان اونقدرا هم ساده انگارانه نیست، حداقل از اون سریالایی که اسم بردی بهتر و پیچیده تر ساخته شده.

8. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه P30QUEEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    KurDiStaN

پيش فرض

شغل زن من ازدواجه!
    به به!!!
    چه شغل شریفی!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واسه مردا هم می تونه باشه,فیلم نقاب رو ببین!

درسته می خوان بگن اون چون چادریه همیشه ارامش داره و از همه مثبت تره
    پارسال ترانه مادری هم یه فرشته نجات داشت که اتفاقا همه جا چادر سرش بود
    حال من یکی که به هم میخوره از این مثبت بازی های الکی!!

11. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

khashi نکته دیگه اینکه مهتاب چادریه ولی مادر و خواهرش نیستن، از لحاظ رفتاری هم که خیلی آرومه (و شایدم موذی) در حالی که مادر و خواهرش بیشتر اوقات با رفتاراشون و حرفاشون، افکار و ذهنیاتوشونو بروز میدن؛ کلا مهتاب بیش از حد عجیبه ، هر چی اتفاق پیش اومده براش سهمگینتر باشه، نرمی بیشتری به خرج میده،
    شخصا از شخصیت مهتاب خوشم نمیاد، (حالا به ریخت و قیافه و پوشش اون کاری ندارم)...
    یه جورایی غیر واقعی و به شدت آرمانیه...
    البته به نظر من نویسنده ها و کارگردان ها ها یه جورایی مجبورن از همچین کارکتر هایی در متن و فیلم استفاده کنند تا فیلم حاوی پیام های مثبت باشه که این میتونه یه نقطه ضعف باشه واسه اونا... چون موضوع فیلمی جذابه که هر بیننده پیام های مفید و مثبت اون فیلم رو خودش کشف کنه نه اینکه شخصیت های اون فیلم بیان علنا اون پیام ها رو بگن و به بیننده القاش کنن...

13. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بازیگر نقش مهتاب در سریال دلنوازان در نمایشگاه مطبوعات

«سمانه پاكدل» بازیگر «دلنوازان» گفت: هنوز فیلمنامه 10 قسمت از این سریال تلویزیونی نوشته نشده است.
    سمانه پاكدل، بازیگر نقش «مهتاب» دردر حاشیه بازدید از نمایشگاه مطبوعات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، گفت: حضور در مجموعه تلویزیونی «دلنوازان» اولین حضور جدی من در عرصه تصویر است و تا پیش از آن فقط در تئاتر كار كرده بودم.

وی افزود: آقای سهیلی زاده پس از گرفتن تست برای حضور در این سریال از من دعوت كردند و تا به حال هرچه هم در عرصه بازیگری فراگرفته‌ام، به كمك، مدد و همكاری ایشان بوده است.
    وی درباره نقشش در این مجموعه تلویزیونی نیز اظهار داشت: مهتاب دختری تحصیلكرده و منطقی است كه از روی احساس تصمیم نمی‌گیرد و كارهایی كه انجام می‌دهد كاملا طبیعی است؛ چون هیجان كاذب ندارد.

پاكدل با بیان اینكه ما تا پایان آبان ماه درگیر تصویربرداری این سریال هستیم، ادامه داد: اگر تلاش و همدلی بازیگران و كمك‌های كارگردان اثر نبود، این كار با این میزان بالای موفقیت روبرو نمی‌شد و این قدر مخاطبان را به خود جذب نمی‌كرد.

وی درباره سایر كارهای بعدی كه در آنها حضور خواهد داشت نیز گفت: تا به حال چند پیشنهاد داشته‌ام كه مشغول بررسی آنها هستم؛ چون دوست ندارم كاری را بدون دقت و تامل انتخاب كنم؛ به دلیل اینكه فكر می‌كنم بر كل كارهایی كه ارائه خواهم كرد، تاثیر می‌گذارد و فعلا اول راه هستم و دوست دارم كارنامه درخشانی از خود به جای بگذارم.

سمانه پاكدل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها با بیان این مطلب، در مورد بهزاد بازیگر سریال دلنوازان افزود: بهزاد به دلیل عجله و نادانی در انتخاب پشیمان شده و سرش به سنگ می‌خورد.

وی همچنین در رابطه با سریال دلنوازان بیان كرد: هنوز فیلمنامه 10 قسمت از این سریال نوشته نشده است.

بازیگر سریال دلنوازان با اشاره به این كه موفقیت و محبوبیت در سینمای ایران را هدف خود قرار داده، در مورد الگوی بازیگری خود گفت: الگوی بازیگری من فاطمه معتمد‌آریا است زیرا او را بازیگری توانا در عرصه بازیگری می‌دانم.

آخر فروم باز Rahe Kavir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تواغوش يار

پيش فرض

بااينكه ديدم يلدا تودادگاه دروغ گفت واين حركات رو كرد
    اماوقتي بهزاد اونطوري باهاش حرف ميزد دلم براش ميسوخت
    يه چهره مظلومي داره ادم دلش ميسوزه:دي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •