سلام...نظر شما متین ..اما به نظر من هم گوش بدید !
میشه گفت تنها برتری این گوشی ( اونم برتری سلیقه ای ) این گوشی نسبت به i8910 سیستم عاملش هست و بس !ا اما از نظر من برتری نیست که بخوای یه اس ام اس بدی 60 تا گزینه رو باید فعال و غیر فعال کنی تا بشه !
از نظر صدا هم بگم که هیچوقت یک گوشی با پخش صدای مونو از یک اسپیکر رو با گوشی استریو مقایسه نکنید !که سخت اشتباه می کنید .حالا دوست شما هر چی میخواد بگه !شنیدن کی بود مانند دیدن !
از نظر کیفیت تصویر هم که خودت می دونی 16 میلیون رنگ i8910 یه تفاوت هایی با 65 هزار رنگ داره .....!
حالا این هم بماند بزار این گوشی بیاد ببینم میتونه مثل i8910 Hd فیلم های 720p با صدای 5.1 کانال و با زیر نویس پخش کنه که اونم بعید می دونم ...یعنی عمرا !!!
از نظر کیفیت عکس هم که کاملا بارزه که 8 مگاپیکسل کجا و 5 کجا
.gif)
.........!
فیلم برداری هم که عمرا به گرد hd خودمون برسه حتی اگه بهترین 5 مگا پیکسلی باشه !
بهت پیشنهاد میکنم تا با سری جدید آپدیت های نرم افزاری Hd خودت یا دوستت کار کنین ببین که شده آخرش !!افکتهای فوق العاده منو ها و 3d home زیباش !!
شما که از سیستم عامل می گی که 5800 گوشی 300 تومانی هستش(سیمبیان قابل آپدیت هست وخوشبختانه هر روز بهتر از روز قبل) و این میشه نرمافزار ولی :
به تاچ مقاومتی p990 هم بهتره نگاه کنی که i8000 هم مثل همونه !حالا بگوببینم قابل آپدیت هست تاچش ؟