دوست من در ابتدا باید بگم واسه نقل قول پست کسی از دستور نقل قول استفاده فرمایید نه اینکه عین مطلب رو کپی فرمایید!
.gif)
عزیز من در همه گوشی ها این نرم افزار آماده نصب شده بدون این نرم افزار گوشی معنی نداره و اصلا این جور گوشی ای در بازار وجود نداره وبفروش نمی رسه بدون فریم ویر!
اینو که شنیدی رئی صفحه نمایش موقع اومدن مسیج چیزی دیده نمیشه این محاله و بر فرض محال اگه اینطور هم باشه بتازگی فریم ویر جدید 20 اومده واسه ایکس 6 که کلا همه چی حل شده گرچه بازم میگم این فرمودتون محاله امکان داره گوشی دوستتون خراب بوده!
5800 حرکت به عقبه!
.gif)
اصلا
ویواز دوربین عکاسی و بخصوص فیلمبرداری قوی ای داره اونم HD و صفحه نمایشش خازنی نیست مقاومتی یا همون مدادیه! که باید فشار بدی. ال سی دی ایکس 6 یه چیز دیگس. من اصلا ویواز نمی گیرم (بدین معنی نیست که گوشی بدیه ها) من عاشق ایکس 6 شدم
مهمترین ایراد ایکس 6 ناخوانی صفحه زیر نور مستقیم آفتاب و یکم کندبودنش تو گالریه والسلام
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
یه چیزی حول و حوش 150 تومن
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
در رابطه به این موضوع چیزی اصلا نشنیدم مگه بشقاب ماهوارس که باید حتما بیرونو ببینه! اصلا معقول و منطقی نیست
--------------------------------------------------------------------------
ممنون واسه راهنمایی شما ولی با آپدیت جدید امکان داره سرعتش کمی بیشتر بشه می دونم باید سی پی یوش بالا باشه و شما مگه این گوشی رو ندارین دوستان هر کی این گوشی را داره در مورد اس ام اس اومدنش بگه چجوره و مرورگر و رفتن تو اینترنت میگن خوب کار نمیده
من یه گوشی میخوام صداش خوب باشه و صفحه نمایش ال سی دیش بزرگ باشه و دوربین 5 و لمسی
تو سایت جی اس ام زده قیمت 16 گیگ 310 هزار درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.gif)