مسیر عکسای ذخیره شده کینکت کجاست؟ قابل پاک کردن هست؟؟![]()
مسیر عکسای ذخیره شده کینکت کجاست؟ قابل پاک کردن هست؟؟![]()
سلام دوستان يه مشکلي پيدا کردم وقتي کينکتو وصل ميکنم بعد از چند ثانيه چشمک زدن چراغ سبز چراغش قرمز ميشه
بازيشو که ميزارم تو دستگاه ميگه اپديت بايد کني ولي خود بازي اپديت نمي کنه
بعد يه صفحه مثله آپديت مياد اولش Welcom داره بعدش درباره XBl ميپرسه و من Conect Later ميزنم زماني که ميخواد بره صفحه بعدي يه ارور مياد ميگه : " Kinect Sensor impotent Power و ... فقط گزينه هاي Exit Game و Try Agin داره
چيکار کنم ؟
Last edited by peymane90; 18-11-2012 at 12:16.
ورژن دشبورد و +LT کنسولتون چیه؟
دشبورد نیاز به آپدیت داره که از طریق دیسکتون نمیشه (چراش رو نمیدونم)
ولی اگه +LT3 دارین راه حلش سادس
نسخه مربوط به فلش دشبورد جدید رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و بعد بریزید به شاخه اصلی فلش مموری و بزنید به کنسول تا آپدیت بشه
اگر هم +LT3 ندارید کنسول رو ببرید بیرون تا هم LT و هم دشبورد آپدیت بشه و مشکل حل شه
سلام دوست من
آپدیت کینکت جداست.یعنی دیسکهایی که آپدیت میکنن برای داشبورده و خود کینکت هم آپدیت دیگه ای داره، برای اینکه داشبورد جدید کینکتو بشناسه
سلام دوستان چند صفحه ای رو عقب جلو کردم سوالی که تو ذهنمه نبود
اگر یک ایکس باکس جی تگ شده بگیرم توی کانکت کردن کینکت به مشکل نمی خورم؟
و اینکه میشه بازیهاش رو هارد ریخت؟
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
سلام
خیر
بله
سلام به اهالی کنیکت باز
لطفا راهنمایی بکنید چطوری میشه کنترل صوتی کینکت ایکس باکس رو فعال کرد.یه جا خوندم که کینکت به فرامین صوتی جواب میده .
ایکس باکس 250-360
LT 3
درضمن من تازه این کنسول رو خریدماکه توصیه ای واسه استفاده ازش دارین یا واسه نگهداری سخت افزاری و نرم افزاری خاص لطفا بفرمایید
ممنون![]()
دو تا پستتون رو یکی میکنم
کنسول رو در فضای بسته قرار ندیناز دوستانی کسی توصیه واسه اول قضیه ندارن میخوام یه فنی چیزی تو داخل میز تلویزیون واسش تعبیه بکنم انگاری میگن که گرم میشه ممکنه بسوزه واین حرفا من که جونم به جونش بسته اونوقت چیکار کنم اگه طوریش بشه .
کینکت هم در ارتفاع مناسب (حداقل نیم متر) و وسط قرار بدین
برای اجرای فایل های مختلف باید کدک هاش روی کنسول دانلود بشهراستی یه فایل mp4 از روی فلش خواستم اجرا کنه واسه نمایش فیلم گفت که باید آپ دیت بشه
برای این کار هم لازمه به شبکه لایو متصل بشید و بعد فایل مورد نظر رو اجرا کنید خودش ازتون میپرسه که کدک رو دانلود کن که شما جواب مثبت میدی از اون به بعد اون فرمت خاص رو می تونید اجرا کنید
چیز خاصی نیست نگران نباشیدتوگوشی موبایل یه کدی رو وارد میکنی کار کرد گوشی رو نشون میده میخواستم بدونم که این دستگاه هم این جور چیزی داره که آک بودنش رو نشون بده که دستگاه نکنه مثلا سه ماه کارکرده باشه آخه تو هاردش یه چندتا سیو پیداکردم به طرف گفتم گفت مال همون آپ دیت هستش .....حالا ماکه باورمون نشد
در قسمت settings و بخش kinect چک کنید قسمت میکروفون فعال باشهلطفا راهنمایی بکنید چطوری میشه کنترل صوتی کینکت ایکس باکس رو فعال کرد.یه جا خوندم که کینکت به فرامین صوتی جواب میده .
برای استفاده هم در محیط دشبورد باید اول کلمه xbox رو بگید
به عنوان مثال:
xbox-->open tray
این کینکت سرعت و قدرتش خوبه؟
یه نمه تاخیر داره ولی دقتش خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)