تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 31 اولاول ... 182425262728293031 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 306

نام تاپيک: Virtua Tennis 2009

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان مال شرکت تاکین سالمه یا کم و کسری داره؟؟؟؟؟ یا هر شرکتی باشه فرقی نداره بازی یه جور منتشر شده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان مال شرکت تاکین سالمه یا کم و کسری داره؟؟؟؟؟ یا هر شرکتی باشه فرقی نداره بازی یه جور منتشر شده؟
    اونو خبر ندارم
    ولی خواستی بخری یه سایت سراغ دارم هم قیمتاش خوبه هم بازیاش مشکلی ندارن
    خواستی بیا پیام خصوصی بگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

بالاخره من هم مرد شماره ی 1 تنیس جهان شدم.وقتی رنکینگم 4 شده بود تو یه کاپ شرکت کردم(هم دونفره و هم یه نفره) و اول شدم.شیرینیش به این بود که اول رادیک رو بردم بعد نادال رو و تو فینال هم فدرر رو.خیلی حال داد.حالا منو دعوت کردن به یه کاپ دیگه!!

من دو تا از اون بازیکن های مخفی رو آزاد کردم.(دوک و کینگ) اما وقتی دوباره می رم تو اون کاپ Invite only ... باری می کنم بعد از بردن همه باز هم دوک یا کینگ میان باهام بازی می کنن و بازیکن جدیدی نمیاد تا آنلاک بشه!! اون 3 تا چطور آنلاک می شن؟

من دو تا از اون بازیکن های مخفی رو آزاد کردم.(دوک و کینگ) اما وقتی دوباره می رم تو اون کاپ Invite only ... باری می کنم بعد از بردن همه باز هم دوک یا کینگ میان باهام بازی می کنن و بازیکن جدیدی نمیاد تا آنلاک بشه!! اون 3 تا چطور آنلاک می شن؟
    خودم فهمیدم.اون 3 تا اینطوری آنلاک نمی شن. اگه تو Arcade mod بازی های یک نفره و دوبل رو ببرید 2تاش آنلاک می شه (تو هر قدرتی ببرید فرقی نمی کنه Easy بزارید تا راحت ببرید)و اون یکی هم تو World Tour اگه همه ی بازی های تمرینی رو مدال بگیرید.
    من فقط سه تا رو نتونستم برم. Underarm Serv و 2Drop Shot و Lob . کسی می تونه راهنمایی بکنه اینا رو چطور طلا بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خوزستان-اهواز

پيش فرض

سلام دوستان .من وقتی روی شورکات بازی tennis 2009 کلیک میکنم میاد که اجرا بشه صفحه سیاه میشه بعد میپره بیرون بدون هیچ اروری.خیلی دوست دارم اجراش کنم .مشکل از کجاست .لطفا منو راهنمایی کنید.خیلی ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

بالاخره من همه ی بازیکن های مخفی رو هم باز کردم.تو قسمت Training فکر نکنم نیاز باشه همه رو طلا بگیریم تا بازیکن باز بشه.آخه من هنوز یه برنز داشتم ولی بازیکن آزاد شد!!
    راجع به Underarm Serv که خیلی ها مشکل دارن ====> فلش پایین + C بزنید ببینید یه سرویس ساده می زنه.به این می گن Underarm Serv، خودم کشف کردم.البته فلش پایین رو زیاد نگه ندارین چون می خوره به تور.

Lob هم یعنی با دکمه ی C توپ رو قوس دار بزنید و به امتیاز تبدیل کنید.

Drop shot هم فلش پایین+یکی از جهت های چپ یا راست + X رو بزنید طوری که توپ تو مربع های جلوی زمین فرود بیاد.

خوش باشید.

6. این کاربر از majid_cat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

دوستان عزیز میشه یکی که رنکینگ 1 یا دوم سوم رو کسب کرده فایل سیوش رو آپلود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ حجمش فقط 97kb هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

دوستان عزیز میشه یکی که رنکینگ 1 یا دوم سوم رو کسب کرده فایل سیوش رو آپلود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ حجمش فقط 97kb هست.
    بفرما دوست عزیز.البته با اجازه از آقای عیسی اقدامی دوست عزیز بنده. پسورد فایل هم اینه : issaeghdami.blogfa.com

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از majid_cat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

مرسی دوست عزیز, اصلآ حال نداشتم این همه رو برم

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سه ساعته داريم خودمون رو ... ميكنيم بعدش موقع گرفتن جام از بازي ميپره بيرون . بين چند تا بازي تاپ تو سيستم وقتي هم كه براي اين بازي وقت جور ميكنم اينطوري ميشه و ديگه انگيزه اي واسه دفعه ي بعد نميمونه .
    اونم وسط پرو :(

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آقا این تنیس رو با ویندوز قبلیم میتونستم بازی میکردم ولی حالا که ویندوزمو عوض کردم دانت سند میده! هم ویندوز قبلیم سرویس پک3 بود هم اینی که جدید نصب کردم. گیم فور ویندوز و نت فرام ورک3.5 و دایرکت ایکس 10 هم نصبه. کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •