امشب یه سوتی دادن .
وقتی فلاش بک زدن به اون صحنهای که صمصامی (املاش درسته؟) کارت وکیلرو برداشت هر دو طرف کارت نوشته
شده بود ولی بعدش وقتی صمصامی داشت شماره وکیلرو از روی همون کارت میگرفت یه طرف کارت سفید بود.![]()
امشب یه سوتی دادن .
وقتی فلاش بک زدن به اون صحنهای که صمصامی (املاش درسته؟) کارت وکیلرو برداشت هر دو طرف کارت نوشته
شده بود ولی بعدش وقتی صمصامی داشت شماره وکیلرو از روی همون کارت میگرفت یه طرف کارت سفید بود.![]()
سلام علیکم . الحق و ولانصاف که اتیلا پسیانی بی نظیر بازی میکنه
یه مدت کوتاهی هست که از سر اجبار (شما بدبختی معنا کنید یا بشقاب پر ) رو اوردم به این تی وی ایران
راستش تا ترسم بریزه با این سریالاش وفیلم هاش +سانسورهاش طول می کشه
مثلا شهر فرشتگانی که تی وی ایران پخش کرد رو اگر کسی دیده باشه متوجه منظور من می شه
تا حالا این قدر به شعورم توهین نشده بود .بی خیال اقا فلان وبهمانم نه با شهر فرشتگانم بله؟!
بگذریم.
این سریال رو من خیلی سخت تونستم بهش برسم چون اخرشه دیگه گمونم ولی بازی ها بد نیست
خدا رو شکر نسبت به تابستونای که نرگس پخش می کرد یا اون پسر دانشجویی که عاشق شده بود این بهتره بازیگراشم بهترن داستانشم بهتر شده.
این تفاوت سینما وتلویزیونم حکایتیه برا خودش.
یکسری عکس از روناک یونسی ( خجسته) گذاشتم تو گالری عکس مربوط به فیلم به هدف شلیک کن می باشد
این جا :
بای.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIR MAMAD; 02-08-2009 at 01:37.
سلام
پس اگر پسر عمه فلور پول ها را برداشته یه سوال پیش میاد و اونم اینه که چطوری و با کمک چه کسی یا چه کسانی اونا رو برداشته؟
پرده یاقوت با این پسر عمه دستشون تو یه کاسه هست یا نه؟
پرده یاقوت با ارتباطی که بین خودشو پونه برقرار کرده قصد داره چیکار کنه، ایا صرفاً برای زیر نظر داشتن احمد رضا هست یا قصد دیگه ای داره؟
راستی اون کارت وکالتو کاوه برای چی گذاشته بود وسط اون مدارک صندوق شایسته ،ایا فقط می خواسته وکیل شایسته ذهنیت بدی از شایسته پیدا کنه و نسبت به شایسته بدبین بشه؟
برای هر سوالت شماره زدم تا جوابشو راحت تر بگیری
1 . از اون بچه سوسول این کارای بزرگ بر نمیاد ... اون فقط یه بچه دزد بی خاصیت هست
2 . نه ، همونطور که قبلا گفتم توی یه سکانس دیدم که پرده یاقوت و کاوه به هم چشمک زدن .... در ضمن ، قبل از اینکه سریال شروع به پخش کنه توی یه آگهی سریال دیدم که به کاوه دستبند زدن و دارن میبرنش
3 . احتمالا میخواد با پونه به احمدرضا ضربه بزنه ... چون دقیقا میدونه که پونه دنبال چی هست و با پول خرش میکنه
4 . کاوه داره بین کل فامیل های شایسته اختلاف ایجاد میکنه تا انتقامش رو از پرویز شایسته بگیره
ولي واقعا داستان خيلي خيلي قشنگي داره اين سريال
خيلي جذابه و حسابي آدم رو درگير ميكنه
با اينكه بيشتر از 1ماه از پخش ميگذره اما هنوزم 1سردرگمي تو داستان هست
كمتر كسي ميتونه ادامه فيلم رو حدس بزنه
بابک؟؟؟؟
ای حال میکنم همه چیز زیر سر بابک باشه
چه حالی میده
ولی این کاوه که میخنده من میترسم![]()
بچه ها حالتون چطوره؟
یادتون هست که بهتون گفتم زیر سر بابک هستش شما گفتید نه!
میتونید برگردید به عقب و بخونید
من میگم بازم معلوم نیست کار کیهیهو دیدی کار یکی مثل فاطمه است از این ایرانی ها هیچی بعید نیست
البته الان نمیشه 100% گفت که کار بابک بوده. هممون دیدیم که وقتی اون دو نفر دکتر رو خفه کردند به یکی تک زنگ زدند که حالا می دونیم بابک بوده؛ خب این دو حالت میتونه باشه.
1. علامت به بابک که کار انجام شد و طرف رو کشنیم.
2. گمراه کردن پلیس
درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)