اصلاً گوشی جاوا آنتی ویروس میخاد چیکار ؟
باید همونجا کلی مسخرش میکردی بهش میخندیدی تا دفه دیگه از این حرفا نزنه
اصلاً گوشی جاوا آنتی ویروس میخاد چیکار ؟
باید همونجا کلی مسخرش میکردی بهش میخندیدی تا دفه دیگه از این حرفا نزنه
لیبل دیگه چی هست؟
عجب فروشنده .... خلی !!!!
آخه جاوا مگه ویروس میگیره
تازه می خواست چی نصب کنهاصلا آنتی ویروس واسه جاوا وجود نداره(چون اصلا ویروسی واسه جاوا وجود نداره).
این فروشنده های علاءالدین علاوه بر سود فروش گوشی کلی سود واسه این چرت و پرتا از مردم بی خبر می گیرن.
جالب اینه که همشونم اینو میگن که اگه ما نریزیم و خودت بریزی گوشی احتمال داره خراب شه و دیگه گارانتی قبول نمیکنه.و مردم ساده هم از ترس خراب شدن 10000 تومن رو می دن.
من محافظ صفحه واسه گوشیم گرفتم یارو گفت 1000 تومن بده نصب کنم تو نصب کنی صفحه گوشیت خراب میشه!!!!!یارو منو چیز فکر کرده بود.
![]()
یه سوالتوی قسمت widget یه مستطیل هستش که توش یه علامت تجعبه. وقتی میارمش روی صفحه توش مینویسه no event.میخواستم بدونم اون چیه و چیکار میکنه و از کجا میشه تنظیمش کرد؟؟ممنون
آموزش فلش گوشی سامسونگ مدل S5230
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خسته نباشید اطلاعات جامع و کاملی گذاشتید ای ول دارید خوب !
من هم s5233 star خریدم ولی یه کم با گوشی های شما فرق داره
1- اول اینکه فارسی نداره چون از ایران نخریدم می خواستم بدونم میشه فارسی روش نصب کرد (البته ایران نیستم )
2- pc studio رو من رو کامپیوترم نصب کردم ولی وقتی موبایل رو با پورت usb به کامپیوتر وصل می کنم نمی شناستش
3- من چند تا از برنامه های دات jar رو که داشتم و چندتایی رو که از این فروم گرفتم رو از طریق بلوتوت تو موبایل انداختم بعدش هم move کردم تو mobile memory / other files ولی باز هم ارور میده میگه unsupported file type کسی می تونه راهنمایی ام کنه که چطوری باید اونا رو نصب کنم
ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام
1)شما باید firmware فارسی رو بریزی رو گوشیت که فعلا" فقط s523AJPIE9 اومده.
برای دانلود میتونی از سایت زیر استفاده کنی(البته باید ثبت نام کنی و...)
دانلود که کردی با استفاده از پست 276 میتونی گوشی رو فلش کنی و به عبارتی فارسی کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2)تمام USB Driver هارو نصب کردی؟
3)برنامه Jad Maker رو از لینک زیر دانلود کن و باهاش فایل Jad بساز و هم فایل jar هم فایل jad رو کپی کن باید نصب بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)