تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 227 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با تشکر از توضیحات بسیار مفیدتون
    می خواستم اگر امکانش باشه 3 مدل زیر رو مقایسه کنید:
    MB985LL/A
    MC118LL/A
    MB986LL/A

و اینکه من تو همین تاپیک خوندم که Glossy رنگ هارو شفاف تر نشون میده می تونم بپرسم دلیل ارزون تر بودنش نسبت به ANTI GLARE چیه؟
    و میشه در مورد گرافیک هم یه توضیحی بدین من دقیقا از مقدار 256 DDR3 سر در نیاوردم یعنی حدودا چقدر توانایی داره؟ و در ضمن از هاردهای اکسترنال برندهای مختلف پشتیبانی می کنه؟اخه شنیدم باید از هاردهای خود اپل استفاده بشه و لیست قیمت هاردهاشو من از کجا میتونم تهیه کنم؟
    و سوال بعدیم اینه که Time Capsule چیه؟

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

1 RE

با تشکر از توضیحات بسیار مفیدتون
    می خواستم اگر امکانش باشه 3 مدل زیر رو مقایسه کنید:
    MB985LL/A
    MC118LL/A
    MB986LL/A

و اینکه من تو همین تاپیک خوندم که Glossy رنگ هارو شفاف تر نشون میده می تونم بپرسم دلیل ارزون تر بودنش نسبت به ANTI GLARE چیه؟
    و میشه در مورد گرافیک هم یه توضیحی بدین من دقیقا از مقدار 256 DDR3 سر در نیاوردم یعنی حدودا چقدر توانایی داره؟ و در ضمن از هاردهای اکسترنال برندهای مختلف پشتیبانی می کنه؟اخه شنیدم باید از هاردهای خود اپل استفاده بشه و لیست قیمت هاردهاشو من از کجا میتونم تهیه کنم؟
    و سوال بعدیم اینه که Time Capsule چیه؟
    خب بزار اول کانفیگ شون رو مرور کنیم! :

Apple MacBook Pro MB985LL/A

Part Number: MB985LL/A
    Processor: Intel® Centrino2 P8800 2.66 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
    Hard Drive: 320GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
    Battery: 73-watt-hour lithium-polymer
    Display: 15.4'' WXGA+ LED-backlit Glossy display (1440x900)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9600M GT with 256MB DDR3 and NVIDIA GeForce 9400M 256MB DDR3 shared with main memory
    LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
    Speaker: Built in stereo speakers
    BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
    I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
    Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
    Precision aluminum unibody,SD card slot
    Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
    Weight: 2.49 Kg

Apple MacBook Pro MC118LL/A

Part Number: MC118LL/A
    Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
    Weight: 2.49 kg

Apple MacBook Pro MB986LL/A

Part Number: MB986LL/A
    Processor: Intel® Centrino2 T9600 2.8 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Hard Drive: 500GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9600M GT with 512MB DDR3 and NVIDIA GeForce 9400M 256MB DDR3 shared with main memory
    Weight: 2.49 Kg

خب ببن ، MB985LL/A و MB986LL/A از سری جدید مک بوک پرو هستند که در جولای 2009 معرفی شدند وبدنه ی یکپارچه آلومینیومی دارند! اما MC118LL/A از مدل های اولیه ی سری Unibody هست که در ژانویه ی 2009 معرفی شد!(در مدل هایی که ژانویه معرفی شدند باطر از بده قابل جدا شدن هست و تا 4 ساعت باطری رو نگه می داره ، اما سری جدید که در جولای معرفی شدند بدنه ای یکپارچه دارند وتا 7 ساعت باطری نگه می دارند!)

MB985LL/A و MC118LL/A از CPU با هسته ی سری P و فرکانس 1066MHZ و سرعت 2.66GHZ و 2.53GHZ و کش 3MB هست!(کلا سری P کش کمتری دارند!)

MB986LL/A از CPU با هسته ی سری T و فرکانس 1066MHZ و سرعت 2.8GHZ و کش 6MB هست!(کلا سری T کش و سرعت بالایی دارند!)

هر سه مدل از 4GB رم DDR3 با باس 1067 استفاده میکنند!! در اینجا توجه داشته باشید که MB986LL/A و MB985LL/A توانایی ارتقا رو تا 8GB را دارند! (با استفاده از دو ماژوال 4GB و قیمت 800$)

از نظر هارد هر سه مدل از هارد 2.5" هیتاچی با سرعت 5400rpm استفاده می کنند ! که فوق لاده کم صداست!
    MB985LL/A از 250GB و MC118LL/A از 320GB وMB986LL/A از 500GB استفاده میکند!
    این مدل هارد از هیتاچی دارای یک سنسور است که در هنگام تکان های شدید ، یا افتادن دستگاه به زمین ، سوزن هارد برداشته می شود تا هارد شما بد سکتور نزند!

تفاوت این سه مدل از نظر گرافیکی زیاد هست!!!!

چرا که MC118LL/A از یک چیپست گرافیکی GF9400 با حافظه ی 256MB به صورت Detected که با main memory هم شیر میشه ،اسفاده میکنه! اما MB985LL/A و MB986LL/A از دو چیپست گرافیکی استفاده میکنند!
    به صورت زیر :

MB985LL/A از دو چیپست GF9400 و GF9600 استفاده می کند ، البته در این مدل هر دو چیپست از 256MB حافظه ی گرافیکی به صورت Detected استفاده می کنند ! که هر دو با main memory شیر میشه! اما شاید بگویید جفتش که 256Mb هست ! نه! اشتباه نکنید! فرکانس عملیاتی این دو فرق میکند!!! یعنیGF9600 به مراتب سریعتر از GF9400 هست!

MB986LL/A نیز از دو چیپست گرافیکی GF9400 و GF9600M GT استفاده میکند! ، که چیپست گرافیکی GF9400 از 256MB  حافظه ی گرافیکی به صورت Detected و چیپست گرافیکی GF9600M GT از 512MB حافظه ی گرافیکی به صورت Detected که هردو چیپست گرافیکی با main memory شیر میشن!

در مورد صفحه نمایش مات وبراق بهتون بگم که :
    به نظر من خوبی LED به این هست که رنگ های زنده دارد! بنابراین مات LED فرق زیادی با LCD نداره!
    حالا این که چرا گرونه ! مشخصه!: دلایل زیادی داره ، تو خیلی از فروم های خارجی هم بحث شده ، اما به جایی نرسیده ، یکی میگه این یکی میگه اون! اما به نظر من این یه سیاست ه!
    چون صفحه نمایش های Glossy اپل LG هست! اما ANTI GLARE ماله یه شرکت دیگه (اسمش دقیق یادم نیست! ) هست!

در مورد هارد های اکسترنال ، هر چی شنیدی رو فراموش کن! تمام هارد های اکسترنال موجود در دنیا چه با USB چه با FireWire 800 و... رو می تونی بهش وصل کنی ! البته باید با Disk Utility به فرمت HFS+ که فرمت مک هست در بیاد! اینم که طبیعی ! همونطور که وقتی به PC وصل میکنی باید با Disk Manegment ویندوز به فرمت NTFS در بیاد!

در مورد هارد های اپل بگم ! که اپل هارد اکسترنال نداره ! یک Time Capsule داره که با 1TB و 2TB حافظه هست ! که کار اصلیش یه چیز دیگه هست! (یک روتر بی سیمه! + از حافظه اش می تونی بصورت بی سیم برای بک اپ های تایم ماشین استفاده کنی!)

من خودم 5 ساله که کابر مک ام! شش ماهی هم هست که از MB986LL/A استفاده میکنم! کاملا هم راضی ام! برعکس اون یکی لپتابم (تو امضام هست!)

در مورد تایم کپسول بهت بگم که در صورتی که از چند سیستم مک استفاده میکنی بدردت میخوره! که از همشون بک اپ بگیره!
    من خودم از هارد WD MyBook Studio Edition ll استفاده میکنم! با پورت FireWire 800! که دیگه خودت تصور کن Raid0 + FireWire 800 = ته سرعت! 800Mb/s!

3. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام . من تازه مدتی هست که لپ تاپ خریدم و مارک سونی هستش . به دلایل مشکلاتی که باهاش دارم از جمله بزرگی و سنگینی تصمیم گرفتم که عوضش کنم و 13 اینچ بخرم . ولی یکی از دوستان من بهم پیشنهاد داد که بجای اینکه بری و سونی 13 اینچ بخری برو مک بوک بخر . با توجه به اینکه کار اصلی من عکاسی هست و گرافیست هستم و نرم افزار تخصصی من هم فتوشاپه . بجز اون من با کامپیوترم موزیک گوش میکنم . مطلب مینویسم توی وورد و اکسل کمی کار میکنم و گاهی فیلم تماشا میکنم با فرمت دایو اکس و توی اینترنت گشت زنی میکنم و بجز اینها کار دیگه ای انجام نمیدم . حالا میخواستم نظر شما رو هم بدونم .
    البته وقتی من با چند جا تماس گرفتم پاسخ های ضد و نقیضی شنیدم . مثلن خیلی ها به من گفتن تو ایران بهتره اصلن سراغ مگ نری و یا بعضی ها گفتن چرا مک بوک پرو نمیهخری ؟ و یا بعضی ها گفتن مک بخر و سیستمش رو پاک کن روش ویندوز بریز و سریعتر هم میشه !
    خودم واقعن گیج شدم من تا حالا با مک کار نکردم . تنها محصول مک که داشتم آیپاد نانو بوده و بس . از ویندوز هم راضی هستم . ولی متاسفانه لپ تاپ خودک چ.ن 16.4 اینچ هست و 3 کیلو وزن داره برای من مشکله حملش چون توی کول ه عکاسی میذارم و با وزن دوربین و لنزها در حدود 6=7 کیلو بار باید حمل کنم که از توانم خارجه . در ضمن کسی هم میگفت بهتره مک 13 بخری و یک ال سی دی 19 اینچ بگیری و توی خونه که هستی به اون وصلش کنی ! خلاصه من واقعن گیج شدم .
    سوالم از شما دوستان خوب اینه که میشه کمی منو راهنمایی کنین ؟
    و اینکه فرق بین مک بوک و مک بوک پرو چی هست ؟ با هم فرق میکنن یا اسمشون فرق داره ؟
    و یا پیشنهاد میکنین همون برم 13 اینچ سونی وایو رو بخرم ؟ میشه کمکم کنین تا انتخاب درستی داشته باشم ؟
    سیستم فعلی خودم هم این بوده : رم 4 گیگ . وای فای . بلوتوث . وب کم . دی وی دی درایو . هارد 320 دور بالا کمه البته من حتا با هارد 250 هم کارم راه میافته چون 5 تا هارد یک ترابایت برای بانک عکس ها دارم . سی پی یو 2.66 و اچ دی ام آی و مموری ریدر و مودم و سوکت شبکه . آیا یه همچین سیستمی با مک هم میتونم مثلن با 1.500 بخرم ؟ لپ تاپ خودمو 1.200 میخرن همون قیمتی که خریدم . یکماه چون نیست خریدمش . نهایت میتونم 300 تومن روش بذارم و بشه 1500 . به نظرتون یه چیزی شبیه سیستم خودم با 1.500 میشه مک خرید ؟
    مرسی.
    Last edited by sshiiva; 31-12-2009 at 16:31.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

آقا نمی‌دونم چرا بعضی‌ها میگن که مک به درد کارای گرافیکی نمیخوره در صورتی‌ که مک در اصل برای این کارها ساخته شده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

سلام

یه نکته ی خیلی خوب و مهم و باحال یادم افتاد قبل رفتن خواستم بگم اونم این هست که :

یکی دیگه از مزیت هایی که اپل داره و هیچ برند دیگه به هیچ وجه این رو نداره این هست که به دلیل استفاده ی اپل از سیستم عامل مکینتاش میشه گفت احتمال ویروس دار شدن سیستم و خرابکاری و اینجور مشکلات برای دستگاه شما تقریبا به صفر میرسه چون 99% ویروس ها و کرم های اینترنتی بر پایه ی ویندوز و برای ویندوز و بر روی باگ های سیستم عامل ویندوز ساخته شدن و نه مکینتاش

امیدوارم همگی موفق باشین . قربونتون ___ bye ___ علی

.
    در جواب این دوستمون میگم که برای مک کلا کمتر از انگشتتون ویروس هست که همشون هم قدیمی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

آقا لطفا لینک شیفت واسه مک رو بذار
    اگه میل کنی‌ ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

اونایی‌ که از ۹۹۰ استفاده کردن نظرشون رو بگن می‌خوام یه مک جدید بگیرم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

کاملا با دوستمون موافقم
    لطفا بعضی‌ از دوستان یه سری از حرفا رو وقتی‌ بزنند که با مک کار کرده باشن

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

آقا قربون دستت یه مدل خوب در حد 1600 تا 1700 معرفی کنید ممنون میشم

قیمت بدون گارانتی هم بگید ممنون
    ۹۹۰ و ۹۹۱ تو ۱۳‌ها رو میتونی با این قیمت بگیری

11. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با تشکر فراوان از اطلاعات بسیار مفیدتون.
    با این حساب MB986LL/A از بقیه بهتره و البته تنها چیزی که منو نگران میکنه گرافیکشه که منو به شک انداخته و می ترسم کم بیاره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه مشخصات 3 مدل زیر رو هم بنویسین که من آخرین مقایسه رو بکنم و تصمیم نهایی رو بگیرم؟!
    SONY FW 490 JGB
    SONY FW 56GF/B
    SONY FW 590 FWB
    MC026LL/A
    راستش به غیر از رم DDR3 که در اپل هست در بقیه موارد میشه گفت این 3 تا سونی کانفیگ بالاتری دارن (گرافیک بالاتر و HDMI و FULL HD و 7200 RPM و...)و البته این 3 تا سونی نسبت به کانفیگ بالاترشون 600 - 700 تومن هم ارزونترن نسبت به MB986LL/A
    (عقلم میگه سونی در حالی که دلم میگه اپل )
    ولی خوب اپله دیگه همونطور که یک بنز همیشه یک بنزه
    فقط اگه کانفیگ این سونی ها رو محبت کنید و فرق MC026LL/A و MB986LL/A رو هم بنویسید بی نهایت سپاسگزار میشم.
    و به عنوان آخرین سوالم می خواستم بپرسم در همین تاپیک خونده بودم که کسی که مک بوک میگیره باید یک اکانت رپیدشیر هم بگیره!!!
    به چه منظور؟؟!!
    با تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •