خوب البته این پردازنده FX-60 OCed از AMD که قیمتی قریب 1000 دلار داره رو پشت سر گذاشته
دوستان ناراحت نشن اما بحثهای اینچنینی که یک طرف رو بطور مطلق رد یا تائید کنن مربوط به بچه های با گروه الفه!
خوب البته این پردازنده FX-60 OCed از AMD که قیمتی قریب 1000 دلار داره رو پشت سر گذاشته
دوستان ناراحت نشن اما بحثهای اینچنینی که یک طرف رو بطور مطلق رد یا تائید کنن مربوط به بچه های با گروه الفه!
Last edited by m654; 10-06-2006 at 08:21.
دوست عزيز m654 لطفا به بنچ مارك هاي زير دقت كن :
لطفا دقت كن - من برات آدرس سايت هايي رو بچه هاي گروه الف ميبينن نوشتم .
شما هم يه نگاه بنداز .
موفق باشي .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اين تاپيك را من زدم عزيزم من والا بلا نمي خواستم نه دعوا بشه نه بحثي بشه قرار بود فقط كسي بگه از كدوم مارك
بهتره و به نتيجه هم رسيد در نظر سنجي (اگه اي بي ام ) نپره وسط . ضمنا عضو شدنت را توي اين سايت و انجمن تبريك
مي گم. و مطلبي هم داري كه مي گي اين بهتره توي تاپيك مقالات بگذار خوش حال مي شم.
m654 دوستت دارم یه عالمه![]()
کاملا با حرفات موافقم
من از اول این تاپیک دارم همین حرفارو میزنم
ودقیقا هم مثل تو دارم جواب های مسخره میشنوم
علتش هم اینه که بچه های ما تو شهرستان ها اینتل کم می فرستند![]()
مطمئن باش که اگه ما ای ام دی کمتر به شهرستان بفرستیم همشون نظرشون عوض میشه![]()
![]()
![]()
![]()
عزیزم اینجا اینقدر طرفدار متعصب ای ام دی زیاده که فقط من بینشون ازاینتل حرف میزنم![]()
:blus:
یک نمونه از جواب هارو هم که دیدی![]()
![]()
وديگه حرف نكن يعني چينوشته شده توسط Shahryar_NEO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه قرار باشه حرف نزنم بايد يكي به جايه من باشه كه جلوي توهم شما AMD پرست هارو بگیره !!!![]()
اینم یه نمونه توهمآقا اين تاپيك را من زدم عزيزم و به نتيجه هم رسيد
آخه عزیز من اگه به نتیجه رسیده پس چرا باز توش پست میزارید
عزیز شهرستانی عنوان تاپیک رو به ای ام دی بهترین است تغییر بده و الکی
مردم رو الاف نکن![]()
![]()
![]()
![]()
جنابعالی تنها با من مشکل نداری بلکه تو اینجا با هرکی که حرف از اینتل بزنه مشکل داری![]()
![]()
![]()
و در آخر :
هنوز از بین همه پروفسور های ای ام دی پرست کسی باسواد پیدا نشده جواب پست هایه منو بده؟!!!!!![]()
اون آقا ایمان که تو توهم به ما میگفت لیسانس سخت افزار دارهپس کجا هستش؟!!!!!!!
![]()
هنوز معنی سوال رو نفهمیده؟!!!!![]()
![]()
بقیه پرو فسور ها هم همین طور![]()
![]()
![]()
Ibm جان تند داري مي ري .
جواب هاي مسخره يعني چي ؟
من خودم به شخصه طرفدار خاص هيچ كدوم نيستم و اين رو هم مي دونم كه هر كدوم در يه حالتي برتري دارن .
اما دليل نميشه كه شما كل بچه هاي اينجا رو پروفسور بدوني !! ( البته با حالات كنايه )
كسي منكر دانش شما نيست .
اما اگر برخوردتون مناسب بود حتما جواب مي دادن .
موفق باشي .
در ضمن اصلا دوست ندارم بحث ما به كل كل كشيده بشه .
خواهشا همون در ضمينه اينتل صحبت كن بنده هم اگر پاسخي داشتم به شما مي دم
در غير اينصورت پذيراي حرف منطقي و درست شما خواهم بود
Last edited by Gabana; 11-06-2006 at 01:23.
دوست عزيز اگه در اثبات حرفتون مرجع يا مقاله اي ارايه كنيد ممنون ميشم.نوشته شده توسط m654
امير و علي عزيز دوستان سعي كنيد جوابش را نديد چون يا من مي گم تاپيك پاك بشه و يا ايشون را به يك روانپزشك
معرفي مي كنم و راستي اي بي ام عزيز چرا هميشه مي گي نمي خواستم اين پست را بگذارم . پس چرا هميشه
مي گذاري؟؟؟آقا نظرات من را ول كنيد من نه هيچي مي دونم نه هم ادعايي دارم من بسيار هم
خودخواه و بي شعورم و طرفداري مي كنم و من هم بسيار شرمندم . ولي اين 62 نفر را چي مي گين. شما مي گين
اينتل من مي گم اي ام دي . من كه پول نمي گيرم پس دليلي نداره طرفدار اون باشم حتما يك چيزي بوده كه 62
نفر به اون راي دادن و ضمنا مگه توي انتخابات رئيس جمهوري كسي اومد دليل بياره مردم رفتن راي دادن و خود به خود
نظر بيشتر مردم ميشه . پس نظر من و تو هر چي مي خواد باشه مهم اينكه اكثريت طرفدار اي ام دي بودن.
و دوستان براي با ر صدم مي گم اگه مطلبي داري كه مي گي يكي از دو شركت در كل و نه در مدل برتري دارن در
تاپيك مقالات سي پي يو بگذاريد
Last edited by Shahryar_NEO; 11-06-2006 at 14:59.
به نظر من و خیلی های دیگه اینتل بهتره میدونین چرا؟؟
اصلا بزارین یک چیز جالب بگم چرا amd واسه خودش چیپست نمیزنه و شرکت های دیگه مثل nVidia باید واسش چیپست تولید کنن؟؟ چرا بورد های Amd تا مدت ها داغ به دل کاربرانشون گذاشتن تا بتونن از PCI Express و یا حتی S-ATA بهرهمند باشن؟؟ پس بازم به مرام شرکت های دیگه که اینقدر به Amd حال میدن و مشتری براش جور میکنن!! چرا اینتل میتونه از چیپ های کارت گرافیک برای نوت بوک ها تا چیپ مادربورد و کنترل کننده IDE و هزار محصول دیگه رو به تنهایی تولید کنه؟؟ چرا اینتل سودآوریش بیشتر از AMD هست؟؟
خوب این سوال ها پاسخشون به یک چیز منتهی میشه و اون برتری بی چون و چرای اینتل.
اگر هم یک وقت به فکرتون زد که amd بهتره سوال های بالا جوابشه!!!!!
اگر هم میبینین که فعلا چندتا از cpu های amd بهتر از اینتل دلیل بر این نیست که amd بهتره به این میگن سطحی نگری!!! اینتل میدونه که کاربران کامپیوتری الان احتیاجی به خرید یک AMD Athlon 4800+ X2 ندارن مگر تعداد کمی پس اینتل وقت داره تا سر فرصت محصولات بی رقیب خودش رو به بازار بده و این مغز اقتصادی اینتله!!!
خیلی ها اومدن و گفتن که AMD بهتر ولی بعدن پشیمون شدن
زمانی که CPU های p4 اینتل به بازار اومد داغ به دلamd موند چرا؟؟ چون CPU های اینتل اینقدر تکنولوژی های جدید داشتن که amd موند کدومشون رو تقلید کنه و تو سری athlon XP بچپونه!!!! تا همین چند وقت پیش که تمام p4 ها از باس 800 استفاده میکردن حتی 64 bit های amd از همون bus 400 استفاده میکردن و تازه تکنولوژی hyper transport رو cpu هاش نصب کرد که fsb شون بالا بره!!!
این فقط قسمتی از برتری های اینتل نسبت به amd پس بهتره که تو عقاید خودتون غیر از حرف و حرف وحرف یه تیکه منطق هم بذارین!!!!!!!
(قصد توهین به کسی رو نداشتم اگر کسی دلخور شد شرمنده)
عزيزم بازم هب تو كه منطقي بحث مي كني !نوشته شده توسط vampire_viper
![]()
جواب سوالات شما :1- چه دليلي داره خودش توليد كنه براي ما فرقي داره 2- وقتش را شركت روي كارهاي ديگه
مي گذاره 3- كسي حاضر نبوده براي ابنتل حتما چيپ بزنه كه خودش توليد مي كنه و گر نه مگه مغر خر خورده
جواب 2 : اگه درست بگم اينتل با lga ها pci-e را داد با اينكه اي ام دي خيلي وقته كه با سمپرون ها و آتلون ها داره.
جواب 3: به نظر تو شركت نويديا به خاطر مرامشه كه براش مي زنه با عقل جور در ميادآخه عزيزم
حتما براي نويديا مي ارزه يا از نظر مالي و هم از نظر رابطه اي كه براش بزنه .
و من حتما مقالات مختلف درياره ي سي پي يو هاي معمولي ميگذارم .![]()
آقا م نهيچ پدر كشتگي با هيچ ماركي ندارم و قبلا اينتل داشتم والان اي ام دي اي ام دي براي من بهتر بوده.
و يك سوال را هم تو جواب بده:
عزيزم كي زود تر 64 بيتي را داشت و رايج كرد؟
Viper جان سلام
ممنون از پاسخت خيلي عالي بود .
بله شما درست مي فرماييد . اينتل اين توانايي رو داره كه چيپست بزنه ولي AMD يا نداره يا فعلا قصد نداره كه بزنه .
همانطور كه مي دونيد Nvidia هم براي اينتل و هم براي AMD چيپست ميزنه .
اما اين به قول خودتون دليل منطقي براي برتري نيست دوست عزيز .
چراكه ميشه خيلي راحت مثال هاي ديگري آورد و گفت كه فلان شركت در اين زمينه تخصص داره و مي تونه اين كار رو بكنه .
براي مثال چرا دل از پردازنده هاي ديگر شركت ها استفاده مي كنه ؟
چرا دل كه بزرگتري مشتري پردازنده هاي سرور اينتل هست حالا روي آورده به استفاده از پردازنده هاي اوپترون ؟
آيا خود دل نميتونه پردازنده بزنه ؟
فكر كنم قبول مي كنيد كه اينطوري مثال آوردن اصلا دال بر برتري نيست .
----------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد اينكه گفتيد پنتيوم 4 خيلي بهتر بود از AMD خوب بله شايد در ابتدا برتر بود .
اين در واقع خاصيت هر شركتي هست كه با محصول جديدش بازار رو تحت تاثير قرار بده .
اگه قرار بود پنتيوم 4 برتري مداشته باشه كه اصلا بيرون نمي دادنش .
در ضمن مثل همين قضيه زماني بود كه AMD پردازنده هاي Athlon XP رو داد و اينتل از سرعت اين پردازنده هاي متعجب شد .
يا همين الان مگر اينتل قرار نيست Conroe رو بده كه همين الانش همه تو كفش هستن ؟
-------------------------
پس مي بينيد كه در هر دوره با ارايه يك محصول جديد برتري با يك شركت بوده.
اما اصل قضيه برتري اينتل يا AMD در پردازنده هاي هم دوره و هم رده و حال حاضر هست .
اگه اينتل داره Conroe رو ميده AMD هم K8L رو ميده .
پي مقايسه رو با دليل و استناد به مدارك انجام بديد
موفق و مويد باشيد .
Last edited by Gabana; 11-06-2006 at 15:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)