سلام
این کرک خیلی گزینه داره.
میشه روش کار باهاشو بگید؟
من به ترتیب گزینه ها رو اجرا میکنم ولی به گزینه دوم که میرسه، یه اروری تو اون صفحه DOS ظاهر میشه.
سلام
این کرک خیلی گزینه داره.
میشه روش کار باهاشو بگید؟
من به ترتیب گزینه ها رو اجرا میکنم ولی به گزینه دوم که میرسه، یه اروری تو اون صفحه DOS ظاهر میشه.
مگه تورنت بسته نشده؟
در ضمن کد.م یکی از اینا که گذاشتین MSP داره؟
ممنون
دوستان آیا این نسخ ها آزمایشی هستند یا نه ؟؟؟ ضمنا" لطفا" بفرمائید از میون این همه لینک کدوم رو دانلود کنم؟؟؟؟؟!!! والا گیج شدم.
ممنونم
ای که هی! گول اندازه ی 685 مگی پست 152# رو خوردیم دانیدیم، اما نگارش بتا از آب دراومد نه پایانی! راستی کرک شد به مدت 180 روز.
کدوم پست ورژن 32 بیتی professional آفیس 2010 درسته؟
Microsoft Office 2010 Perofessional Plus
3.2 GB
دانلود آفیس 2010 - نسخه نهایی به همراه تمامی نرم افزار های جانبی و کرک
بالاخره ورژن نهایی آفیس 2010 نیز منشر شد . آفیس یکی از پر کاربرد ترین نرم افزار های شرکت میکروسافت میباشد که هر کاربری که با کامپیوتر کار میکند حتما با آن سر و کار داشته است .ورژن ما قبل آخر Office 2010 که چند ماه پیش در وطن دانلود قرار گرفت با 60 هزار بازدید به عنوان یکی از پر بیننده ترین مطالب سایت بود .
ویژگیهایOffice 2010 :
- رابط کاربری متحول شده
- جایگزینی با نرم افزار Microsoft Works
- دارا بودن امکان Text To Speech
- بهینه شدن ریبون نرم افزار و زمینه آن
- ابزار حذف پس زمینه
- اضافه شدن سبک نامه نگاری
- جایگزینی Word 2007 Equation با MS Equation 3.0 در تمامی نرم افزارها
- اضافه شدن Templates های جدید و هوشمند
- افکت های جدید کار با متن و عکس
- امکان عکس گرفتن و فیلم گرفتن از صفحه
نرم افزارهای این مجموعه:
Microsoft Word 2010
Microsoft Excel 2010
Microsoft Outlook 2010
Microsoft PowerPoint 2010
Microsoft OneNote 2010
Microsoft Access 2010
Microsoft InfoPath 2010
Microsoft Publisher 2010
Microsoft Groove 2010
Microsoft Project 2010
Microsoft Visio 2010
لینک دانلود مستیم با قابلیت Resume :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح خیلی مهم: کلمه وطن دانلود در لینک دانلود را بدون فاصله حروف ها در نظر بگیرید.
کرک آفیس 2010
1- استفاده از سریال های زیر:
MMHMC-2GRRP-TJJK9-H6BV6-GFM7T
K987G-9TY9Q-BP2MQ-WJHV8-T9MB3
83C3K-9F3J6-TTW26-R8PH7-QXW46
2- دانلود کرک mini-KMS_Activator_v1.051 از لینک زیر (با راهنمای استفاده ) :
http://www.4shared.com/file/Dgmjrmwa/Activation_Office_2010.html
راهنمای استفاده از کرکmini-KMS_Activator_v1.051
1) مرحله اول برنامه آفیس رو بطور کامل ببندید. فایل کرک را از حالت فشرده خارج و سپس اجرا کنید. ممکنه یه کمی طول بکشه تا پنجره برنامه ظاهر بشه بنابراین از کلیلک کردن مکرر بر روی فایل کرک خودداری کنید. بعد از ظاهر شدن پنجره نرم افزار مطابق شکل INSTALL/UNINSTALL KM SERVICE رو کلیلک کنید. پروسه رو مطابق شکل زیر انجام بدید:
2) مرحله دوم ACTIVE OFFICE 2010 VL رو کلیلک کنید. پروسه این مرحله رو نیز مطابق شکل زیر انجام بدید. سپس برنامه رو ببندید. آفیس رو باز کنید و مطابق شکل پایین چک کنید که نرم افزار اکتیو شده باشه.
نکته مهم : هنگام نصب آفیس 2010 سریالی لازم نیست چون این نسخه Volume هست و بدون سریال نصب می شه منتها باید بعد از نصب نرم افزار رو Active کرد. برای اطمینان از اکتیو شدن نرم افزار به شکل زیر توجه کنید:
آخرش این نسخه اصل آفیس 2010 کی میاد لابد مثل ویندوز سون باید هی بری دنبال کرک زود به زوذ کرک می پره
این ماکروسافت هم بد جوری سخت گیری میکنا من تازه کرک کرده بودم افیس
باز دوباره کرک میخواهد
از دوستان کسی میدونه قیمت سریال معتبر افیس چقدر ؟
این کرکی هم که آقای[mehrdad38 گذاشتید جواب نداد البته افیس من از لینک های ایشون نبوده
لینک مستقیم 14.0.4763.1000 Microsoft Office Professional Plus FINAL RTM RETAIL VERSION از سایت مایکروسافت
x86
x64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft Office Professional Plus 2010 X86/X64 Retail MSDN FINAL
X86: 650MB | X64: 718MB
محتوای مخفی: Info
x86
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
X64
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by satttanism; 14-05-2010 at 19:53.
Classic Menu for Office 2010 4.5 | 2.5 Mb
Classic Menu for Office 2010 - Show Classic Menus and Toolbars on the Ribbon of Microsoft Office 2010
Frustrated by endless searches for features on the Ribbon? Download and install this software to bring back the familiar menus and toolbars to Microsoft® Office® 2010. The software allows you to work with Office 2010 as if it were Office 2003.
You can use Office 2010 immediately without any training or tutorials if you used Office 2003 before.
This software includes Classic Menu for Word, Excel, PowerPoint, Access and Outlook 2010. All the new features in Microsoft Office 2010 have been added into this software.
Supports all languages that are supported by Microsoft Office 2010 including: English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Japanese, Chinese, and more.
Easy to install and uninstall.
Easy to enable or disable the classic menus and toolbars.
Easy to deploy to client computers in your enterprise/organization.
Quickly find and execute the command that you need. Use Office 2010 without the ribbon.
Use the familiar keyboard shortcuts of Office 2003 to browse the features in main menu.
Windows 7/Vista/XP, and the x64 versions of Windows 7/Vista/XP.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)