تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 30 اولاول ... 1824252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 291

نام تاپيک: معرفی گوشی LG BL40 با صفحه نمایش 4 اینچی و اینترفیس اس کلاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خیلی ممنون Michael Ropy عزیز که سریع جواب دادین.من از بین گوشیهای ال جی با kf755 secret هم کار کردم در زمان خودش از نظر طراحی بی رقیب بود ولی واقعا سرعتش پایین بود و تو بلوتوث مشکل داشت.امیدوارم این سرعتش خوب باشه. برای خرید گوشی بین چند گزینه شک داشتم htc hero , vivaz , nokia x6 ولی چون احساس کردم سیستم عامل خیلی برام مهم نیست bl40 chocolate به نظرم خوب اومد. تو gsmarenaقیمت chocolate از بقیه کمتر بود ولی اینجا برعکسه! چیز دیگه ای هم که خیلی برام مهم بود اینه که بعد از چند روز کار کردن با گوشی خسته کننده نشه!شخصا گوشی های نوکیا برام تکراری میشن زود،حالا اونایی که با این گوشی کار کردن براشون خسته کننده نشده؟

2. این کاربر از dark horse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خیلی ممنون Michael Ropy عزیز که سریع جواب دادین.من از بین گوشیهای ال جی با kf755 secret هم کار کردم در زمان خودش از نظر طراحی بی رقیب بود ولی واقعا سرعتش پایین بود و تو بلوتوث مشکل داشت.امیدوارم این سرعتش خوب باشه. برای خرید گوشی بین چند گزینه شک داشتم htc hero , vivaz , nokia x6 ولی چون احساس کردم سیستم عامل خیلی برام مهم نیست bl40 chocolate به نظرم خوب اومد. تو gsmarenaقیمت chocolate از بقیه کمتر بود ولی اینجا برعکسه! چیز دیگه ای هم که خیلی برام مهم بود اینه که بعد از چند روز کار کردن با گوشی خسته کننده نشه!شخصا گوشی های نوکیا برام تکراری میشن زود،حالا اونایی که با این گوشی کار کردن براشون خسته کننده نشده؟
    خواهش میکنم.....راستش من این گوشی رو نداشتم که بگم سرعتش چه جوره....ولی مشابهش رو داشتم باید بگم سرعتش خوبه.....نکته ی دیگه ای که هست اینه که این گوشی اگرم خسته کننده بشه (به هر حال هر گوشی ای به مرور زمان خسته کننده میشه) دیرتر از نوکیا و سونی اریکسون خسته کننده میشه.....به خاطر اینترفیس عالیش....مگر اینکه اهل نصب نرم افزار باشید که باید برید سراغ سیستم عامل دار ها.....گوشی هایی که گفتید هم خیلی خوبند به جز X6 چون اینترفیس نه چندان خوبی داره + سرعت پایین گوشی....بین ویواز و هیرو، ویواز سرعت خیلی بالاتر و دوربین بهتری داره ولی به شخصه سیستم عامل و مخصوصا اینترفیس هیرو رو بیشتر میپسندم.....هر دو گوشی های خوبنید بهتره با همه ی این گوشی ها کار کنید و بعد تصمیم گیری کنید تا بعدا پشیمون نشید.

4. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام من از اون آدمایی هستم که اگر خواستن چیزی بخرن 2 برابر پول اینترنت میدن
    bl40وvivazرا از نزدیک دیدم.مشکی ویواز خیلی قشنگ بود.میخوام صددرصد یکی از اینا را بخرم ولی موندم کدوم
    از طرفی یه عده کثیری میگن ال جی فلانه و نخر و میگن برو ویواز بگیر ولی از طرفی سیستم عامل و مخصوصا دوربین که ویواز نسبت به bl40 بیشتر داره برای من خیلی اهمیتی نداره.
    از نظر قیمت هم خیلی تفاوتی ندارن(ویواز 350 و شکلات 340 قیمت کردم)
    راستی هنگام خرید به نکته خاصی نباید توجه کنم مثلا شاید یه سری از این گوشی ها که وارد شده یه مشکل خاصی دارن و بشه فهمید و من سرم کلا نره؟
    توی جعبه چی باید باشه؟

6. این کاربر از dark horse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

اگه دوربين و سيستم عامل زياد مهم ني خوب كلاس كه مهمه. نيست؟ شكلات رو بگيرو دهنتم شيرين كن.

8. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

bl40وvivazرا از نزدیک دیدم.مشکی ویواز خیلی قشنگ بود.میخوام صددرصد یکی از اینا را بخرم ولی موندم کدوم
    عزیز بهتره کاملا بگی چی نیاز داری که بعدا پشیمون نشی....خیلی ها اینجا بدون اطلاع رفتن خریدن بعدا احساس نیاز به سیستم عامل پیدا کردن و.... بهتره بیشتر توضیح بدید (مثلا موزیک خیلی اهمیت میدی، یا دوربین، اینترفیس و...)

10. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون که راهنمایی کردیدهمونطور که گفتم دوربین هیچ اهمیتی نداره و سیستم عامل هم فکر نکنم خیلی لازم بشه.صدا و کیفت پخش تصاویر برای من مهمتره که میدونم شکلات از ویواز تو این زمینه سرتره(؟)همینطور امکانات کوچیک ولی مفید مثل فرستنده اف ام که شکلات داره و... پس فکر کنم برای من شکلات حداقل روی کاغذ کاربردیتر باشه ولی من از این میترسم که حرف بعضیا که میگن ال جی نخر چون هنگ زیاد میکنه،سرعتش کمه،یهو نرم افزارش خراب میشه و ...درست باشهخودم هم تا حالا از نزدیک کسی را ندیدم که این گوشیو داشته باشه و نظرشو بگه تو این تاپیک هم اونایی که داشتن مشخص نکردن که آخر خوب بود یا نه .

12. 2 کاربر از dark horse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

صدای شکلات خیلی عالیه چون دالبی داره.....کیفیت صفحهش هم خیلی عالیه.....تو مقایسه هاش هست.....ویواز هم تو این موارد خوبه ولی من به خاطر اینترفیس و راحت تر بودن کار با گوشی شکلات رو میپسندم.....

در مورد هنگ و نرم افزار.....در کل بدیهیه که ویواز بهتره....با اون سی پی یو 720 مگاهرتزی فکر نمی کنم اصلا هنگ کنه.....اما در مورد شکلات اینطوری ها هم نیست....بعد یه مدتی شاید یه بار مثلا وسط گشت و گذار تو فایل ها خاموش-روشن بشه.....نمی خوام بگم اصلا این موارد توش نیست....البته هرچه فیرمور بالاتر باشه این مورد ها هم حل میشه.....

بازم بهتره با هر دو گوشی کار کنید و خودتون بپسیندید چون هر دو گوشی تو موارد گفته شده خوبند.....

14. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

من با ويواز كار كردم. كيفيت صداش خوبه ولي بلنديش واقعا كمه. از لحاظ كار كردن هم خداييش خيلي به دل نميشينه و شكلات بهتره از اين بابت. ولي دوربينش واقعا كارامد و باكيفيته كه شما مثه اينكه نيازي نداري بهش.

16. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه borzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام
    با این که سوالم تکراریه - ولی کاربردامو می گم - ببینید این بدردم م خوره یا نوکیا ایکس ۶ یا ویواز؟
    من الان ویوتی دارم و کلی ازش راضیم - ولی جی پی اس و اف ام ترنس نیاز شدم - چون با ال جی راحت بودم این توجهم رو جلب کرد

۱- ای بوک ( مشخصه!)
    ۲- پخش فیلم ( تو مترو خوراکمه )
    ۳- جی پی اس ( مثل ۵۸۰۰ نویگیتورش نزدیک ترین رستوران رو مثلا می گه؟ - در ضمن نرم افزارش کرک م شه؟)
    ۴- آنتن دهی خوب
    ۵- دوربین هم برام مهمه - ولی فقط عکس - از نظر عکس می خوام شبیه ویوتی باشه - هست؟

و چند تا سوال
    ۱- نصب نرم افزار جاوا روش مثل کا ای ۹۹۰ دنگ و فنگ داره؟
    ۲- به نظر دکوری میاد! - منظورم اینه که آدم می ترسه بذاره تو جیبش نکنه بیافته!
    ۳- گوشی راضی کننده ای هست یا بعد چند روز تازه آدم می فهمه چی داخل پاچش رفته؟! {البته ببخشیدا!!)
    ۳- الان قیمتش چنده؟ - به نظرتون به این زودیا پایین میاد؟؟

ممنون از وقتی که گذاشتین
    Last edited by borzeh; 28-08-2010 at 16:10.

18. 2 کاربر از borzeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

۱- ای بوک ( مشخصه!)
    ۲- پخش فیلم ( تو مترو خوراکمه )
    ۳- جی پی اس ( مثل ۵۸۰۰ نویگیتورش نزدیک ترین رستوران رو مثلا می گه؟ - در ضمن نرم افزارش کرک م شه؟)
    ۴- آنتن دهی خوب
    ۵- دوربین هم برام مهمه - ولی فقط عکس - از نظر عکس می خوام شبیه ویوتی باشه - هست؟
    1. میشه گفت واسه ی همچین صفحه ای خیلی خوبه ولی به هر حال به نظرم ویواز تو این گزینه به خاطر پردازشگر خیلی خوبش بهتره...
    2. پخش فیملش خیلی خوبه....ولی سیستم عامل دار ها مثل ویواز و X6 میشه روش یه پلیر نصب کرد که همه چی پخش کنه!
    3. جی پی اس میشه براش نرم افزار نصب کرد ولی بازم سیمبیان تو این گزینه خیلی بهتره (هم X6 و هم ویواز).
    4. بهتریه....توش شک نیست....
    5. دوربینش خوبه بدک نیست، ولی خوب بدیهیه که ویواز اینجا از همه بهتره.....

و چند تا سوال
    ۱- نصب نرم افزار جاوا روش مثل کا ای ۹۹۰ دنگ و فنگ داره؟
    ۲- به نظر دکوری میاد! - منظورم اینه که آدم می ترسه بذاره تو جیبش نکنه بیافته!
    ۳- گوشی راضی کننده ای هست یا بعد چند روز تازه آدم می فهمه چی داخل پاچش رفته؟! {البته ببخشیدا!!)
    ۳- الان قیمتش چنده؟ - به نظرتون به این زودیا پایین میاد؟؟
    1. خیلی راحت تره و بهتر شده....
    2. اینو چون نداشتم نمی تونم نظر بدم....
    3. این رو هم همینطور....ولی بستگی به خودتون داره، مثلا من از این گوشی خیلی خوشم میاد چون نمونه مشابهش از نظر اینترفیس منظورمه، رو دارم..... (ویوتی اسمارت)...
    4. فکر کنم تا 350 پیدا بشه....به این زودیا رو نمی دونم!!! چون مدت زیادی نیست که قیمتش افت کرده....

از نظر من اگه خیلی به اینترفیس اهمیت میدید گزینه ی خوبیه....وگرنه ویواز هم خیلی مزیت ها داره....مثل سی پی یو و سیستم عامل و دوربین....در ضمن، با این پول میتونید یکم روش بزارید ویو بخرید.....

20. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •