خیلی ممنون.ولی من یه جاهایی دیدم که a wonderful برای کنسول ps2 هم هست.
تو کتابچه های لوحه خانه هم اسم این بازی هست به همراه راه نماش.
بازی a wonderful توش 30 سال داره.
خیلی ممنون.ولی من یه جاهایی دیدم که a wonderful برای کنسول ps2 هم هست.
تو کتابچه های لوحه خانه هم اسم این بازی هست به همراه راه نماش.
بازی a wonderful توش 30 سال داره.
سلام دوستان .من تو گوگل دنبال این بازی بودم که یه دفعه سر از اینجا در اوردم .حفای شما رو خوندم جالب بود!به همین خاطر تو اینجا عضو شدم.حالا از شما یه خواهشی دارم که برای لینک دانلود بازی harvest moon a wonderful life رو بزارید.خیلی خیلی ممنون میشم .
چون تو گوگل هر چی سرچ کردم تبدیلی بود یعنی در اصل بازی پلی استیشن بود ولی تو کامپیوتر بالا می اومد.ولی من دنبال بازی مخصوص کامپیوتر میگردم.
با تشکر
سلام دوستان .من تو گوگل دنبال این بازی بودم که یه دفعه سر از اینجا در اوردم .حفای شما رو خوندم جالب بود!به همین خاطر تو اینجا عضو شدم.حالا از شما یه خواهشی دارم که برای لینک دانلود بازی harvest moon a wonderful life رو بزارید.خیلی خیلی ممنون میشم .
چون تو گوگل هر چی سرچ کردم تبدیلی بود یعنی در اصل بازی پلی استیشن بود ولی تو کامپیوتر بالا می اومد.ولی من دنبال بازی مخصوص کامپیوتر میگردم.
با تشکر
با تشکر
دوستان چطوری میشه مرغ خرید . لطفا کمک کنییید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)