یه قضیه در مورد ایفون هست.اونم اینه که :
اگه نمیدونی برای چی میخوای ایفون بخری ....به هیچ وجه نخرش چون بعدا پشیمون میشی!!!
یه قضیه در مورد ایفون هست.اونم اینه که :
اگه نمیدونی برای چی میخوای ایفون بخری ....به هیچ وجه نخرش چون بعدا پشیمون میشی!!!
خب از وقتی ما 3gs گرفتیم یکی یکی داره مشکلاتی که تو دو سال اخیر حل نشده بود تو هفته ی اخیر حل شد.
یکی از مشکلاتی که من به شخصه داشتم این بود که نصب نرم افزار های ipa فقط از طریق ایتونز امکان پذیر بود.یعنی میخواستی برنامه نصب کنید باید حتما از کامپیوتر استفاده میکردید .
اگرم مخیواستید از اپ استور خود گوشی برنامه های رایگان دانلود کنید با مشکل فیلترینگ برخورد میکردید و...
چند روز پیش یک برنامه به اسم appcake ریلیز شد.
با این برنامه شما میتونید کارای زیر رو انجام بدید.
نصب برنامه های ipa
نصب برنامه های deb (که قبلا خیلی دنگو فنگ داشت و باید میرفتی از تو ترمینال دستور نصبشو میدادی و...)
یه مرورگر داره خود برنامه که میتونید مستقیم از تو خود برنامه به سایتها برید.مستقیم از تو خود برنامه دانلو کنید .
و...
تنها کاری که لازمه بکنید برنامه ها مورد نظرتون رو بریزید تو ادرسهvar/mobile/media/appcake/upload
همین.و از تو برنامه برید روی فایل مورد نظرتون واینستال کنید.
سرعتشم خیلی بالاس.
مثلا من یه بازی ۲۰۰ مگی رو تو یه دقیقه و نیم نصب کرد.
عجبا.هی میگه بازی...
لینک بزار مرد مومن
تو 2 صفحه قبل هم گقتی یه بازی میکردی که گرافیکش...لینک هم بزار.مرسی![]()
دلم نيومد تائيد نكنم
اين يك اصل اساسيه مثل فيثاغورث ميمونه، مثل E=mc^2 مثل F=ma مثل ...
من چه میدونم که تو باغ نیستی...
gangstar
مشابه gta
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
modern combat
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته .ادم باید قبل از خرید تحقیق کامل کنه.هم خوبیاشو ببینه هم بدیاش.
نمونه ی کسایی که پشیمون شدن رو میشناسی.تو اون انجمن .همون که بین ۹۷ و ایفون مونده بود....
دوستان من الان p990 دارم در حد تيم ملي ازش كار كشيدم. چند وقته شيفتهي iphone شدم مي خوام بگيرمش
![]()
ولي مي ترسم بگيرم اخه بوقه بوقم هيچي ازش سر در نميارم
مثلا ميگن برو تو cydia فلان سورس رو add كن مشكلت حل ميشه! . من اصلا نميگيرم اين جمله يعني چي
به نظرتون بگيرم راه ميفتم يا همچنان در بوقي به سر خواهم برد ؟
![]()
عزیز مام که از همون اولش که آیفون یا آیپاد خریدیم اینارو که بلد نبودیم.خوندیم یاد گرفتیم.اگه واقعا حوصله سرو کله زدن با گوشیو داری آره بخر چون واقعا ارزش داره.همین سرو کله زدن با گوشی خودش کلی حال میده چه برسه به بقیه چیزاشو
اگرم نه میخوای برا کلاس گزاشتن و جلو اینو اون پز دادن که آی من آیفون دارمو فلان قد پول بالاش دادمو اینا بخری و آخرشم نتونی توش یه آهنگ سینک کنی نه نخر.
بازم میگم آیفون بدرد کسی میخوره که بخواد از تمام امکانات گوشی استفاده کنه.خلاصه سرش درد کنه برا ور رفتن با گوشی.من هنوزم که هنوزدارم چیزای جدید یاد میگیرم.
سلام دوستان. منم امروز به جمع 3gs دارها وارد شدم. ولی همین اول یه مشکلی برام پیش اومده. اونم با itunes.
گوشی من امروز رسید و آک بود و به شرط آنلاک فکتوری. حالا وقتی می خوام واسه بار اول وصل کنم به itunes تا فعال بشه، itunes این پیغام رو می ده!
'This iPhone cannot be used because the required software is not installed. Run the iTunes installer to remove iTunes, then install iTunes again
من همه کار کردم. چندین بار itunes رو پاک کردم و دوباره نصب کردم. حتی رفتم توی رجیستری هر ردی ازش بود رو پاک کردم و باز نصب کردم اما نشد.
ویندوز من vista 32bit و آخرین itunes رو هم دانلود کردم. خواهش می کنم هرچه سریعتر به داد من برسین چون یکی دو روز محلت بهم داده واسه تست اینکه آنلاک فکتوری باشه، ولی فعلاً که این itunes لعنتی اینجوری حال ما رو گرفته :( ممنون از کمکاتون
حالا چون شرایط اظطراریه زودی یه ویندوز فرش رو یه پارتیشن دیگه نصب بکن تا بتونی گوشی رو راه بندازی تا بعد معلوم بشه این ویستای لعنتیچه مرگش بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)