ُمنظورش دقیقا 5738 بوده!![]()
ُمنظورش دقیقا 5738 بوده!![]()
فكر نمي كنم
من كه همچنين مشكلي نديدم
همه جور كاري هم كردم باهاش
حتی کارهای سنگین؟ بعد تو کارهای سنگین چقدر دوام اورده؟
دوست من اگه دسکتاپ قوی داری و اولین باره میخوای لپ تاپ بگیری،خوب معلومه که یکم که باش کار کنی پشیمون میشی
شما نباید انتظار دسکتاپو ازش داشته باشی،بابا 2 تومن لپ تا میگیره بعدش تازه میفهمه دسکتاپ 900 تومنیش خیلی به این سره !!
اگه واقعا نیاز مبرم به لپ تاپ نداری بی خیال شو مخصوصا که گفتی میخوای دسکتاپو رد کنی تا بتونی لپ تاپ بگیری
لپ تاپم وقتی ac کنارش نباشه میره رو باتری دیگه حالا 2 ساعت نگه نداره،1:45 دقیقه نگه داره !!! مثل گوشیته دیگه،شما باگوشیت نیم ساعت حرف بزنی اونقدر شارژ کم میکنه که باش نیم ساعت موسیقی گوش کنی؟!!
اگرم ما همه میایم از 5738 تامون تعریف میکنیم فقط بابت اینه که به نصبت پولی که دادیم ،کارایی و کیفیت و...رو ازش گرفتیم،نه اینکه پرواز میکنه !!
حالا خودت بشین سبک سنگین کن انشاالله به نتیجه نهایی برسی
موفق باشی
اینی که شما گفتی خیلی درسته و نوت بوک هیچ وقت جای دسکتاپو نمیگیره.اینو هم میدونم که این مدل نه پروسسورش خیلی قویه نه گرافیکش ولی همون چیری که شما گفتی یعنی به نصبت پولی که آدم میده باید ازش راضی باشه وگرنه نوت بوک قوی ای نیست.من کلا بحثم سر کیفیت ساختشه نه کانفیگش.کلا میخوام بدونم از کیفیت ساخت چطوره؟ و مهمتر از همه دوام باتریشه که مسعله اصلیم هم همین هستش که اگه من 3 ساعت بخوام فتوشاپ یا مثلا Visual Studio 2008 کار کنم این نوت بوک جوابگو تایم مورد نظرم هست یا خیر؟
من با 4 مخالفم و چند تا مورد اضافه می کنم
5 کسایی که به دنبال کیفیتن
6 کسایی که به دنبال طول عمرا
7 کسایی که از لپ تاپ حتی به جای سرور هم استفاده می کنن(دوست دارن لپ تاپشون خاموش نشه)
هم اینجا دوتا توصیه می کنم امید وارم همه این رو بخونن
( یا لپ تاپ نخر یا اگر می خری با کانفینگ بالا بخر تا 6 ماه دیگه پشیمون نشی که سرعتش کمه مشکل داره و....
یا لپ تاپ نخر یا چیز با کیفیت بخر تا هی نری گارانتی تا هی اعصابت و خورد نکنه )
البته دومیش رو عمومی گفتم همه یادتون هست توشیبا یه زمانی اخر کیفیت بود ولی الان
با این قسمت از حرفت مخالفم
یه xps 1730 بخر بعدا با هم حرف می زنیم![]()
ممنون.
650 از یه آشنا
با این قیمت دیگه جایی واسه اشانتیون باقی نمیمونه
گارانتی 13 ماهه سازگار
فكر كنم 60 درصد بحثهاي اين تاپيك به اين موضوع مربوطه:
رابطه قيمت و كارايي
در اينكه هر چه پول بدين آش مي خورين بحثي نيست
صحبت اينه كه شما اگه نمي تونين كت و شلوار 1 ميليوني بخرين دليل نميشه كه لخت بگردين
به نظر من با اين قيمت كارايي ايسر 5738
بسيار عالي است
نسبت به پولش بله
آقای حمید شما بهتر میدونید چون خیلی وقته داریدش صفحه مانیتورشو با چی تمیز کنیم؟
سوال دوم: من بیشتر به برق وصل میکنم و باتریشم روش پر میمونه ضرر نداره که برا باتریش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)