بچه ها اینی که میگید قیمت ال 90 افت کرده الان توی تیپ های مختلف چه قیمتی هستش؟ میدومنم نباید اینجا بپرسم ولی بحثش پیش اومد !
بچه ها اینی که میگید قیمت ال 90 افت کرده الان توی تیپ های مختلف چه قیمتی هستش؟ میدومنم نباید اینجا بپرسم ولی بحثش پیش اومد !
والله وزير صنايع و معادن گفته بود قيمت فول اونو ميخوايم كنيم 13.700 ( البته دقيق يادم نيست . ولي خوب توي همين مايه ها بود )
پس با توجه به صحبت های جناب MoHaMaD ZaNd و قدرت بیشتر سمند در بدنه و هندلینگ سمند بهتر از این ماشینه...
همون حرفی شد که من زدم....به نظر من این ماشین که همی چیزش کپی برداری بوده ارزش خریدن نداره
Last edited by B3HZ@D; 02-05-2009 at 11:20.
1. به نظر من از نظر قشنگی:رانا
2. از نظر ایمنی و موتور:سمند
که دومی مهمتره!
با این حال خیلی ها پیدا میشن که عقلشون به چشمشون هست و میان این ماشین رو میخرن
و ایران خودرو هم میاد به ریش ماها میخنده که میتونه این قدر راحت سرمون رو با این جور تولیدات شیره بماله
من که تو چندتا پست قبل گفتم جلو داشبردش l90 هست![]()
بله میدونم ولی چون بعضیا تا حالا ال 90 ندیدن یا اینکه فرض کردن این شباهت براشون سخته بنده اینکارو کردم.
ولی این که شبیه 206 باشه یه طراحی ناشیانه نیست بلکه کلا پروفیل اصلی رانا مربوط به 206 هستش
ولی خب طراحی داخلی هم نمیشه گفت بده بلکه از محصول خوب کپی کردن برین دعا کنید همون اینتر فیس 206 رو نذاشتن بمونه.
لا اقل نيومدن فقط از يه ماشين كپي بگيرن !!!!
جالب اينجاست كه اون گردي هاي ماله كولر و ... ماله ال 90 يكيش بالائه ولي ماله رانا يكيش پايينه كه اين نشان دهنده قدرت طراحان ماشين ايرانه !!!!!!!
در هر صورت من از يه چيزيش خوشم اومد اونم چراغاي جلوش بود !!!! البه بايد صبر كنيم بياد بازار و از نزديك ببينيمش .
Last edited by MoHaMaD ZaNd; 03-05-2009 at 17:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)