اقا ضبط صداش چطوره مثلا تو کلاس کسفیت ضبطش چطوره؟
یه چیزی هنزفری گشوی بلوتوث داره؟
مثل Ds220
اسم دقیق مدلش چیه؟
سعید یکی از نرم افزارایی که دان کردم iBeer :
یه جوریه انگار تو گوشی پر میشه از آب جو و بعد هم اگه گوشی رو خم کنی (مثل لیوان) از گوشی یا همون لیوان می ریزه بیرون
کلا چیزه باحالیه ولی هنوز امتحانش نکردم نمی دونم رو آینو جوب می ده یا نه
لینکشم اینه:
راستی اگه نرم افزارو اونجا که گفتی بریزم ،بعد که گوشی رو از PC جدا کردم کجا باید برم تا نصب شروع بشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حمید این جور برنامه ها حتما باید با رزولوشن گوشی ست باشن تا کار کنه. آینو هم به خاطر رزولوشن کم یابش یا بهتر بگم نایابش زیاد برنامه براش نیست!
بعد هم به همون مسیر برو و روش کلیک کن تا نصب بشه. اگه فرمتش درست باشه یه علامت کوچولویه جاوا میاد جفتشراستی اگه نرم افزارو اونجا که گفتی بریزم ،بعد که گوشی رو از PC جدا کردم کجا باید برم تا نصب شروع بشه؟
این هنزفری بلوتوث همراش چه شکلیه؟
چه قابلیت هایی داره
همه ی قابلیت هایه مورد نیاز رو داره
کم و زیاد کردن صدا توقف و جلو و عقب کردن موزیک جواب دادن به زنگ موبایل و آنتن رادیو(یعنی وقتی وصله می تونه نقش آنتن رادیو رو هم بازی کنه
وقتی هم روشن م کنی به ثانیه نمی کشه گوشی میشناستش
بابا من دارم با ضبط صدایه این دچار مشکل می شم بعد اینکه ضبط میکنم می ره تو موزیک درست از فایل منیجر هم می تونم پیداش کنم ولی وقتی پخشش می کنم دیگه نمی تونم نگه هش دارم اگه این کارو بکنم دوباره از اول پخش میشه
چه طوری باید این مشکلمو حل کنم؟
Last edited by Hamid..God; 03-02-2010 at 20:14.
حمید نه فقط فابلهای ضبط شده بلکه هر فابل صوتی دیگه که فرمتش AMR باشه همین طوره. تو پلیر نمیتونی پخشش کنی. همین طوری باید باش بسازی دیگه!
سعید جان یک کم در رابطه با رادیوی آینو بگو؟چطوره؟امکانات جانبی هم داره؟سیگنال خوب میده؟
دوربینش در حد ان 86 هست یا بالاتره؟![]()
KD player اگه جواب میده بریزین روش ! AMR رو پاز میکنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)