تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 74 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض NVIDIA Geforce GTX 470 VS HD5850 result in 3Dmark vantage

با سلام

تويه اين لينك هم همينطور كه از عنوان معلومه، ظاهرا! امتيازي كه GTX470 گرفته رو با امتياز 5850 مقايسه كرده:

خوندن كاملش به عهده ي خودتون.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض Geforce GTX 480/GTX470 Specifications out ?

سلام

تو اين مقاله هم، يه سري SPEC هاي احتمالي از GTX480 و GTX470 رو گفته:

کد:
    اينم لينك مرجع:

کد:

3. این کاربر از D4NTE™®Ω بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

اینهمه تبلیغ کردن برای nvidia و گفتن که بالا ترین فریم رو خواهد داد الآن من که محاصبه کردم دیدم قدرت gtx470 معادل با 5850 از ati هستش!!! تازه اگه من هم اشتباه کنم و بیشتر هم باشه در نهایت به کارایی 5870 میرسیم!!! اینهمه جنجال برای یک کارتی که قدرتش معادل کارتی است که چند ماه قبل فروخته میشده!!!
    تازه اگه اومدن کارت های سری 6000 از ati را هم نادیده بگیریم!!!
    قیمت nvidia هم که حتمآ بیشتر از ati خواهد بود و گرماش هم که وحشتناکه!!!!
    Last edited by millad1388; 26-02-2010 at 00:08.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینهمه تبلیغ کردن برای nvidia و گفتن که بالا ترین فریم رو خواهد داد الآن من که محاصبه کردم دیدم قدرت gtx470 معادل با 5850 از ati هستش!!! تازه اگه من هم اشتباه کنم و بیشتر هم باشه در نهایت به کارایی 5870 میرسیم!!! اینهمه جنجال برای یک کارتی که قدرتش معادل کارتی است که چند ماه قبل فروخته میشده!!!
    تازه اگه اومدن کارت های سری 6000 از ati را هم نادیده بگیریم!!!
    قیمت nvidia هم که حتمآ بیشتر از ati خواهد بود و گرماش هم که وحشتناکه!!!!
    با محاسبه که نمیشه دقیق پرفرمنس رو حساب کرد فقط میشه حدس زد ولی GTX470 از 5850 شکی نیست قوی‌تره حالا این‌که به پای 5870 برسه یا نه دقیقاً مشخص نیست ولی به نظر من احتمالاً در یک رنج میشن و با هم رقابت میکنن و GTX480 هم همونطور که Nvidia وعده داره سریع‌ترین GPU موجود رو خواهد داشت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مثل اینکه XFX و PNY پیش فروش کارتهای GTX 480 و GTX 470 رو اغاز کردند. قیمتی که برای GTX 470 در نظر گرفته شده 500 دلار و قیمت در نظر گرفته شده برای پیش فروش GTX 480 حدود 680 دلار اعلام شده که قیمت هر دو بیش تر از ATI HD 5870 هستش.
    باید دید با این قیمت های نجومی که هنگام عرضه در ایران نجومی تر هم خواهد شد، کارایی این کارت ها چقدر خواهد بود.

کد:
    Last edited by Yi Yi; 27-02-2010 at 09:00.

7. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این طور که بعضی از سایتها گفتن gtx480 از 5870 بیش از 5% قویتره ولی مثل اینکه اختلاف قیمتشون خیلی بیشتر از 5% هست.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این طور که بعضی از سایتها گفتن gtx480 از 5870 بیش از 5% قویتره ولی مثل اینکه اختلاف قیمتشون خیلی بیشتر از 5% هست.
    هنوز نیومده از کجا به این نتیجه رسیدن؟ ‌کدوم سایت گفته اصلاً؟
    در ضمن اون نمایشی که Nvidia از Fermi چند وقت پیش داشت قضیه کاملاً متفاوت بود.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از همون سایتی که دوستمون گذاشت توی اونجا نوشته بود.یه چیزهایی هم در مورد حرارت خیلی بالای کارتهای انویدیا گفته بود که در حالت 2d دما نزدیک به 70 درجه خواهد بود.
    Basically Nvidia has to crank the voltages beyond what it wanted to keep borderline transistors from flaking out. The problem is that this creates heat, and a lot of heat. Both of our sources said that their cards were smoking hot. One said they measured it at 70C at idle on the 2D clock.
    Last edited by sir payman; 27-02-2010 at 17:22.

11. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

اول از همه كه وقتي كه ميگن بيش از 5% نگفتن دقيقاً 5% قوي تره، و ممكنه اين بيشتر بودن تا 5000000 % هم ادامه پيدا كنه.

از همون سایتی که دوستمون گذاشت توی اونجا نوشته بود.یه چیزهایی هم در مورد حرارت خیلی بالای کارتهای انویدیا گفته بود که در حالت 2d دما نزدیک به 70 درجه خواهد بود.
    Basically Nvidia has to crank the voltages beyond what it wanted to keep borderline transistors from flaking out. The problem is that this creates heat, and a lot of heat. Both of our sources said that their cards were smoking hot. One said they measured it at 70C at idle on the 2D clock.

دوم اين كه اگر منظورت منبعي هست كه من گذاشتم. گفته nVIDIA كلاً براي تغيير دادن ولتاژ به خيلي بيشتر از اون چيز معمول و در حالي كه ترانزيستور ها از مرز خرابي خارج نشن بايد دمايي خيلي زيادي رو كه به وجود مياد رو در نظر بگيره كه دوتا از منابع اونا گفتن گرمايي به وجود اومده خيلي زياد هست و يكيش گفته در صورت اينكار به مقدار 70 درجه و تازه در 2D خواهد رسيد، ولي هيچ چيز 100% و در كلاك مرجع بيان نشده.، چون همونطور كه در چند خط قبل تر گفته در حالت كلاك بالا به عددهاي ذكر شده ميرسه و اگر مبخواد خيلي از اون بيشتر شه اين مشكلات ممكنه پيش بياد و كلاً اينجا مشكل سر اخلاف كلاك بين 470 و 480 رو بيان مييكنه نه مشكل دما رو.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند خبر جدید از GTX 4XX

Power Supply مورد نیاز برای GTX 480 احتمالا 600 W خواهد بود. 50 W کمتر از ATI HD 5970 و 100 W بیش تر از ATI HD 5870

کد:
    بنا بر ادعای nVidia کارت گرافیک GTX 480 ، در نرم افزار بنچمارک Unigine دو برابر از 5870 سریع تره! البته معلوم نیست در چه تنظیماتی و در چه DirectX ای.

کد:
    دو تصویر تازه از GTX 4XX

اگه شکل نهایی همین باشه، به نظرم کارتهای سری 5800 زیباتر به نظر می رسند.

14. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •