قبلا هم گفتم حتی اگه سهمیه نگیریم که نگرفتیم کنار گذاشتن ولاسکو و اینها اصلا معنی نداره من اون برنامه رو ندیدم ولی بالاخره اقایون کارخانه معدنی و ... هم سرمربی تیم ملی بودن و بازی هاشون رو هنوز یادمه!!ولاسکو اومد تیم روند خیلی خوبی داشت قهرمانی ملت های آسیا عملکرد فوق العاده تو جام جهانی و عملکرد قابل قبول در انتخابی المپیک + یه خوبی دیگه بازیکن سالاری خیلی کم شده تو تیم ملی والیبال !من خودم خیلی بازی حسینی رو دوست دارم اما که چی؟تشخیص مربی این بود که برای این مسابقات آماده نیست یا نمیتونه باشه بازارگرد همینطور تو هر دوره از مسابقات هم یک تعداد بازیکن جوون و خوب شناسایی کرده و به تیم ملی اضافی کرده (غفور فیاضی قائمی)قرار نیست همه همیشه بازی کنن!اینا همش بهونست مرد بودین قبل از مسابقات اون موقع که تیم ملی لیستش اعلام شد میگفتین اره اینا نیستن پس تیم قطعا نتیجه نمیگیره!بعد از باخت مامان بزرگ منم میتونه کارشناس بشه
بعد این آقایون کارشناس نما(همونایی که بعد برد 3-2 جلوی چین گفتن ما 50% صعود کردیم آفرین ولاسکو به به چه چه) نیان بگن آره ولاسکو باید برکنار بشه!!! ببینید این دست ما نیست که سهمیه آسیا برای المپیک مثل سهم ایران از اینترنته!اتفاق پیش میاد باخت به استرالیا یک اتفاق بود البته شانس و غرور همه دلیلش نبود دلیل فنی میتونه داشته باشه ضعف بازیکنها تو اون روز میتونه باشه و ... اما الان ولاسکو رو کوبوندن چه فایده ای داره؟!واقعا پیشرفتی که تیم ملی بعد از حضور ولاسکو داشته مثلا رو ضعفهای قدیمیمون(دریافت اول و سرویس و شخصیت تیمی یا مثلا بازی های 5 ست ولاسکو!) نمیبینید!؟این سرمربی نعمتیه برای والیبال ما باید حفظش کنیم باید خودمون رو آنالیز کنیم امکانات والیبال رو بیشتر کنیم جوون های بیشتری مثل قائمی و فیاضی و غفور معرفی کنیم از تیمهای پایه بازی های بیشتری داشته باشیم نمی دونم روند کار چطوریه ولی شاید بتونیم دوباره برای انتخابی لیگ جهانی بعدی شرکت کنیم با یک باخت در یک تورنومنت که نمیان روند خوب یک رشته رو متوقف کنن!الان ژاپن تو لیگ جهانی هست پای ثابت همه مسابقات جهانی و انتخابی هست چون اکثرش تو ژاپنه این همه سرمایه و پول برای والیبال خرج کرده حالا چون سهمیه المپیک نگرفته یا سوم و چهارم شده بیان سرمربی رو عوض کنن و تیم رو بترکونن؟!یکم زود توقع دوستان بالا میره!تیمی که تا چند سال پیش تو آرزوی بردن کره و ژاپن و چین بود الان دیگه اگه با اختلاف نبرشون با اختلاف هم نمیبازه و جلوی تیمهایی مثل صربستان و آرژانتین و لهستان با قدرت بازی می کنه!ولاسکو بره دیگه والیبال آباد میشه همه چی عالی میشه دیگه؟!این بحث ها جایی نداره ...
اما همه اینها به کنار به من عنوان یک تماشاگر میگم بازی تداراکتی کم و بازی دوستانه با تیمهای مقابل (چه استرالیا چه صربستان چه چین که کنسل شد) نمیتونست خیلی مثبت باشه(که اینم ربطی به کادر فنی نداره زیاد!) دادن انگیزه به بازیکنها که بعد از چند برد بی انگیزه و بی خیال و مغرور نشن (چیزی که تو جام جهانی هم به نحوی شاهدش بودیم مقابل چین) و ثبات در عملکرد خیلی موثره ما تقریبا همه تلاشمون رو کردیم برای گرفتن سهمیه یه سری ایرادها برطرف بشن میتونیم در آینده موفق باشیم !
كارخانه با يادآوري موفقيتهاي واليبال در سالهاي اخير، گفت: نبايد فكر كنيم كه فاجعه رخ داده است. به هر حال مسابقه ورزشي برد و باخت دارد. ما نسبت به سالهاي گذشته پيشرفت زيادي كردهايم. شايد در دورههاي قبلي حتي اميد و نيم نگاهي هم به كسب سهميه نداشتيم، اما در طول يك دهه اخير نسبت به تيمهاي ژاپن، كره جنوبي، چين و حتي استراليا رشد بهتري داشتهايم و بايد از همين امروز براي آينده و المپيك بعد تلاش كنيم. اگر امروز گمان كنيم كه فاجعه شده و زانوي غم بغل بگيريم، زمان را براي كسب موفقيتهاي بعدي از دست ميدهيم .