تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 37 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 362

نام تاپيک: Forza Motorsport 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

بازی کردم ولی به پای Need For Speed:Shift نمیرسه!
    بسیار توی شبیه سازی ضعیف عمل شده ولی گیم پلی خوبی داره.
    14 در صد هم پر کردم.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

14 در صد هم پر کردم.
    جانم؟
    شما چطور به این نتیجه رسیدی دوست من؟
    چیه این بازی از SHIFT کمتره تره؟
    گرافیک
    گیم پلی
    صدا گذاری
    .
    .
    .
    کدومش؟
    Last edited by Masoud King; 06-11-2009 at 21:18.

3. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

14 در صد هم پر کردم.
    بسي مارو شاد كردي .
    توي تمام نقدهاي سايت هاي مختلف گفتن بهترين شبيه ساز اين نسل و كنسول ها بعد شما مياي ميگي ضعيف كار كرده ؟!
    كلا شيفت در حدي نيست كه بشه با اين بازي مقايسش كرد .

5. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

14 در صد هم پر کردم.
    من ديگه نميدونم چه جوابي به شما بدم يعني به قول يارو گفتني :دهانم دوختي....... .

بسیار توی شبیه سازی ضعیف عمل شده
    .... .

7. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

این بازی طوریه که هر چی پاش میشینی بیشتر محو میشی
    ادم رو از کار و زندگی انداخته بس که unique و بی رقیب هست
    اون بازی که ادعای رقابت باهاش میکرد هم باید لنگ بندازه چه برسه
    به یک سری جوجه title که از gameplay فقط تخیلات شبانه رو به ارث بردن

9. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

پس برترین شبیه ساز ریسینگ چیه ؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

پس برترین شبیه ساز ریسینگ چیه ؟
    حتما همون شيفت !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض Forza Motorsport 3 Review

Forza Motorsport 3 Review

نویسنده: Masoud King

اگه شما طرفدار سرسخت شبیه ساز Racing هستین مطمئنا Forza 3 بهترین گزینه برای شما خواهد بود. البته Turn 10 عنوانی رو خلق کرده که برای همه چه طرفداران سرسخت این سبک و چه اونائیکه زیاد طرفدارن Racing نیستن, لذت بخش خواهد بود. شما در بازی با تعداد خیره کننده ای از ماشین ها برای رانندگی رو به رو هستید, طبق اعلام سازنده بازی حدود 400 ماشین برای Forza 3 تعبیه شده که 104 تای اون به علاوه مسیر های اضافی در دیسک دوم بازی قرار دارند. البته شما بدون نصب دیسک 2 هم می تونید بازی رو تموم کنید ولی از ماشین ها و مسیر های اضافی محروم خواهید شد.
    حدود 2 سال از انتشار نسخه دوم این بازی میگذره و استودیوی Turn 10 تو این مدت واقعا همه چیز در دنیای شبیه شازی Racing رو جلوی چشم شما آورده و بعضی نکات رو هم به چالش کشیده. همون اول تصور می کردم که باید چندین ساعت رو بازی کنم تا بتونم به ماشین های بهتر برسم تا بازی قشنگ بشه ولی وقتی وارد فصل اول شدم و با همون ماشین های کم سرعت شروع کردم یه دفعه فکر ماشین های بالاتر از دهنم پاک شد. بازی از همون ابتدا سر گرم کننده هستش و همون ماشین های نه چندان خوب برای شما کاملا لذت بخش خواهد بود و این شاید دلیلش وجود فیزیک عالی در بازی هستش. چیزی که کمتر تو بقیه بازی های این سبک دیده میشه!

محیط ها و مسیر های زیبای بازی شما جذب خودش میکنه

اولین مسابقه با ماشین Audi R8 هستش که با اتمام این مسابقه اولین فصل شروع میشه و شما در کلاس E قرار میگیرید و در پایان هر فصل مسابقات قهرمانی برای اون کلاس وجود داره. هر فصل که میگذره طول فصل بعدی بیشتر میشه و همچنین مسابقات طولانی تر میشن بطوریکه میشه گفت فصل دوم حدود دو برابر فصل اول طولانی تره. در پایان مسابقه بر اساس رتبه ای که کسب کردید مقداری اعتبار و امتیاز بدست میارید که می تونید از اعتبار برای خرید ماشین ازاستفاده کنید و همچنین اون امتیازی که بدست میارید لول شما رو افزایش میده و هر لول که کامل بشه شما به عنوان جایزه یه ماشین در یافت خواهید کرد.

بازی از صدا گذاری واقعا خوبی بر خورداره بطوریکه شما کاملا می تونید صدای ماشین رو احساس کنید بطوریکه هر ماشین صدای مخصوص خودش رو داره و هم چنین موقع تصادف ها صدای حاصل خیلی واقعی طراحی شده ولی به نظر من موضوعی که در صدا گذاری بازی کمی آزار دهنده هستش موزیک های اون هستش که به نظر میرسه گزینش خوبی برای اونها صورت نگرفته.
    ویژگی های دیداری بازی همونطور که از تصاویر و تریلر های بازی پیداست عالی هستش ولی اینطور احساس میشه که هنوزم جا برای بهبود گرافیک بازی وجود داره مثلا میشد افکت های آسیب دیدن ماشین بهتر بود و همچنین نورپردازی بازی کامل کامل نیست و کمبود هایی توش دیده میشه ولی مدل های ماشین , طراحی پیست ها ومحیط های اطراف پیست عالی هستن و در کل گرافیک بازی خیره کننده هستش و نگاه هر کسی رو به خودش جلب میکنه.

کنترل ماشین حیرت انگیر هستش و شما کاملا در جریان مسابقه قرار میده

در بازی شما می تونید یه تقویم زمان بندی کاملا شخصی برای مسابقات داشته باشید که به گفته سازنده بازی حدود 200 مسابقه مجزا رو که از circuit گرفته تا drag و drift رو شامل میشه. مسابقاتی که سعی شده بالاترین درجه واقعیت رو در کنار سرگرمی برای شما به ارمغان داشته باشه.
    چیزی که بیشتر از همه تو بازی خودش رو نمایان و بر جشته میکنه گیم پلی عالی اون هستش. کنترل ماشین ها واقعا خوب هستش بطوریکه نه خیلی سخته و نه خیلی آسون بلکه خیلی واقعی هستش و موقع بازی کاملا احساس میکنید که فرمان ماشین رو به دست گرفتید. از مشکلات گیم پلی بازی میشه به خیلی طولانی بودن قسمت career اشاره که واقعا خسته کننده هستش . هوش مصنوعی در بازی خیلی خوب طراحی شده و انگاه راننده ها منتظر هر گونه عکس العملی هستن ولی هوش مصنوعی در بربعضی مواقع افت و خیز هایی داره. مثلا رو درجه سخت ترین درجه بعضی وقتا اشتباهاتی رو از رانندگان حریف دیده میشه که اصلا از یه مبتدی هم ساخته نیست ولی این موارد خیلی کم پیش میاد. البته شاید این به دلیل وجود همون سیستم Pressure باشه ولی همچین چیز از نظر من چندان جالب نبود آخه در هر سطحی اشتباهات باید برای همون سطح باشه و یه راننده حرفه ای هیچ گاه اشتباهات رانندگان آماتور رو مرتکب نمیشه. همچنین درجات سختی بازی نیز محدوده و شما عملا سه درجه سختی در بازی میبینید. البته این موارد چیزی از ارزش های گیم پلی بسیار غنی این بازی کم نمیکنه ولی همین موضوعات باعث میشه تا بازی امتیازات کامل رو از منتقدین نگیره. من خودم اصلا توقع همچین گیم پلی رو از باز نداشتم و بیشتر به عنوان یه بازی با گرافیک بهش نگاه می کردم ولی وقتی وارد پیست شدم و ماشین Audi رو روندم متوجه شدم که گرافیک این بازی چند درجه پائین تر از گیم پلی اون هستش.

طارحی ماشین ها شما رو به یاد مدل های واقعی میندازه

یکی از ویژگی ها جدید در Forza 3 قابلیت Rewind هستش که در اون می تونید بازی رو چند ثانیه به عقب بر گردونین که در این کار محدودیتی وجود نداره. میشه گفت این Rewind دکمه پیروزی هستش چون هر وقت از مسیر مسابقه خارج شدید یا تصادفی کردی می تونید بازی به عقب بیارید و بدون هیچ درد سری ادامه مسابقه رو انجام بدید. البته به نظر من دلیل وجود این ویژگی برای این هستش که به گیمر این اجازه رو بده که بدون هیچ نگرانی به سراغ درجات سختی بالاتر بره و به دور از استرس مسابقه رو انجام بده. چون واقعا هر چی جلو تر میرید مسابقات خیلی طولانی تر میشه و حالا فرض کنید که شما در سخت ترنین حالت دارید بازی میکنید که هر اشتباه میتونه زحمات شما در مسابقه به باد بده که این خودش استرس مضاعفی به شما وارد میکنه که شاید نتونین اونطور که هست مسابقه بدین و این دکمه می تونه هم کارایی شما رو بالا ببره و هم اینکه از اشتباهات شما جلو گیری کنه. البته این به این معنا نیست که هیجان بازی کم میشه چون شما مجبور به استفاده از این امتیاز نیستین و کاملا اختیاری هست.
    در بازی شما چرخش شبانه روز و همچنین تغییرات آب و هوایی رو مشاهده نمی کنید و به نظر میرسه اگه وقت بیشتری رو برای ساخت بازی در نظر می گرفتن میشد که شبیه ساز کامل رو نظاره گر بود.

Forza Motorsport 3 , بهرتین بازی Racing حال حاضر

برای مسابقات assist هایی خواهید داشت که بر اساس مهارتتون در رانندگی می تونید اونا رو فعال یا غیر فعال کنید. مثلا یکی اتوماتیک کردن یا دستی کردن تعویض دنده هست, دیگر ترمز اتوماتیک سر پیچ ها هست, یکی دیگه این هستش که با یه خط سبز بهترین موقعیت برای ماشین در جاده رو نشون میده و همچنین هر چه این خط سبز رو به قرمزی بره یعنی شما باید ترمز بگیرید و همچنین موارد دیگر. البته اگه هر کدوم از اینها رو که روشن کنید امتیازی که در پایان میگیرید رو کم تر خواهد کرد. پس مهارت بیشتر مساوی با امتیاز بیشتر خواهد بود. متاسفانه وقت برای انجام این بازی برام خیلی محدود بود و کلا بیشتر از 4 ساعت نتونستم بازی کنم که اونم جسته و گریخته بوده, واسه همین مطمئنا موارد دیگری از بازی رو از نظر پنهان مونده چون بازی طلب وقت بیشتری رو میکنه!!

نظر نهایی:

Forza Motorsport 3 بدون شک بهترین بازی شبیه ساز Racing هستش. ماشین ها و مسابقات متنوع, صدا گذاری عالی و گرافیک زیبا, مد های آنلاین و آفلاین اینها همه مواردی هستند که بازی رو برای شما لذت بخش و کاملا جذاب خواهد کرد. امسال استودیوی Turn 10 پیشرفتی عظیم رو در شبیه سازی Racing ایجاد کرد بطوریکه Forza 3 رو از همین الان میشه تصور کرد که عنوان بهترین بازی Racing سال 2009 رو از آن خودش کرده. گرچه Forza 3 عنوانی کم نظیر هستش ولی بازی هنوز هم جا برای پیشرفت داره, گرافیک می تونست بهتر باشه و موزیک ها جذاب تر می تونستن باشن و موارد دیگه که گفته شد. با تشکر از استودیوی Turn 10.

امتیازات بازی:

معرفی: 10
    گرافیک: 9.2
    گیم پلی: 9.8
    صدا گذاری: 9.2
    جذابیت: 10
    --------------
    نمره کل: 9.8

امیدوارم مطلب بالا مورد توجه شما قرار گرفته باشه!
    موفق باشید/

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

بازی از همون ابتدا سر گرم کننده هستش
    مثل بازی میدنایت کلاب لوس آنجلس!
    همون اول با یه ماشین داغون شروع میکنی ولی بجای اینکه بری مسابقه بدی و ماشین های دیگه رو بازی کنی چندساعتی دوست داری با همون حال کنی...
    اینه که گیم پلی همیشه در یه بازی ویدئویی حرف اول و زده و میزنه......

قسمت career اشاره که واقعا خسته کننده هستش
    سیمولیت همینه دیگه...سعی میشه بازی حرفه ای باشه تا حرفه ای هارو جذب کنه بازی های سیمولیت طرفداران خاص خودش رو داره. همونطور که یه عاشق مسابقات زنده ی فوتبال میره فیفا نکست بازی میکنه و با وجود آسون نبودن گل زدن شکایتی نمیکنه و سعی میکنه خودش رو با بازی وفق بده و چم و خمشو یاد بگیره یه گیمر طرفدار شبیه ساز مسابقات پیست هم دوست داره تا جای ممکنه خودش رو بجای یه راننده واقعی ببینه و هر اونچه رو که اون تجربه میکنه رو تجربه کنه و اصلا براش مهم نیست مسابقه ساعتها طول بکشه و یا سر فلان پیچ کلی زمان صرف کنه تا پیچیدن درست رو یاد بگیره!

مثلا رو درجه سخت ترین درجه بعضی وقتا اشتباهاتی رو از رانندگان حریف دیده میشه که اصلا از یه مبتدی هم ساخته نیست
    درسته که این به اشتباهات هوش مصنوعی برمیگرده ولی واسه شوماخر هم پیش اومده که یه پیچ رو خیلی بد بپیچه

یکی از ویژگی ها جدید در Forza 3 قابلیت Rewind هستش
    اینو از مخ های استودیوی codemasters کش رفتن: دی
    البته اگر اشتباه نکنم رو آخرین مد سختیش غیر فعال بود...
    این ویژگی رو میشه به کاور گیری در بازی های اکشن جدید شبیه دونست!!! هر دو باعث شده بازی لذت بخش تر و البته تا حدودی آسون تر بشه...

مرسی مسعود جان خیلی خوب نوشتی...خسته نباشی

فرمان مخصوص بازی(شاید قبلا دوستان گذاشته باشن اگه آره دیگه خودتون یجوری ببخشید: دی)

14. 13 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سیمولیت همینه دیگه...سعی میشه بازی حرفه ای باشه تا حرفه ای هارو جذب کنه بازی های سیمولیت طرفداران خاص خودش رو داره. همونطور که یه عاشق مسابقات زنده ی فوتبال میره فیفا نکست بازی میکنه و با وجود آسون نبودن گل زدن شکایتی نمیکنه و سعی میکنه خودش رو با بازی وفق بده و چم و خمشو یاد بگیره یه گیمر طرفدار شبیه ساز مسابقات پیست هم دوست داره تا جای ممکنه خودش رو بجای یه راننده واقعی ببینه و هر اونچه رو که اون تجربه میکنه رو تجربه کنه و اصلا براش مهم نیست مسابقه ساعتها طول بکشه و یا سر فلان پیچ کلی زمان صرف کنه تا پیچیدن درست رو یاد بگیره!
    سخت بودن بازی با زیادی طولانی بودن اون فرق داره!
    من الان 3 ساعت و خورده ای نوشته رانندگی کردم و نزدیک به 5 درصد بازی کامل شده یعنی چیزی حدود 80 ساعت باید رانندگی کرد تا بازی 100 درصد بشه!
    الان داشتم نقد IGN رو هم می خوندم که اونجا هم به خسته کننده بودن قسمت career اشاره کرده!
    کاش این بازی مثه GRID قابلیت انتخاب هم تیمی و تشکیل تیم و اسپانسر و این حرفا رو داشت که اون حس مسابقات خیلی بهتر القا می شد!
    ولی این تعداد مسابقات و ماشین واقعا خودش جای تحسین داره!
    فرمان مخصوص بازی(شاید قبلا دوستان گذاشته باشن اگه آره دیگه خودتون یجوری ببخشید: دی)
    خدا نصیب هر گیمر بکنه : دی
    با دسته بازی میکنیم میریم تو جو بازی وای به حال وقتیکه با فرمون بازی کنی

16. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •