تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 114 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

اقایون اونجا که سوار پرنده میشه و او اژدها درگیر میشه بعد می افته پایین یه مقدار جلوتر از اون قسمت میرسه به یه جا که بهش او اسلحه رو میده که وقتی میندازیش برمیگرده پشت اما
    من رسیدم به یه قسمتی از بازی که جلوم مواد مذاب هست و 2 تا چراغ ماننند رو دو طرف دیوار هست نمی دونم چیکار کنم کمک کنید
    اولش که میرسم میگه باید با اون اسحه ناستفاده کنی ولی میدونم چیکار کنم میگه نشونه بگیر بعد با قلتک موس یکاری کن ولی هرچی میزنم به اون 2 تا چچراغ هیچی نمیشه
    Last edited by mInI_ClockEr; 04-10-2010 at 22:45.

2. این کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اقایون اونجا که سوار پرنده میشه و او اژدها درگیر میشه بعد می افته پایین یه مقدار جلوتر از اون قسمت میرسه به یه جا که بهش او اسلحه رو میده که وقتی میندازیش برمیگرده پشت اما
    من رسیدم به یه قسمتی از بازی که جلوم مواد مذاب هست و 2 تا چراغ ماننند رو دو طرف دیوار هست نمی دونم چیکار کنم کمک کنید
    اولش که میرسم میگه باید با اون اسحه ناستفاده کنی ولی میدونم چیکار کنم میگه نشونه بگیر بعد با قلتک موس یکاری کن ولی هرچی میزنم به اون 2 تا چچراغ هیچی نمیشه
    از شانست من دقیقا اونجا هستم
    هیچی شما باید ضمن فشار دادن Q کلید shift رو بزنی تا مسیر حرکت بومرنگ(اسمش رو نمیدونم)از روی مشعل مشخص کنی بعدش اون بمبها( لز قضا اسم اونها رو هم نمیدونم)رو نشونه بگیر و X رو بزن
    Last edited by mehdy.z; 04-10-2010 at 22:57.

4. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

دوستان اینجارو باید چیکار کنم:
    هرچی فسفر سوزوندم نشد که نشد!

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اینجارو باید چیکار کنم:
    هرچی فسفر سوزوندم نشد که نشد!
    دوست عزیز شما باید ببینی کدام یک از سکوها با استفاده از وزنه بالاتر میره...بعدش که متوجه شدی دوباره وزنه را جاشو عوض کن تا سکویی که از همه بالاتر رفته کمی بیاد پایینتر.طوری که وقتی دوباره وزنه رو گذاشتی رو سکو 2باره و وقتی داشت میرفت بالا بپری لبه بالایی سکو رو بگیری که بتونی بری رو سقفش....همین_________________الان گرفتی چی شد؟!اگر گرفتی واسه خودم یه بار دیگه توضیح بده چون خودم نفهمیدم چی گفتم!

7. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    من اين باس بازي رو چجوري بگشم يه اتك ميده نصف hp ميره
      محتوای مخفی: عكس باس 
    خب هیولا شو بزن بترکونش دیگه

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

دوست عزیز شما باید ببینی کدام یک از سکوها با استفاده از وزنه بالاتر میره...بعدش که متوجه شدی دوباره وزنه را جاشو عوض کن تا سکویی که از همه بالاتر رفته کمی بیاد پایینتر.طوری که وقتی دوباره وزنه رو گذاشتی رو سکو 2باره و وقتی داشت میرفت بالا بپری لبه بالایی سکو رو بگیری که بتونی بری رو سقفش....همین_________________الان گرفتی چی شد؟!اگر گرفتی واسه خودم یه بار دیگه توضیح بده چون خودم نفهمیدم چی گفتم!
    خداییش نفهمیدم چی گفتی!
    خیلی قاطی پاتی توضیح دادی!

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خداییش نفهمیدم چی گفتی!
    خیلی قاطی پاتی توضیح دادی!
    داداش برو تو این سایت همه چیزو گفته....قدم به قدم:
    http://guides.ign.com/guides/818226/page_45.html

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

از شانست من دقیقا اونجا هستم
    هیچی شما باید ضمن فشار دادن Q کلید shift رو بزنی تا مسیر حرکت بومرنگ(اسمش رو نمیدونم)از روی مشعل مشخص کنی بعدش اون بمبها( لز قضا اسم اونها رو هم نمیدونم)رو نشونه بگیر و X رو بزن
    سلام همگی دوستان...
    منم یکم جلوتر هستم جایی که باید 3تا شمشیر پیداکنی و بزاری داخل دست مجسمه فرشته هااا یکیشونو که گرفتم اون قدرت پرتاب تیغ بهم داده و حالا میام یکجای که یک پل هستش و جلوش هم یک راهی هست که مواد مذاب جلوشو گرفته ما باید راهو بازکنیم و سمت راست ازین سنگ هایی هست که باید بمب روش بکاری و نشونه بگیری و بزنی بترکه حالا من هرچندتا بمب هرجاش میزارم نمیترکه...
    هرکس از دوستان میدونه ممنون میشم کمک کنه

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام همگی دوستان...
    منم یکم جلوتر هستم جایی که باید 3تا شمشیر پیداکنی و بزاری داخل دست مجسمه فرشته هااا یکیشونو که گرفتم اون قدرت پرتاب تیغ بهم داده و حالا میام یکجای که یک پل هستش و جلوش هم یک راهی هست که مواد مذاب جلوشو گرفته ما باید راهو بازکنیم و سمت راست ازین سنگ هایی هست که باید بمب روش بکاری و نشونه بگیری و بزنی بترکه حالا من هرچندتا بمب هرجاش میزارم نمیترکه...
    هرکس از دوستان میدونه ممنون میشم کمک کنه
    دوستان تصدیق بفرمایید که معما های بازی کاملا منطقی و حساب شده اند حداقل منکه وقتی بازی رو تموم کردم اگه جایی گیر میافتادم یه ذره جستجو و دقت در محیط بازی کافی بود که بشه راه حلو فهمید
    شما باید چند تا بمب خاموش(حداقل 2-3 تا) ردیفی از بمب فعال به سمت سنگ قرمز رو دیوار بچسبونی و بعدش با crossblade اول مشعل و بعد بمب رو هدف بگیری تا به ترتیب بترکند و راه باز شه
    Last edited by The Rover; 05-10-2010 at 11:27.

14. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان تصدیق بفرمایید که معما های بازی کاملا منطقی و حساب شده اند حداقل منکه وقتی بازی رو تموم کردم اگه جایی گیر میافتادم یه ذره جستجو و دقت در محیط بازی کافی بود که بشه راه حلو فهمید
    شما باید چند تا بمب خاموش(حداقل 2-3 تا) ردیفی از بمب فعال به سمت سنگ قرمز رو دیوار بچسبونی و بعدش با crossblade اول مشعل و بعد بمب رو هدف بگیری تا به ترتیب بترکند و راه باز شه
    دقیقا خیلی قشنگ ساختن این قسمتو البته قبلا یاد داده بود یکم عقبتر بااستفاده از همینکار اون یکی سنگو منفجر کرده بودم ولی بی دقتی من بود ممنون عزیزم
    این از عوارض بازی نکردن به مدت طولانی هستش...
    Last edited by rezadevilmaycry; 05-10-2010 at 13:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •