راست میگه . تابلو که مال 09 هست .
هیچ وقت الان ea نمیاد عکس رسمی بده . آخه از کجا معلوم این بازیکن ها تو تیم سابقشون بمونن ؟ از کجا معلوم تبلیغ روی لباسا عوض نشه ؟!
راست میگه . تابلو که مال 09 هست .
هیچ وقت الان ea نمیاد عکس رسمی بده . آخه از کجا معلوم این بازیکن ها تو تیم سابقشون بمونن ؟ از کجا معلوم تبلیغ روی لباسا عوض نشه ؟!
ای خدا 4 ماه دیگه میاد فعلا 09 بازی تا 4 ماه دیگه
سلام؛
اون تریلر مدتیه که تو Youtube گذاشته شده و عکسای اون توی سایت FIFPLAY هم گذاشته شده! هیچکس آخرش از این کارای EA سر در نمیاره!!!
احتمالا میخوان کابراشونو سورپرایز کنن.
خوب امروز آقای دیوید راتر در فروم رسمی فیفا عنوان داشت که FIFA 10 در E3 به نمایش در خواهد آمد که اطلاعات بازی رو میشه در 5 ژوئن به دست آورد! نمایش گیم پلی و همچنین برخی از ویژگی های بازی از جمله اطلاعاتی هست که منتشر خواهد شد! همچنین اون community که قرار بود در کانادا برگزار بشه فردا هستش!
به نظر میرسه که فیفا امسال زود تر از سال های قبل منتشر بشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدYoutube رو بی خیال چون اگه الان Assassin's Creed 2 رو سرچ کنی برات ویدئو ازش میاره! : دیسلام؛
اون تریلر مدتیه که تو Youtube گذاشته شده و عکسای اون توی سایت FIFPLAY هم گذاشته شده! هیچکس آخرش از این کارای EA سر در نمیاره!!!
عزیزم هنوز بازی رو نمایی نشده!گرافیک بازیش چطوره؟
انشا الله 5 ژوئن بیشتر نکات نمایان خواهد شد!
Last edited by Masoud King; 27-05-2009 at 13:41.
8 روز دیگه به گذاشتن اطلاعات در سایت فیفا10:
![]()
ولی روی تبلیغات کنار زمین تو بعضی از عکسا فیفا 10 کاملا مشخص هست!!اگر شما تو عکسی که نقل قول کردم به دقت نگاه کنید روی تبلیغاات کنار زمین این جمله رو میبینید:
LET'S FIFA 09
پس یعنی مال فیفا 09 هستش!
بنده در ضفحات پیش هم گفتم در e3 اطلاعاتی از بازی منتشر میشه
تا اون روز هر چی عکس ویدیو اومد ببینید اما باور نکنید![]()
سلام بچه ها
من 09 رو PS3 ازی می کنم وقتی تو BE A PRO بازی می کنم بازیکن Transfer نمیشه
می خوام ببینم تو 10 می شه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)