اقا اینچه اروریه میده...BBS return:非常感谢您的注册,现在将以 员身份登录论坛。
اقا اینچه اروریه میده...BBS return:非常感谢您的注册,现在将以 员身份登录论坛。
از آموزشی که تو امضام هست استفاده کن...انگلیسی هم هست ... OPDA جدید ... 6 ساعته CERT میده ...
برای معنی اون هم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معنی اون هم :
انگلیسی :
BBS return: Thank you very much for the registration, will now Chuan? Forum Members log
فارسی :
بسیار متشکرم برای ثبت نام ، شما در حال حاضر Chuan؟ بخش اعضا ورود است.
گوگل ترسنلیت خودمون
از همين برنامه هم استفاده كردم، از BINPDA هم استفاده كردم. درواقع از همون بسته اي كه Legend لينك داده بود استفاده كردم. اما جواب نداد. مشكل از اون علامت زرده نيست؟ ممكنه فايل سرتيفيكيتم خراب باشه؟مشکل باید از نرم افزار ساینر شما باشه! با یه برنامه دیگه ساینش کنید.
پیشنهاد من : Free Signer (Mobile Version)
سلام دوستان
من امروز فايل cer و كليد رو از سايت opda دانلود كردم ولي ويندوز اونو بعنوان سرتيفيكت نميشناسه و unknown هست چيكار كنم مال برادرم هم همين جوريه قبلا" اينجوري نبود
با سپاس
یه بار دیگه دان کن ... احتمالا خوب دانلود نمی کنی ... حالا شاید اینم کار کنه تست کن ..
دوست عزیز بار اولم نیست چندها بار این کار رو کردم این شماره رو هم تتا حالا دو بار دانلود کردم نمیشناسه باید خود دراخر فایل اونو rename و .cer ر. به اخرش اضافه کنی تا درست شه
اصلا" شما برو تو اکانتم و دانلودش کن اگه درست بود برام بزارش اینم اکانتش
matin22
رمز
101010
منظرم لطفا"
با تشکر
بفرما ... صحیح و سالم :
تشکر یادت نره ...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز تورو خدا تو یه سایت دیه مثل 4شیرد و غیره دانلود کن همین الان راپبد مشکل دارم ممنون
سلام
می خواستم ببینم این رو چیکار باید بکنم! بعد از 10 روز معطلی 2 تا برنامه ساینر چینی تحویل می ده فقط
هرکدوم از گزینه های اونجا که فلش زدم رو انتخاب می کنم و دکمه آبی رو می زنم، یه فایل Zip میده بهم که یکیش هست Signtool و دیگری Signtool2 که تو هرکدومش یه برنامه ساینر به زبان چینی هست. فایل های Cer و Key رو از کجاش باید بگیرم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)