دوستان مال شرکت تاکین سالمه یا کم و کسری داره؟؟؟؟؟ یا هر شرکتی باشه فرقی نداره بازی یه جور منتشر شده؟
دوستان مال شرکت تاکین سالمه یا کم و کسری داره؟؟؟؟؟ یا هر شرکتی باشه فرقی نداره بازی یه جور منتشر شده؟
اونو خبر ندارم
ولی خواستی بخری یه سایت سراغ دارم هم قیمتاش خوبه هم بازیاش مشکلی ندارن
خواستی بیا پیام خصوصی بگم
![]()
بالاخره من هم مرد شماره ی 1 تنیس جهان شدم.وقتی رنکینگم 4 شده بود تو یه کاپ شرکت کردم(هم دونفره و هم یه نفره) و اول شدم.شیرینیش به این بود که اول رادیک رو بردم بعد نادال رو و تو فینال هم فدرر رو.خیلی حال داد.حالا منو دعوت کردن به یه کاپ دیگه!!
من دو تا از اون بازیکن های مخفی رو آزاد کردم.(دوک و کینگ) اما وقتی دوباره می رم تو اون کاپ Invite only ... باری می کنم بعد از بردن همه باز هم دوک یا کینگ میان باهام بازی می کنن و بازیکن جدیدی نمیاد تا آنلاک بشه!! اون 3 تا چطور آنلاک می شن؟
خودم فهمیدم.اون 3 تا اینطوری آنلاک نمی شن. اگه تو Arcade mod بازی های یک نفره و دوبل رو ببرید 2تاش آنلاک می شه (تو هر قدرتی ببرید فرقی نمی کنه Easy بزارید تا راحت ببرید)و اون یکی هم تو World Tour اگه همه ی بازی های تمرینی رو مدال بگیرید.
من فقط سه تا رو نتونستم برم. Underarm Serv و 2Drop Shot و Lob . کسی می تونه راهنمایی بکنه اینا رو چطور طلا بگیرم؟
سلام دوستان .من وقتی روی شورکات بازی tennis 2009 کلیک میکنم میاد که اجرا بشه صفحه سیاه میشه بعد میپره بیرون بدون هیچ اروری.خیلی دوست دارم اجراش کنم .مشکل از کجاست .لطفا منو راهنمایی کنید.خیلی ممنونم
بالاخره من همه ی بازیکن های مخفی رو هم باز کردم.تو قسمت Training فکر نکنم نیاز باشه همه رو طلا بگیریم تا بازیکن باز بشه.آخه من هنوز یه برنز داشتم ولی بازیکن آزاد شد!!
راجع به Underarm Serv که خیلی ها مشکل دارن ====> فلش پایین + C بزنید ببینید یه سرویس ساده می زنه.به این می گن Underarm Serv، خودم کشف کردم.البته فلش پایین رو زیاد نگه ندارین چون می خوره به تور.
Lob هم یعنی با دکمه ی C توپ رو قوس دار بزنید و به امتیاز تبدیل کنید.
Drop shot هم فلش پایین+یکی از جهت های چپ یا راست + X رو بزنید طوری که توپ تو مربع های جلوی زمین فرود بیاد.
خوش باشید.
دوستان عزیز میشه یکی که رنکینگ 1 یا دوم سوم رو کسب کرده فایل سیوش رو آپلود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ حجمش فقط 97kb هست.
بفرما دوست عزیز.البته با اجازه از آقای عیسی اقدامی دوست عزیز بنده. پسورد فایل هم اینه : issaeghdami.blogfa.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست عزیز, اصلآ حال نداشتم این همه رو برم
سه ساعته داريم خودمون رو ... ميكنيم بعدش موقع گرفتن جام از بازي ميپره بيرون . بين چند تا بازي تاپ تو سيستم وقتي هم كه براي اين بازي وقت جور ميكنم اينطوري ميشه و ديگه انگيزه اي واسه دفعه ي بعد نميمونه .
اونم وسط پرو :(
آقا این تنیس رو با ویندوز قبلیم میتونستم بازی میکردم ولی حالا که ویندوزمو عوض کردم دانت سند میده! هم ویندوز قبلیم سرویس پک3 بود هم اینی که جدید نصب کردم. گیم فور ویندوز و نت فرام ورک3.5 و دایرکت ایکس 10 هم نصبه. کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)