بهتر که نریختی چون اگه بلد نباشی برنامه بریزی کار خراب میشه
بهتر که نریختی چون اگه بلد نباشی برنامه بریزی کار خراب میشه
شما باید پا شی بری آزمون ثبت نام کنی 1000 باررررررر! حداقل ازمون باعث میشه به خودت بیای !نه متاسفانه!
آزمونای قلم کی شروع میشه؟
ازمون بعضی از افراد رو به درس خوندن میاره ولی بعضی هارو متنفر می کنه
چرا میزنی؟: دی
قلم چی ثبت نام کردم!
ولی خوب بلد نیستم درس بخونم!
برنامه ریزی یعنی انجام عملی از پیش و فراهم کردن شرایط این عمل برای رسیدن به هدف برتر
ولی خوب بلد نیستم درس بخونم![/quote]
دوست من بهم بگو وقتی یک کتاب دستت می گیری چیکار میکنی؟
من کنکور 88 دادم .به نظرم اگه پایه خوبی دارین از الان(تابستون)زیاد رو عمومی(البته به جز عربی)وقت نذارین.مثلا فکر نمیکنم تست قرابت معنایی(به جز تستای کنکورای قبلی)تاثیر خاصی داشته باشه چون خیلی گسترده میتونه باشه.تستای سالای قبل رو هم برای ماه آخر بذارین بهتره
کلا تست عمومی سرعت رو بالا میبره ولی برای تسلط تاثیر چندانی نداره و زیاد در اولویت نیست
دین و زندگی اگه تونستین همه آیه ها رو با ترجمه حفظ کنید میدونم خیلی وحشتناکه ولی یکی از دوستای من اینکارو کرده بود
: دیچرا میزنی؟: دی
قلم چی ثبت نام کردم!
ولی خوب بلد نیستم درس بخونم!
ببین عزیزم
تو باید واسه خودت مشخص کنی که فردا که میخوای درس بخونی
چند ساعت عمومی بخونی چند ساعت اختصاصی
مثلا 10 ساعت میخوای درس بخونی میگی 4 ساعت عمومی میخونم 6 ساعت اختصاصی! ( مثلا گفتم!!)
یا واسه عمومیها میگی روزای فرد معارف میخونم روزای زوج ادبیات یا...................
نه اینکه هر وقت حال داشتی یه چیزی بخونی... یا چه میدونم 10 ساعت بشینی فقط حسابان بخونی!!!!!!
باید ساعتای درس خوندن کوتاه باشه مدتش مثلا نهایتش 2 ساعت اینا
اینجوری هم میشه بینش استرحت کرد هم اینکه تو طول روز به جای اینکه یه درس بخونی اونم پشت سر هم 4 تا درس بخونی ولی مدت دار و جوری که خسته نشی...
نظرتون محترمه ولی این جور برنامه از پایه اشتباهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)