منم از اون مغازه بیرونی پاساژ خریدم قیمتش خیلی خوب بود نسبت به بقیه جاها
شما از فروشگاه جزیره نمایندگی رسمی گوشی های htc خرید نکردید احیانا؟ چون من از اونجا خریدم
منم از اون مغازه بیرونی پاساژ خریدم قیمتش خیلی خوب بود نسبت به بقیه جاها
شما از فروشگاه جزیره نمایندگی رسمی گوشی های htc خرید نکردید احیانا؟ چون من از اونجا خریدم
سلام، آقا به نظر شما ما واسه این هندز فری چی کنیم که اینقدر هزینه نکنیم ؟
این گوشی چینی ها هستن, هندزفری هاشون یو اس بی هستن یسریشون حالا نمیدونم بهشون میخوره یا نه برو همونجا گوشی رو هم ببر تست کن ببین میخوره یا نه ارزونتره قیمتش
ببخشيد يه سوال .. البته ميدونم كلاس پاكت يه چيز ديگس .. جريان اينه كه من ميخوام براي يه نفر گوشي بخرم كه اصلا اهل وسايل الكترونيكي نيست و چون چشمش ضعيفه نميتونه بدون عينك با دكمه هاي گوشي كار كنه... به نظرتون ويوا بخرم براش و يه سري برنامه بريزم كه شماره گرفتن و اينجور كارها رو راحت كنه.. با اين تفاسير ويوا بخرم براش؟؟؟ مشكلي پيش نمياد؟؟ فقط هم استفادش زنگ زدنه ولي من دوست دارم يه گوشي خوب بخرم براش.نظر دوستان چيه؟
سلام دوست من، من به شخصه اصلاً بهت پیشنهاد نمینم که این کارو بکنی، چون پاکت پی سی متفاوته با گوشیای دیگه و از نظر کار کردن متفاوت تره نسبت به دیگر گوشیا و این دوست شما هم که میگید اهل دیجیتال نیست و چشماشم ضعیفه این گوشی به کارش نمیاد، شما میتونید یه گوشی جاوا ( منظورم برنامه خوریشه ) از برندهای سونی اریکسون و سامسونگ انتخاب کنی، این روزا این دو برند گوشیای جاوای با کلاس زیادی دادن بازار، در کل این نظر شخصی من بود/ موفق باشی .![]()
سلام.
منم فکر میکنم با این شرایطی که فرمودید هیچ پاکت پی سی از هیچ برندی نمیتونه به شخص مورد نظر شما کمکی بکنه و نیازهاشو برطرف کنه برعکس من فکر میکنم مشکلاتی رو هم به مشکل اصلی که ضعیف بودن چشم ایشون هست اضافه کنه.(البته به عنوان نظر شخصی).
اما یک کار میتونید بکنید : شما که خودت پاکت پی سی داری برای امتحان گوشیت رو مدتی به ایشون بدی تا تست بکنه ببینه باهاش راحته یا نه بعد اقدام به خرید بکنی.
نظرت خيلي خوبه ولي گفتم شايد چون صفحه پاكت من از ويوا بزرگتره نتونه امتحان خوبي باشه... دليل اينكه به اين فكر افتادم اين بود كه واسه پاكت يه سري برنامه هست كه كل صفحه ميشه شماره گير و ديدنش راحت ميشه.. ولي براي سيستم عامل هاي ديگه نديدم... مخصوصا واسه جاوا.. حالا اگه بازم راهنمايي كنيد ممنون ميشم
خب دوست من پيشنهاد ميكنم گوشي LG Viewty رو براشون بگيري كه هم صفحه اش تاچ هست (البته حساسيت تاچش نسبت به پاكت پي سي هايي مثل HTC خيلي كمتره) و هم اينكه شماره گير بزرگ تمام صفحه داره.
ويژگي متفاوت اين گوشي نسبت به پاكت پيسي اينه كه جاوا هستش و برنامه هاش ساده شده اند و براي اين شخص ديگه گيج كننده نميشه. من خودم 5-6 ماه داشتمش و تازه فروختمش خيلي ازش راضي بودم فكر كنم الان حدود 220-230 با گارانتي بتوني بگيريش
![]()
سلام
اینم یه فارسی ساز خوب واسه ویوا
کد:
http://www.fileden.com/files/2009/4/19/2410115/MOBiDIV.416.cab
طریقه نصبش هم فایل cab رو روی مموری گوشی یا حافظه خارجی گوشی بریزید و از داخل گوشی نصبش کنید
بعد از نصب هم به فولدر نصب برید و زبان فارسی رو انتخاب کنید
موفق باشید![]()
سلام
من فارسي رو امتحان كردم ولي اشكال server داده. نتونستم نصبش كنم.
كمكككككككك
همینطور که دوستای دیگه هم نظر دادن منم پیشنهاد میدم از فکر ppc بیا بیرن چون به کار دوستت نیماد و کار کردن باهاش مشکله واسه کسی که اهل به قول شما دیجیتال نیست . یه گوشی ساده براش بگیر که راحت بتونه باهاش زنگ بزنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)