تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 30 اولاول ... 1824252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 291

نام تاپيک: کدام بازی یا بازی ها باب میل و سلیقه شما نیست و راضیتان نکرد؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان البته من اول بگم که می خواستم بگم گیمرهای آماتور اشتباه شدی است اون کلمه! : دی
    ولی یک سوال:فکر می کنی چند درصد گیمرها زبان شنیداری و درک مطلب یا همون ترجمه جملات انگلیسیشون 50درصد به بالا هست؟!باور کن خیلی ها بازی رو فقط به چشم سر گرمی و تفریحی دنبال می کنن نه اینکه برن تو داستان و موضوع بازی...
    اینو اگر خواستی ثابت می کنم..راهشم فقط یک نظرسنجیه!
    خیلی باحالی جدا کلاسیک با آماتور خیلی فرق داره!
    مسئله پستت همین بود. اگه منظورت آماتور بود که هیچی درسته
    چون گیمر های کلاسیک معمولا این سبکو خیلی دوس دارن و خود این سبک توی پی سی مخصوصا یه سبک خیلی کلاسیک محسوب میشه
    در مورد سوالت درسته درصد کمی به این صورت هستن
    ولی خیلی ها اصلا نمی دونن rpg چی هست. خیلی از بازی های که فکرشو نمی کنید یکمی از مولفه های rpg رو دارن حتی بازی هایی شوتر!
    قبول دارم crpg رو هر کسی دوس نداره چون سبک خاصیه و باید باهاش زندگی کرد ولی گیمرهای حرفه ای معمولا اکشن rpg رو دوس دارن
    نمونه اش همین نوید که از مس افکت 2 و فیبل 3 رو بازی کرده و خیلی هم از اونا لذت برده : دی
    این دو تا و بازی های شبیه اونا اکشن rpg حساب میشن و crpg نیستن و معمولا هم حتما به زبان خیلی قوی نیاز ندارن....
    ولی یه چیزی برای من جالبه که بعضی ها فسلفه بازی رو فقط بکش برو جلو جر بده و از این چیزا می دونن! : دی
    بازی خیلی فراتر از این حرفا می تونه باشه. این بستگی به سطح گیمر هم داره...
    در مورد بازی هایی که بدت میاد حرفی ندارم این روزا چیزی به نام نظر شخصی مُد شده گرگینه جان : دی

اما

Resident Evil 5
    Dante's Inferno
    Devil may cry 4
    Prototype
    Saint's Row 2

با قرمز شده ها حال کردم اما اون 2 تا نه ! RE5 که فاجعه بود اون یکی هم خیلی رو اعصاب بود
    اتفاقا منم در مورد اون پست یه سوال برام پیش میاد
    علیرضا جان از تو که از طرفداران RE هستی این بعیده
    RE5 درسته از نظر گرافیک و جلوه های ویژه و این جور چیزا خیلی عالی بود ولی به نظر خودت برای طرفداران RE این راضی کننده بود؟!
    خیلی از مولفه های RE کلاسیک رو این بازی نداشت و برای طرفداران اون کمی نا امید کننده بود
    RE4 در حد 9.5 بود ولی RE5 در حد 8.5. خود این یعنی شکست...
    فرض بگیرید بازی های بزرگ سال دیگه مثل گیرز 3 یا آنچارتد 3 مثلا میانگین امتیازشون در حد 8.5 بشه اونم یعنی شکست چون از این بازی ها انتظارات خیلی زیاده

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خیلی باحالی جدا کلاسیک با آماتور خیلی فرق داره!
    مسئله پستت همین بود. اگه منظورت آماتور بود که هیچی درسته
    چون گیمر های کلاسیک معمولا این سبکو خیلی دوس دارن و خود این سبک توی پی سی مخصوصا یه سبک خیلی کلاسیک محسوب میشه
    در مورد سوالت درسته درصد کمی به این صورت هستن
    ولی خیلی ها اصلا نمی دونن rpg چی هست. خیلی از بازی های که فکرشو نمی کنید یکمی از مولفه های rpg رو دارن حتی بازی هایی شوتر!
    قبول دارم crpg رو هر کسی دوس نداره چون سبک خاصیه و باید باهاش زندگی کرد ولی گیمرهای حرفه ای معمولا اکشن rpg رو دوس دارن
    نمونه اش همین نوید که از مس افکت 2 و فیبل 3 رو بازی کرده و خیلی هم از اونا لذت برده : دی
    این دو تا و بازی های شبیه اونا اکشن rpg حساب میشن و crpg نیستن و معمولا هم حتما به زبان خیلی قوی نیاز ندارن....
    ولی یه چیزی برای من جالبه که بعضی ها فسلفه بازی رو فقط بکش برو جلو جر بده و از این چیزا می دونن! : دی
    بازی خیلی فراتر از این حرفا می تونه باشه. این بستگی به سطح گیمر هم داره...

RE5 درسته از نظر گرافیک و جلوه های ویژه و این جور چیزا خیلی عالی بود ولی به نظر خودت برای طرفداران RE این راضی کننده بود؟!
    خیلی از مولفه های RE کلاسیک رو این بازی نداشت و برای طرفداران اون کمی نا امید کننده بود
    فرض بگیرید بازی های بزرگ سال دیگه مثل گیرز 3 یا آنچارتد 3 مثلا میانگین امتیازشون در حد 8.5 بشه اونم یعنی شکست چون از این بازی ها انتظارات خیلی زیاده
    وحيد يعني مس افكت 2 به زبان قوي نيز نداره ؟!!!

هيچ بازي مطمئن باش ديگه تو اين زمان فقط بكش و برو جلوي خالي نست .. :دي
    كلا بازي هاي rpg به زبان قوي نياز دارند . درسته يه نفر كه زبانش خيلي هم خوب نباشه ميتونه بازي كنه ولي نميتونه درست از بازيش لذت ببره .. مثلا حتي يكدفعه كه ميخواد ديالوگ كاراكترش رو انتخاب كنه شايد نفهمه چه گزينه هايي داره .. براي همين شانسي مثلا انتخاب كنه ... بعد كل داستان ديگه براش تغيير كنه .. :دي
    همين مثال هايي هم كه زدي به زبان نياز دارند .. البته بگم كه اين به اصطلاح مشكلي كه ما داريم بهش اشاره ميكنيم فقط در كشور ما مشكل ميشه گفت بهش .. يعني خيلي حتي از مردم دنيا اصلا مشكي با اين موضوع ندارن :دي پس بهتره زبانمون رو تقويت كنيم :دي

قسمت دوم حرف هات : :دي
    اولا عليرضا جان نظر شخصي رو گفت :دي
    دوما اين نمره كه تو ميگي هم اشتباهه ..
    مثلا يكي از سري بازي هاي زلدا كه حدود 7 - 8 سال پيش عرضه شده تو گيم رنكينگ الان جزو بازي هاي اول محسوب ميشه از نظر اورال ... ولي مثلا نسخ ههاي بعدش كه از نانچژوك و حسگر نينتندو استفاده ميشد كرد .. امتيازات پايين تري گرفتن ولي بازي هاش خيلي بهتر بودن و هوادارا بيشتر خوششون اومده .. نمره بيشتر به سطح بازي توي زمان عرضه ي خودش بر ميگرده ... و نميشه بازي هاي چند سال رو با هم مقايسه كرد .. به جز مواردي :دي

بعدم وحيد خيلي نرو تو گيم .. چون ممكنه بين واقعيت و گيم ديگه نتوني فرق بزاري ها :دي بعد مجبور ميشي بري دارو بزني كه بتوني گيم بازي كني تا برگردي به واقعيت : )) ( اين قسمتش كپي رايت بود :دي )
    نميخواستم پست بدم ولي پيامت تو ياهو تحريكم كرد :دي
    موفق باشي ..

4. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

در مورد بازی هایی که بدت میاد حرفی ندارم این روزا چیزی به نام نظر شخصی مُد شده گرگینه جان : دی

اما

[/COLOR][/B]

با قرمز شده ها حال کردم اما اون 2 تا نه ! RE5 که فاجعه بود اون یکی هم خیلی رو اعصاب بود
    والا علیرضا جان با جملات نمیشه مبارزه کنیم...
    خیلی طالب مبارزه بیدی حضورا در هر کجای ایران زمین بگی هستم.
    چاکریم هر کی نظری داره و احترام واجب.
    الهی من قربون همه تون برم که فرهنگ احترام گذاشتن به همو دارین ...
    اما در مورد مبارزه :
    من خیلی اهل شاخ و شونه کشیدن نیستم و مثل تیم مورد علاقم ( منچستر یونایتد ) همه چیزو تو زمین ثابت می کنم .
    البته طبعا در اون بازیهایی که بدم میاد هیچ استعدادی ندارم .
    اما واسه هر کدوم یه دلیل دارم .

Oblivion
    علافیش خیلی زیاد بود وقت آدمو خیلی هدر میداد .
    Dead Space
    ترسش کاذب بود و گیم پلی روی اعصابم بود .
    Assassin's Creed 1
    کاملا تکراری و یکنواخت ولی نسخه 2 خوب بود .
    Uncharted 2
    Metal Gear Solid 4 & Peace Walker
    از سبک این دو تا خوشم نمیاد .
    Darksiders
    بچه بازی بود .

تو اگه چلسی از یه تیم 8 تا گل بخوره دیگه طرفدارش نیستی ؟ (شوخی)

بازی درسته که در حد بازیهای روز خودش نبود ولی من با همون حال و هوای RE4 بازی کردم . ضمن اینکه داستان بازی هم همون حال و هوای داستانهای EVIL های قبل رو داشت .
    تازه من با داداشم 2 تایی بازی کردیم که لذت بازی رو بیشتر می کرد .

6. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

Oblivion
    علافیش خیلی زیاد بود وقت آدمو خیلی هدر میداد .
    خُب این بازی طرفدارا خاص خودش رو داره قبول

Dead Space
    ترسش کاذب بود و گیم پلی روی اعصابم بود .
    ترس کاذب یعنی چی آخه ؟ اون گیم پلی هم شرط میبندم به خاطر همون ترس کاذب میگی ! من اسمشو میزارم استفاده ی خوب و به جا و همینطور هوشمندانه از تاریکی و تنهایی و سکوت
    Assassin's Creed 1
    کاملا تکراری و یکنواخت ولی نسخه 2 خوب بود .
    قبول دارم اینو
    Uncharted 2
    Metal Gear Solid 4 & Peace Walker
    از سبک این دو تا خوشم نمیاد .
    از سبکشون خوشت نمیاد دیگه چی کارت کنم : دی

Darksiders
    بچه بازی بود .
    اینو اصلا نمیتونم قبول کنم . کجاش بچه بازی بود ؟ مبارزات یا Boss Fight ها یا معماها ؟
    Last edited by resident_evil; 01-01-2011 at 18:46.

8. 7 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشم میاد خوب تاپیکارو داغ می کنم

وحيد يعني مس افكت 2 به زبان قوي نيز نداره ؟!!!

هيچ بازي مطمئن باش ديگه تو اين زمان فقط بكش و برو جلوي خالي نست .. :دي
    كلا بازي هاي rpg به زبان قوي نياز دارند . درسته يه نفر كه زبانش خيلي هم خوب نباشه ميتونه بازي كنه ولي نميتونه درست از بازيش لذت ببره .. مثلا حتي يكدفعه كه ميخواد ديالوگ كاراكترش رو انتخاب كنه شايد نفهمه چه گزينه هايي داره .. براي همين شانسي مثلا انتخاب كنه ... بعد كل داستان ديگه براش تغيير كنه .. :دي
    همين مثال هايي هم كه زدي به زبان نياز دارند .. البته بگم كه اين به اصطلاح مشكلي كه ما داريم بهش اشاره ميكنيم فقط در كشور ما مشكل ميشه گفت بهش .. يعني خيلي حتي از مردم دنيا اصلا مشكي با اين موضوع ندارن :دي پس بهتره زبانمون رو تقويت كنيم :دي
    چرا . مس افکت 2 برای اینکه بتونی داستانشو خیلی عالی بفهمی به زبان خوب نیاز داره ولی بازیش به یه صورتیه که انتخاب هاش تا حدودی مشخصه و خیلی پیچیده نیست....
    تو تا اونو کلهم بازی نکردی نمی تونی در موردش قضاوت کنی! : دی
    البته نگاه کن عزیز من مگه بازی های سبکای دیگه برای اینکه داستانشون رو قشنگ بفهمی نیاز به زبان قوی ندارن؟! برای اونا هم این قضیه هست. من اشاره کردم که rpg کلا چند دسته داره یه سری ها رو همه می تونن برن ولی یه سری ها پیچیده هستن و هر کسی نمی تونه بره نمونمش بازی خیلی عمیقی مثل دراگون ایج...
    پس زبان خوب برای فهمیدن داستان بازی ها فقط مربوط به این سبک نمیشه...

قسمت دوم حرف هات : :دي
    اولا عليرضا جان نظر شخصي رو گفت :دي
    دوما اين نمره كه تو ميگي هم اشتباهه ..
    مثلا يكي از سري بازي هاي زلدا كه حدود 7 - 8 سال پيش عرضه شده تو گيم رنكينگ الان جزو بازي هاي اول محسوب ميشه از نظر اورال ... ولي مثلا نسخ ههاي بعدش كه از نانچژوك و حسگر نينتندو استفاده ميشد كرد .. امتيازات پايين تري گرفتن ولي بازي هاش خيلي بهتر بودن و هوادارا بيشتر خوششون اومده .. نمره بيشتر به سطح بازي توي زمان عرضه ي خودش بر ميگرده ... و نميشه بازي هاي چند سال رو با هم مقايسه كرد .. به جز مواردي :دي
    اگه نمی گفتی اصلا نمی دونستم نظر شخصیه : دی
    می دونم نظر شخصیه منم به بازی های دیگه اون کاری ندارم ولی چون خودش از طرفداران این بازیه برام این عجیب بود
    بعدشم عزیز من مگه فقط به امتیاز اشاره کردم؟! من به طور کلی دارم می گم. RE کلاسیک با اینی که ما دیدیم خیلی فرق داشتش. بازی بیشتر اکشن شده بود و آدم حس ترس رو در این باز نمی دید. تازه یه سری جاهاش مثل سوار شدن زامبی ها روی موتور خنده دار هم بود! : دی
    تو اگه چلسی از یه تیم 8 تا گل بخوره دیگه طرفدارش نیستی ؟ (شوخی)

بازی درسته که در حد بازیهای روز خودش نبود ولی من با همون حال و هوای RE4 بازی کردم . ضمن اینکه داستان بازی هم همون حال و هوای داستانهای EVIL های قبل رو داشت .
    تازه من با داداشم 2 تایی بازی کردیم که لذت بازی رو بیشتر می کرد .
    نه راضی نکردن بازی دلیل بر این نیست که من دیگه طرفدارش نباشم
    ولی بحث من اینه که باید قبول کرد RE5 نسبت به شماره های قبلیش حساب کنید یکمی نا امید کننده بود و اون خصوصیت سری RE رو نداشت....
    به عنوان یه بازی اکشن خیلی خوب حساب میشه ولی به عنوان بازی ترسناک در نظر بگیرید به هیچ وجه اون خصوصیاتی که باید داشته باشه رو نداشت

10. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Darksiders
    بچه بازی بود .
    یانتونسته تمومش کنه یانتونسته معماهاشو حل کنه یاخوشش نیومده یاحالش ازآخرش بهم خورده به هرحال هردلیلی که داشته باشه نمشه بازی رو که4گیگ حافظهDDR5روشکست داده دست کم گرفت.

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

خوشم میاد خوب تاپیکارو داغ می کنم
    عادتته........
    حریف که نداری هیچی فکر میکنی خیلی هم باحالی.

12. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خُب این بازی طرفدارا خاص خودش رو داره قبول
    حتما اینطوره .
    ولی به نسخه ی جدیدش امیدوارم .

ترس کاذب یعنی چی آخه ؟ اون گیم پلی هم شرط میبندم به خاطر همون ترس کاذب میگی ! من اسمشو میزارم استفاده ی خوب و به جا و همینطور هوشمندانه از تاریکی و تنهایی و سکوت
    ترس کاذب یعنی همش اینجوری می خواد بترسونه که یهو یه هیولای عجیب غریب بپره جلوت .
    خب اینجوری منم بلدم بترسونم . سری سایلنت هیل و رزیدت ایول واقعا نمادهای ترس و هیجان در بازیهای کامپیوترین .

گیم پلی بازی و سیستم Aiming اصلا جالب نبود . یه مشکل بزرگی که داشت این بود که از لب دیوار نمیشد هدف گیری کرد .

خب خدا رو شکر ...

از سبکشون خوشت نمیاد دیگه چی کارت کنم : دی
    با سازندشون صحبت کن سبکشونو عوض کنن بدن من بازی کنم .

اینو اصلا نمیتونم قبول کنم . کجاش بچه بازی بود ؟ مبارزات یا Boss Fight ها یا معماها ؟
    والا راستشو بخوای خودمم نمیدونم چی بگم ولی تا وسطای بازی که رفتم احساس کردم دیگه طراحی فضا ها و محیط و مراحل زیادی داره یه جوری میشه که انگار مخاطبینشون گروه سنی الف هستن .
    در ضمن بازیش خیلی هم راحت بود . رو Normal کلا فکر کنم فقط 5 بار مردم .

14. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یادمه اواخر مهر ماه بود یه جا گفتم بابا این همه بازی هارو پشت سر هم نزنید..ذخیره هم داشته باشید..
    الا همه از بیبازی زدیم اینجا ..
    من خودم فیبل 3 رو ذخیره کردم واسه این روز ادم عشق می کنه با این بازی...
    شدم بدترین انسان روی زمین...

الهی من قربون همه تون برم که فرهنگ احترام گذاشتن به همو دارین ...
    اما در مورد مبارزه :
    اون جمله اولتو نگرففتم ولی باور کن منظو رخاصی نداشتم ...
    شوخی می کردم علی جون...
    ولی خدایی دارکسایدر خیلی توپ بود چیزی که نداشت خستگی بود.

من خیلی اهل شاخ و شونه کشیدن نیستم و مثل تیم مورد علاقم ( منچستر یونایتد ) همه چیزو تو زمین ثابت می کنم .
    کلا این تیم ها هم قابل احترام هستند. گفتم حالی کنیم دور هم.
    Last edited by Layken; 01-01-2011 at 22:35.

16. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اون جمله اولتو نگرففتم ولی باور کن منظو رخاصی نداشتم ...
    شوخی می کردم علی جون...
    نه من منظور بدی نداشتم . از اسمایلی که گذاشتم معلوم بود .
    جمله کاملا مسقیم بود و منظورم این بود که کاش همه دنیا مثل شما باشن و یاد بگیرن که به نظر دیگران احترام بذارن .

منچستر ، بارسلونا، و اث میلان. این سه تا تیم از جمله تیم های منفور من هستن و می خوام سر به تنشون نباشه...
    انقدر متنفرم که تو فیفا از لیگ میندازمشو نبیرون.
    بحث عوض میشه..
      محتوای مخفی: به بحث ربطی نداشت رفت تو اسپویلر 
    متنفر می خوای باشی ، باش .
    ولی یادت باشه منچستر (مثل Residen Evil ) مثل ناموس من می مونه ، پس نبینم توهین کنی ، تحقیر کنی ، تیم مارا بی کفایت جلوه بدی ... چی ...؟! تیم مارا بی کفایت جلوه میدی ... بدم پدر پدر پدر پدر سوخته تو در بیارن ؟

18. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب این فلسفه بیخود رو مدیون cod ها هستیم!: دی
    فکر کنم این فلسفه تا چند ده سال دیگه هم ادامه داشته باشه..(cod:iran war)!!!: دی

با سازندشون صحبت کن سبکشونو عوض کنن بدن من بازی کنم .
    خدایی شماره بده هر کی زنگ نزنه!

+
    در مورد دارکسایدر هم کم لطفی نکنین دیگه...بازی هم فانتزی بود هم پازل محور بود هم داستان خوبی داشت..

20. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •